Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andrewbot

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej! Jag behöver hjälp med att hitta en lämplig dator alt. komponenter för att sätta ihop själv. Programmen jag kommer att köra är Photoshop, Premiere Pro, After Effects och Blender. Eventuellt kommer jag att köra 3ds Max eller Maya framöver. Jag kommer kanske även att spela Star Wars - The Old Republic men annars inget spelande. Jag har tittat lite på http://www.inet.se/produkt/1517083/vox-pro-i7 Den verkar ju bra men jag undrar om det går att få något bättre till ungefär samma pris eller t.om. billigare, om möjligt. Hur är det med komponenterna i VOX Pro i7? Jag är inte så insatt men det här paketet har funnits ganska länge hos Inet så jag antar att det borde finnas nyare komponenter. Är den framtidssäker? Operativsystem har jag så det är inget jag behöver köpa om jag istället skulle sätta ihop ett eget paket. Jag skulle även vilja ha en så tyst dator som det bara är möjligt. Tacksam för hjälp. /Anders
 2. Edit: Nu verkar jag ha fått det att fungera. Har lämnat in den nu. Skriver en rad här när den är rättad. Tack för att du tog dig tid!
 3. Tack. Nu har jag testat att göra om det. När jag tog bort all design och koncentrerade mig på formuläret så fungerar det. http://users.du.se/~.../test_form.html Men när jag sen lägger till tabellerna så slutar det att fungera. http://users.du.se/~...test_form2.html Jag förstår inte varför. Det är en skoluppgift och det är meningen att sidan ska se ut såhär: http://users.du.se/~...a/sid2.html.jpg
 4. Hej! Jag ändrade till koden nu så den är ser ut så här: <form action="form_action.asp" method="get"> <input type="submit" name="submit" id="submit" value="Skicka" /> <input name="Radera" type="reset" value="Radera" /> </form> Men det fungerar inte ändå. Som du märker så är jag helt okunnig när det gäller HTML.
 5. Hej! Finns det någon som kan hjälpa mig och tala om vad jag gjort för fel på min sida? Hur ska jag göra för att få formuläret att rensas när man trycker på "Radera"? http://users.du.se/~h11bjoma/test.html Tacksam för all hjälp jag kan få.
×
×
 • Skapa nytt...