Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Walium

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack kära medmänniskor som anstränger sig för att hjälpa mig. Som standard använder jag Chrome-webläsaren. Men varken Edge eller Opera gav annorlunda resultat. Nu har jag avinstallerat Adobe-programmet som fanns installerat separat. Det gav som resultat att Edge visar "video-filmerna", men Chrome och Opera visar fortfarande svart bild med ljud. Känner att jag inte har lust att göra en helt ominstallation av Windows för att få det att fungera. Hoppas att jag kommer underfund med vad det är som spökar så jag kan fortsätt ett tag till utan stor ominstallation.
 2. Sedan en tid kan jag inte längre se de videofilmer som man annars kan se i olika nyhetsreportage op t ex Aftonbladet.se. Ljudet hörs, men själva filmen ersätts att enbart svart bildruta. Vad är det som har hänt? Vad ska jag göra för att det ska bli som tidigare? Tacksam för svar.
 3. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro... Hittills har det ju bara varit tomma ord.
 4. Ja, det lutar nog åt att jag får göra som du föreslår. Men jag begriper bara inte att PFA är beredda att offra hela sin trovärdighet genom att utlova saker man inte håller. Är det kanske likadant med resten av bonusgåvorna som utlovas? Är inte heller deras värde högre än bildpunkterna de färgar på bildskärmen?
 5. Jaha ja! Det är bara att inse att man blivit grundlurad av PC För Alla. Nu är vi strax inne på vecka 5 av de utlovade maximala 3 veckorna innan koderna till Norton skulle komma som det stod i den SENASTE bortförklaring. Känner mig rätt säker på att det i dagarna kommer en ny urskuldrande text om att koderna kommer inom 2-3 veckor. Ni verkar ju inte haft några koder under hela hösten, och ändå fortsätter Ni att låtsas som om ingenting i Era annonser för att locka nya prenumeranter. Ni kunde ju åtminstone vara ärliga och upplysa i annonserna att det nog tar 1-6 månader innan man får sitt helårspaket från Norton. Det kommer ju verkligen att krävas något extraordinärt för att jag någonsin mer ska prenumerera på denna blaska. Det här är MYCKET illa skött. Falsk marknadsföring (är förmodligen olagligt).
×
×
 • Skapa nytt...