Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lubaebo

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av lubaebo

 1. lubaebo

  Formatering

  Jag har Windows 7. Följande dyker upp: Disken enhet K behöver formateras innan den användas. Jag har ingen disk K i min dator. De nämnde också Error 1706. Kan någon hjälper mig?? Tack...
 2. Jag har windows 7- Word har jag fixat själv. Vid Explorer står IXEPLORE.exe. Vid word hade jag tagit bort en bock vid Enet. Jag försöker ta en bild men har inte lyckats än. Trevlig Cecilia att träffar Dig igen efter många år.
 3. Båda programmen kan jag inte öppna mer. KOmmer upp E-net 5.1 detected Sim Exect flow. Jag vet inte vad detta betyder. Hur kan de bara försvinner? Kan ni hjälpa mig? Tack
 4. Jag har anmält mig att reserverar Windows 10. Har ändrat mig men får nu jämnt uppmaning att "uppgraderar till windows 10, installerar den senaste versionen av windows nu". (2761.7 MB) Försökt att avregistrera mig men har inte lyckats. Vad är det för fel, hur skall man avregistrera windows 10? Tack för hjälpen.
 5. Jag är ledsen men detta var inte för Dig och jag skickade ingenting till *Dig. Kanske något datafel. Ha en trevlig dag.
 6. Jag har varit i adressen som Du skrev. Vad är detta? Ingenting med skrivare att göra!
 7. Tack för Dina svar. Jag skall gå in i bruksanvisningen.
 8. Tack för Ditt svar. Mycket intressant. Menar Du USB-Kabel eller USB-Wireless-Stick?
 9. Är det möjligt att ansluta 2 skrivare (HP8615 och Canon) till en dator? Om ja - hur funkar detta anslutningen? Tack för svaret.
 10. Tack för Ditt svar - detta hjälper mycket
 11. Hej, min fråga är: När man har Panda och Norton samtidigt installerat - passar de ihop. eller stör de varandra. Jag har fått 3 lösenord från Nordnet och varje gång är det fel och jag kommer inte in till Nordnet. Hos de verkar allt OK. Har detta att göra med de 2 säkerhetsprogram? Tack för er hjälp.
 12. Tack jag skall försöka. Trevlig kväll.
 13. Bada program öppnar sig inte och visar "Mappen kan inte visas, förbindelse till Servern fungerar inte"! Jag har Windows7 SP1, 64 Bit. Tack för hjälpen.
 14. Program

  1. lubaebo

   lubaebo

   MSOutlook 2010 och Outlook Safe

   Båda två öppnas inte och visar "mappen kan inte visas, förbindelse till servern kan inte göras".

   Jag har Windosw7SP1,64 Bit.

   Vad skall jag göra? Tack för svaret.

 15. skriver nytt inlägg

 16. Tack för svaret - allt har ordnat sig.
 17. Sedan några dagar visar Firefox alltid "Anslutningen misslyckades". Spelar ingen roll om jag vill öppna mina bokmärken eller går till Firefox hjälp eller andra Firefox avdelningar. Vad skall jag göra. Kanske avinstallerar och instqallerar ny? Tack för svaret.
 18. lubaebo

  Säkerhet

  Jag har köpt en IPAD AIR .Användning med WiFi bara. Behöver jag ett säkerhetsprogram och om ja, vad rekommenderas. Kanske finns det ett gratis program. Tack för svaret.
 19. Tack för Ditt svar. Vad skulle jag göra utan Dig. Under alla år har jag fått goda råd av Dig. Tack!
 20. På datorn kommer upp att jag skall använda "Smart PC vård - WinZip windows", detta skulle vara ett gratis program. När jag kommer till "optimera" står samtidig "är man inte nöjd, får man pengar tillbaka". Är det program gratis eller inte? Tack för svaret.
 21. Tack för svaret - jag har allt detta försökt även med 1 - 15 minuter, inget har ändrat sig. Vad kan jag göra mer?
 22. Hej, Inkommande mail blir inte automatisk skickat bara vid klick på windows 7 (64bit)SP1 Outkook 2010. Mail kommer bara in vid klick på "skicka/ta emot alla post". Hur kan jag ändra detta - att allt kommer in automatisk när jag öppnar outlook mail. Tack för svaret.
 23. Hej, Tack för hjälpen - allt funkade bra och mailet kommer bara in en gång. Första adressen funkade inte - men den andra var jättebra. Har en trevlig kväll.
 24. lubaebo

  OUTLOOK 2010

  Hej, alla mina mejl kommer dubbelt i min inkorg. Vad kan jag göra att bara får mejlen en gång?? Inkorgen blir fullt med detsamma. Tack för svaret.
 25. Tack för svaret och fina tipset. Allt funkade nu.
×
×
 • Skapa nytt...