Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

appe1980

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej, Skulle vilja ha hjälp med översättning till latin. Följande skulle jag vilja ha översatt. "Stand up and fight until your last breath" Blir väldigt tacksam om jag får hjälp med detta.
 2. Du är en pärla, tack så mycket!
 3. Här är jag igen med att få hjälp med översättning. Det blev ju så bra förra gången att jag kommer hit igen Skulle vilja få följande översatt till latin. "Aldrig ska jag glömma, aldrig ska jag förlåta" Tack på förhand.
 4. Underbart mbgtmari Tack för ett snabbt svar också. Du har rätt i att "min" inte behövs i meningen. Jag tror att jag kör på det sista du skrev "Omnia familiae facio quia sine ea nihil sum". Återigen ett STORT tack.
 5. Hoppas det är okej att jag hoppar in här. Registrerade mig här idag just för att jag sett mbgtmaris fantastiska kunskap på det Latinska språket. Jag skulle vilja tatuera in "Allt för min familj, utan dem är jag ingenting". Jag vill såklart att detta ska vara 100% korrekt. Ska ha det på sidan av revbenen så det gör inte så mycket att det blir väldigt många ord, snarare tvärtom. Förlåt om jag skrivet på fel ställe. Ny här som sagt.
×
×
 • Skapa nytt...