Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FexH

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Om FexH

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. FexH

  PC-klocka

  BIOS batteriet är slut. Det tar slut om datorn är urdragen från elnätet en längre tid. Byt batteri så löser det sig! Kolla i en datorbutik!
 2. Håller med! Avast är väldigt bra, dessutom är det gratis!
 3. http://www.clamwin.com/ Står att detta ska funka med ME...
 4. Det var en helt vanlig uppdatering, en drivrutin, från nVidia. Kan även bero på att jag blåste av fläkten. FexH
 5. Tack för all hjälp! Hittade en uppdatering från nVidia som jag installerade och efter det har det varit helt tyst. Speciellt tack till RN!
 6. Har öppnat och vet att det är grafikkortsfläkten. Ska kolla mer imorgon...
 7. Har lite problem med mitt grafikkort. När jag startar upp datorn när den är kall, börjar grafikkortet att låta väldigt högt, och det slutar när man kommer till inloggningssidan i windows. Mitt grafikkort är ett nVidia GeForce G210. Detta har börjat hända nu och har inte hänt förut. Händer endast när datorn är kall, inte varm. Vet inte vad det är för fel... Video där ni ser och hör problemet: Tacksam för svar!
 8. Håller med om detta! Dead by April var sämst!
 9. Har gjort det, men vad kan hända om man inte gör det?
 10. Hej! Har skaffat mig ett tv-kort: Plexgear USB-TV 75 och ska börja använda detta. Vilket program är bäst att använda, det medföljande programmet eller Windows Media Center som redan finns på datorn? Eller finns det något annat program för att visa TV som ni skulle rekommendera? Tack på förhand!
 11. Hejsan! Jag har en Alienware OptX AW-2310 skärm (som är 3d-ready med nVidia 3d-vision): http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-8846 och ett GeForce 210 grafikkort: http://www.nvidia.com/object/product_geforce_210_us.html Har funderat på att köpa Nvidia 3d-glasögon: http://www.nvidia.com/object/product_geforce_3D_VisionKit_us.html och min fråga är nu: Fungerar 3D-vision på detta grafikkortet? Eller måste jag köpa ett nytt grafikkort också? Tack på förhand!
 12. Tack för tipsen! Finns det något mer program som är på svenska än Security Essentials?
 13. Hej! Jag letar efter ett gratis antivirusprogram som är bra. Har ni några tips?
×
×
 • Skapa nytt...