Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

diljin

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Nu har det gått flera timar och exporten är bara på 4% och man ser det att ppro använder inte så mycket CPU och RAM. Hur kan man göra så där att ppro utnyttjar hårdvaran? Bild på projektet efter flera timmar.
 2. Hej! Adobe ppro är väldigt väldigt långsam på min datorn just när jag exporterar/rendrar ett projekte(Projektet är 30min och med några video effekter), fast mina andra program såsom AE är inte så långsamt när man exporterar/rendrar. Hoppas att nån kan hjälpa och tack PC info(kolla bilden)
 3. :thumbsup:Tack för hjälpen! Jag har kopplat in två fläktar med 3-pins i de 4-pins kontakter. Jag misstänkte att de kontakter som jag har i handen kopplas inte i moderkortet. Jag ska ha en fläkt till fram sidan också men jag tror att det är 200mm fläktar. Det står i manualen 140mm och 200mm. Tack igen!
 4. Hej! Jag tror att fläktkontroll måste anslutas till moderkortet eller? Kolla på bilden! De kontakter(i min hand) har jag inte hitta ställ att koppla men en av de som jag har markerat med grönt har jag kopplat direkt till nätaggregatet.
 5. Tack för frågan Om du kollar på moderkortets manual kap2 sidan 32 och sen kolla på chassits manual sidan 13-14.
 6. Flyfisherman! Jag borde bjuda dig på en middag, eller Du har hjälpt mig mycket. Stort tack!
 7. Hej! Jag vill säga att nu dator är byggd nu(We did it ) Tack för all hjälp Jag ska berätta en del saker som var lite svåra för mig. - I Chassit saknade 2 skruvhål, men det har funkat väldigt bra för när man sätter in grafikkortet och fästa den i chassit då blir moderkortet ännu mer stabilt på chassit. Kablar till fläktar passade inte i moderkortet förutom två av dem som finns på sidan. De kan jag koppla till moderkortet. - Det var väldigt många kablar. Det var svårt att förstå vad man ska använda de till så jag var tvungen och kolla på alla manualer plus sökte jag en del på nätet. Det fanns många olika SATA connectors, så jag har kopplat ssd, hdd och dvd-rom på samma området. Det har funkat bra. - När jag startade datorn då gick inte installera OS(Som fanns i USB-minne). Jag fick detta meddelandet ACPI_BIOS_ERROR. Det var problem med BIOS. Man var tvungen att uppdatera BIOS med ett usb-minne (formatera den med FAT 32/16) och hämta uppdateringar från asus webbsida. - Efter uppdateringen då gick jätte bra att installera OS, men på SSD tog Win 8 nästan 44GB. Jag tyckte att det var för mycket för bara Win 8. Så jag sökte på nätet vad man kan göra åt detta. Jag hittade en del bra sidor. Först gick jag efter denna artikeln Andra var ett program som heter SpaceSniffer här kunde man se vilka filer var störst i Lokal Disk C. Och jag gjorde som de här två sidor(webb 1 och 2). De är ganska likt och båda funkade för mig. Nu är SSD från 44GB till 14GB. Datorn funkar väldigt bra nu. Den är mycket snabbare än den gamla datorn Tack för hjälpen
 8. Hej! Jag tackar så mycket för all hjälp. Jag har fortfarande inte satt ihop datorn än. Jag väntar på ett nytt chassi. Den första kommer jag sälja på blocket. För om jag hade skickat den tillbaka till CDON så kostar ungefär lika mycket som jag köpte den.
 9. Hej! Tack Flyfisherman. Jag har inte börjat än för jag ville samla en del info och fråga sådant som jag inte vet. Nu har det kommit ett problem. Chassin funkar inte för moderkortet. Det finns fem platser för moderkorts skruvar i chassin, fast moderkortet har 10st skruvhål. Ska jag köra på den ändå och ha chassin liggande?
 10. Nu kanske ni tycker att jag är tjatig, eller ?! Jag ville säga att nu allt är installerat på moderkortet, men jag har inte startat än, eftersom med moderkortet finns det en bok/manuell som har en del om konfigurationer såsom BIOS, RAID osv.. Så jag undrar om allt sådant är ett måste eller det är alternativa saker eller ska jag bara starta och försöka installera OS? Jag borde kanske göra en ny tråd för det här steget eller? Tack för all hjälp
 11. Jag har funderat mycket på SSD caching. Men jag undrar om man kan ha SSD caching med en SSD istället hårddisk?
 12. Helt rätt.. Dumt av mig.. Jag såg inte att det fanns sidor... Jag såg bara de två första minnena.
 13. Nu blev jag tveksam om RAM:en. Kan ni kolla också om de är kompatibla? Moderkort ASUS Z9PE-D8 WS, 2xSocket-2011 eller den här sidan RAM CorsairDominator DDR3 1600MHz 32GB
 14. Jag har SSD för OS och andra program, men då får jag byta mot en 120 gb. Jag har hemma både externa hårddiskar och de vanliga mekaniska hårddiskar. Jag frågade komplett-support ang alla delar om att de är kompatibla och då svarade dem att de är rätta för utom den här processorn (ntel® Xeon® Processor E5-1650). Jag har inte satt ihop delarna än.
 15. Jätte tack för all hjälp! Nu har jag köpt alla delar (förutom chassin). Jag byt ASUS-grafikkortet till Sapphire-grafikkort (jag tyckte den var bättre.. Vad tycker ni?). Jag ville behålla moder kortet, eftersom man har möjlighet att lägga till en pressrosor till sen(vilket jag kommer göra det i framtiden). 01-ASUS Z9PE-D8 WS, 2xSocket-2011 (Vilken chassin kommer funka för formfaktor SSI-EEB?) 02- Intel® Xeon® Processor E5-2620 03- Corsair AX 850W PSU 04- CorsairDominator DDR3 1600MHz 32GB 05- Det blev detta kort till slut Sapphire Radeon HD 7970 GHz 6GB GDDR5 06- Intel® SSD 520 Series 60GB 2.5" 07- Silverstone Precision PS01B (Svart) (Vilken chassin kommer funka för formfaktor SSI-EEB?) 08- Intel STS100C Tack igen!
×
×
 • Skapa nytt...