Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

matsa75

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Jag har googlat mig blå efter lösningar på ett problem. Jag har ett formulär med två select-meyner. Meny 1 har 3 olika val och beroende på vilket av dessa val man väljer så väljer man ett nummer i den andra select-menyn. Antalet valmöjligheter behöver ändras om valet i meny 1 ändras. Tänk till exempel köp av biljetter. Val 1 och 2 i meny 1 har många biljetter kvar men val 3 har bara 4 biljetter. Då vill jag kunna välja 1-10 om man väljer 1 eller 2 i meny 1 men bara 1-4 om man väljer val 3. Jag fattar att det är javascript eller jquery som gäller här, men jag kan inte hitta nån bra lösning. Någon som kan hjälpa mig?
  2. Fantastiskt! Det var exakt detta jag var ute efter. Stort tack! Hör av dig när du är i Teckomatorp nästa gång så bjuder jag på glass!
  3. Hej! Jag håller på med ett formulär där man ska kunna välja vilket svar man vill skicka via epost. Problemet är att det finns några standardsvar, men det behöver nästan alltid ändras lite grand i dessa svar innan de går iväg. Vad jag skulle vilja göra är att välja något av standardsvaren i en rullgardsmeny eller liknande och få upp standardsvaret i en textarea-ruta där jag själv kan ändra så att jag får det som jag vill ha det, innan jag klickar på skicka. Jag har spenderat åtskilliga timmar på Google för att hitta en lösning, men inte lyckats. Är det någon som förstår hur jag menar och som har en lösning på detta problem? Mycket tacksam för hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...