Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Leija

Medlem
 • Antal inlägg

  23
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Ibland har jag lämnat dem i flera veckor för att se om de skulle försvinna till slut, men det verkar inte så. Jag börjar fundera på ifall det finns olika versioner av outlook och att jag isåfall borde uppdatera den på något sätt.
 2. Jag verkar vara ganska ensam om det här problemet. Men tack för svaret i alla fall.
 3. Mapprubriken i "Återställ borttagna objekt" har ingen osynlig ruta att klicka i... Däremot finns en osynlig ruta framför vart och ett av de mail jag vill kasta, och det är den rutan jag får kryssa i för att radera mailet permanent... Ja då kan vi i alla fall konstatera att av någon konstig anledning så ser inte min outlook ut som era. Jag har faktiskt läst på ett annat forum om en som har samma problem som jag. Det finns ingenting att göra åt då antar jag.
 4. Läste du mitt första inlägg? Inga mail tas bort utan att jag manuellt raderar dom. Vad som händer är att de hamnar i skräpkorgen men de ligger fortfarande kvar i en undermapp. Den mappen kan inte tömmas med ett klick utan jag måste radera dem manuellt. Om du går till din egen "Borttagna objekt" folder. Töm den. Klicka sedan på "Återställ borttagna objekt". Kommer då inte fram en lista med alla mail som du slängt bort? Det gör det för mig... Jag har fått radera hundra mail åt gången. Mailen ligger kvar tills jag raderar dom.. Dåligt, tycker jag. Raderar jag ett mail så vill jag ju inte ha det kvar. Det är heller inte så att mailen raderas automatiskt efter ett tag. De ligger kvar...
 5. Det är ju inte den mappen jag talar om!!! Jag kan rensa mappen "Borttagna objekt" men jag menar att alla mail fortfarande finns kvar fast dom syns inte förrän jag klickar på "återställ borttagna objekt". Då kommer nämligen en ny mapp fram där alla mina (trodde jag) raderade mail ligger kvar, tills jag raderar dem manuellt. Hur ser det ut på din dator då?? Gå till din folder "Borttagna objekt". Töm den. Klicka sedan på "Återställ borttagna objekt". Får inte du då också upp en lång lista med alla mail som du raderat? För dom är ju alltså inte borta, bara för att du inte ser dom i papperskorgen.
 6. Naturligtvis har jag läst igenom svaren och försökt allt som föreslagits, i den mån jag hittat funktionerna. Hur ser det ut i din webläsare då? Om du raderar ett mail, så hamnar det väl i foldern "borttagna objekt". Vad händer om du klickar på "Töm mappen"? Ser meddelandet ut att ha försvunnit då? Prova isåfall att klicka på "återställ borttagna objekt". Får du då också upp en lista med alla mail du rensat bort? Dom har alltså inte försvunnit "permanent" som valt. Och för att få bort dessa på riktigt så får jag alltså klicka på några i taget och ta bort dem manuellt. Jag kan inte markera alla och ta bort dem på en gång. Hur gör du då?
 7. Tack men tyvärr så fungerar det inte heller. När jag tömmer papperskorgen så läggs alla mail i en mapp för borttagna objekt och där ligger de tills jag raderar dem, mail för mail... :-(
 8. Även om jag inte fått ordning på det här så vill jag tacka alla som försökt hjälpa mig jättemycket!
 9. Det är lite klurigt det där... När jag tror att jag raderat alla mail och sedan går tillbaka och kollar, så finns det fler mail där. Så jag får göra om proceduren flera gånger innan alla mail är borta. Inga mail tas bort automatiskt, inte ens mail som är flera veckor gamla.
 10. Det händer ingenting när jag försöker markera med CTRL+A. Kanske är det min dator som är konstig?
 11. Tyvärr... Det finns ingen ruta ovanför det första mailet!! :-( När breven ligger i "borttagna objekt" så kan jag klicka ovanför och ta bort mailen. Det är enkelt. Men om jag sedan klickar på "återställ borttagna objekt" så kommer en ny ruta upp där alla mailen alltså fortfarande finns kvar. På den nya rutan finns ingen ruta att klicka i. Vill jag ta bort mailen permanent så blir det ett och ett. Jag tycker att det är konstigt att det ska vara så svårt att radera mail man inte vill ha kvar. Det är som att gå ut med soppåsen till soptunnan, men där blir soporna liggandes kvar... Men tack för svaret! :-)
 12. Så är det tyvärr inte för mig. Markerar jag en ruta så raderas endast det mailet.
 13. Tack för svaret. Då slipper jag söka mer efter den funktionen.
×
×
 • Skapa nytt...