Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

fjerren

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack, det var ju en enkel match. Högerklick på programikonen och kör som admin. och sedan välja ny sökväg när man väl kom in i Photoshop. Busenkelt, bara man vet.
 2. fjerren

  Scratchfilen

  Hej! När jag skall öppna mitt photoshop så får jag meddelande om att "scratchfilen är låst. Gå till Windows explorer för att låsa upp den" Tidigare så flyttade jag den så kallade Scratchfilen till en annan disk på datorn för att snabba upp photoshop. Varför har den låst sig och var hittar jag den? Jag vet ju vilken disk jag la den på men jag hittar inget som heter så. Är det någon som råkat ut för samma problem och hur löser man det?
 3. Det där med printerserver verkar ju intressant, får kolla upp detta. Tack för ert visade intresse.
 4. Hej! Skaffade en ny dator och där finns ingen skrivarport till min canon laserskrivare utan bara usb-anslutningar. Kan jag koppla ihop min gamla dator också med nätverket och på så sätt använda skrivaren genom den? Använder mobilt bredband med router och har kopplat ihop den nya datorn via kabel och sedan kör jag trådlöst till min laptop. Kan jag då även skriva ut från laptopen till skrivaren? Har även en nyare skrivare (bläckstråle) som är ansluten till min nya dator via kabel (eller wifi)
 5. Ok, ja det känns ju skönt att det inte är kapat iaf. Nu efter den senaste uppdateringen på min facebookapp. så har den lagt av helt. Har en HTC o den synkar varken mina kontakter eller min kalender längre. Har förstått att fler har samma problem. Använder nu webbversionen i mobilen i stället. Livet består ju trots allt av annat än facebook.
 6. Hej! När jag startar en session i tex facebook så står det i kontoinställningarna - säkerhet - aktuell session en helt annan stad än den jag befinner mig i, och i tidigare sessioner kan det stå flera olika orter. Är detta normalt eller har mitt konto blivit kapat. Har bytt lösenord men det kan ändå stå andra orter än där jag befinner mig. Orolig
×
×
 • Skapa nytt...