Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

malu66

Medlem
 • Antal inlägg

  89
 • Gick med

 • Senaste besök

Om malu66

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Skype
  Jodå

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Samla på gamla spel.
 1. Tack, Det här ska kollas upp!!!
 2. Hej och gott nytt 2018. Har en tid haft problem med spel och ibland fått blåskärm (typ) med denna text som i rubriken: "Video Sheduler Internal Error". Datorn (W10) startar då om vilket ju inte är så kul. Jag vet inte om det är relaterat till grafikkortet (GTX570), men har uppdaterat drivrutinen. Jag chansar på att det har med grafikkortet att göra. Vad kan det bero på? Har googlat men det handlar mest om ny drivrutin (som jag hämtar från NVIDIA när det är dags).
 3. Hej nvidias kontrollpanel startar upp när jag startar min dator (w10). Det har börjat för en vecka sedan, innan det inget alls. Jag hittar inget sätt att redigera bort uppstarten, har kollat autostart i aktivitetshanteraren men den finns inte listad där. Nu har programmet börjat dyka upp lite när som helst och stör mitt spelande. Var ska man börja.
 4. http://downdetector.se/problem-storningar/spotify Jag är tydligen inte ensam.
 5. Du skrev att du aldrig varit med om det förut. Så du menar att det har funkat tidigare och nu plötsligt gör det inte det längre? Spotify har fungerat utan problem i flera år. Beträffande versioner uppdateras ju Spotify i princip varje gång man använder det. Senast jag använde programmet var i förrgår (14/11), då funkade det som vanligt.
 6. Programmet (Spotify Premium) stänger av och på sig med väldigt korta intervaller, är framme knappt en sekund innan det släcks. Har aldrig varit med om det förut. Det går så snabbt att man inte hinner klicka på support eller hjälpen. Bara blinkar till. Har kollat brandvägg/virusprogram men hittar inget som hindrar, har w10. Efter ett tips uppgraderade jag drivrutinen till grafikkortet. Hjälpte noll. Lite tjatigt när man ändå betalar för det. Plz help!!!
 7. Jo, "gamla tradera" funkar. Inga problem alls. Är ändå lite nyfiken på vad som orsakar problemet på "nya tradera".
 8. Kör Microsoft Edge. Testat msn. Kan tillägga att på min andra dator (laptop) funkar det felfritt. Ska kolla in "gamla tradera".
 9. Har aldrig hört talas om detta problem men hoppas någon kan. Lite svårt att beskriva det. Kan nästan inte använda Tradera längre för allt på sajten "hoppar". Reklam kommer och går och blinkar, vilket gör att hela sajten rör på sig. Klickar man på en bild händer oftast inget alls, eller så hamnar man på fel bild. Att söka i sökrutan är ett helsike då först inget händer när man skriver, ibland kommer hälften av texten upp eller oftast inget alls. Att stänga ner sajten tar ett tag då windows 10 står och tuggar ett tag. Det är enbart på Tradera som problemet finns, inga andra är drabbade. Har bra antivirus och bredband (Telia) och har provat olika webbläsaren och länkar. Som sagt, inte lätt att beskriva problemet. Har w10. Tradera supporten kände inte till problemet.
 10. Jag inser att ni har rätt, bara att buga och tacka för vägledningen. Det får bli LibreOffice punkt slut. Tack för hjälpen.
 11. Finns tydligen ett "Kingsoft Writer 2013" då jag inte gärna laddar ner office eller liknande. Får väl testa det.
 12. Hittade gamla wps-filer på ett usb-minne men har inget bra program att öppna dom med (har w10). Har prövat alla i "Öppna med..." och får förslag på appar i "Store", dom har dock fått rätt dåliga betyg. Någon som vet?
 13. Bra svar!! Mycket tack. Det var något sånt här som man egentligen kände på sig innerst inne. Nu fick jag något att tänka på. Tack igen!!!!
 14. Har spanat in div. olika program på Laddaner men de flesta verkar ju vara för w7 och bakåt. Det är mest program som trimmar och städar i datorn som intresserar mig. Använder windows egna städprogram men märker att dom inte gör ett fullgott jobb. Vill ha bort skräpfiler, städa i registret , defragmentera och ha hjälp med nya drivrutiner. Det finns också fler program vars uppgifter är okända för mig. Men det är sällan man ser något för w10 tyvärr. Har för närvarande Ccleaner och frågan är om jag behöver något mer, men gillar att städa och rensa och optimera min dator.
×
×
 • Skapa nytt...