Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Steel1

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag har tittat på ljud-på kontrollpanelen. Det är exakt så som jag har nu som på bilden du bifogade LARSAS. Ja, det har jag gjort. Jag har testat att ladda ner den men problemet kvarstår. Grejen är ju att ljudet fungerade felfritt innan ominstallationen av Windows, ska inte vara något problem med grafikkortet.
  2. Troligtvis från Nvidia grafikortets CD-skiva med drivrutiner. Jag testade att avinstallera dessa Nvidia samt Realtek High Defination och installera Realtek drivrutinen igen. Men får fram 4 st gula varningstecken på - "Audio Device On High Defination Audio Bus" istället. Realtek HD Audio Output hittar jag på kontrollpanelen-ljud.
  3. Skriver jag in mitt Serial Number på Fujitsu och försöker ladda ner drivrutiner får jag upp detta namn: SCALEO PA /A64 X2 4200. Moderkortet heter Asus M2R-FVM. http://sv.afterdawn....33/asus_m2r-fvm Testade att göra det med högtalarna, verkar ej funka ändå.
  4. Har kikat på Realteki inställningen och jag testade att kryssa av "Stäng av ljudet på den bakre panelen när främre hörlur kopplas in", utan resultat. Jag har "kört som" exe filen men nepp. Riktigt skumt då jag har för mig att jag kunde installera drivrutinerna förut, var väl kanske för 2 år sedan jag formaterade om datorn. Är nästan säker på att det var dessa drivrutiner jag kunde installera.
  5. Det är exakt det jag gör, hade den först i skrivbordet men testade att packa upp filerna till Lokal disk (C:), utan något resultat. Ingen av dem filerna går att öppna. Kan det vara andra drivrutiner som krånglar? Ska jag avinstallera "Realtek High Defination Audio" från enhetshanteraren och testa att köra RtlUpd.exe? På denna bild ser du min enhetshanterare: http://i40.tinypic.com/2mms7xs.jpg
  6. Jag dubbelklickar på den filen ja. Inget kommer upp dock. Jobbigt att man inte kan installera det :/. Vad kan det bero på tro?
  7. Det är det problemet jag har när jag ska installera drivrutinen. Jag trycker på Rtlupd men ingenting händer. Inget kommer upp.
  8. Hej, jag installerade nyligen om datorn idag och försöker nu fixa till ljudet på datorn/högatalarna. Har försökt installera drivrutiner men ljudet fungerar ändå inte. Så här ser enhetshanteraren ut just nu: http://i40.tinypic.com/2mms7xs.jpg Och så här ser mappen ut där drivrutiner från Fujitsu Siemens (min datortillverkare) ut. Har laddat ner dem från Fujitsus hemsida. Skrev in mitt Serial number http://support.ts.fujitsu.com/Download/Index.asp?lng=se och bläddrade fram till Windowx XP-->Audio och sedan --> Audio ALC Azalia 861,880,260,883,888. Det är antagligen det drivrutinet jag behöver. Ska tilläggas att jag hör ljud från hörlurarna jag har kopplade till datorn. Innan jag installerade om datorn fungerade självklart ljudet men nu verkar det som att något fattas? Drivrutin? När jag försöker trycka på "Rtlupd" så händer ingenting. Förmodligen den som jag ska öppna för att installera drivrutinerna. Så här ser mappen ut för drivrutinerna som jag laddade ner från Fujitsu. http://i44.tinypic.com/19a44i.jpg Hur ska jag installera drivrutinerna? Ingenting verkar fungera? Tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...