Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ekbergjens

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Fortfarande ingen framgång. Provade att stänga av alla tjänster som startas med Windows och då fungerade spelaren. Är därför helt övertygad om att det är någon av dessa som spökar. Det är dock ett stprt antal så det får väl blir en felsökning på ett dygn eller så
 2. Nope. Allt ser ut att fungera som det ska. Efter en del felsökning så är jag tämligen säker på att någon tjänst som startar med Windows ställer till det. Jag vet dock inte vilken och det är några stycken.
 3. Har provat det men utan framgång. Funderar på om någon av de tjänster som startar med Windows kan spöka.
 4. ekbergjens

  DVD problem

  Hej! Sitter på en laptop med Windows 7 Professional. Helt plötsligt började DVD-läsaren att krångla och nu känns inte skrivor igen. Så fort jag sätter i en DVD-skiva (exempelvis Windows 7) så tror läsaren att det är en tom CD-skiva. Jag har provat skivan på andra datorer och där fungerar det felfritt. Jag har också testat med en DVD-läsare ansluten via USB och där tar det stopp. Jag kan boota med skivan och startar jag datorn i Felsäkert läge så fungerar det. Jag antar att det inte är något fel på läsarna utan att det är någonting i Windows som strular. Jag har installerat Daemon Tools men även provat att avinstallera utan framgång. Någon som känner igen detta eller kanske har en lösning.
 5. Tack för alla förslag. Provade allt men utan framgång. Jag vetti sjutton vad som orsakade problemet. Gjorde en ominstallation och nu fungerar det igen. Har dock lärt mig att förvara så mycket som möjligt externt eller varför inte nyttja molnet lite mer
 6. Någon som vet hur man avslutar enb tråd?
 7. Nu fungerar det. Felet var så "enkelt" att kortet var korrupt. Fick ett nytt kort och nemas problemas.
 8. Jag sitter på en HP Laptop med Windows 7 Professional 32-bit. Av någon anledning kan datorn inte läsa CD eller DVD skivor i läsaren. Så fort jag sätter i en skiva så blir enheten en CD-ROM men också tom. Samma sak gäller USB minnen. Jag har provat att starta datorn i felsäkert läge och då går det utmärkt. Väl vid omstart i Normalt läge så uppstår problemet igen. Skivorna och USB minnena fungerar felfritt på andra datorer så det är något knas på denna. Någon som vet vad det kan vara?
 9. Hej och tack! Jag laddade hem filen och installerade men det fungerar tyvärr inte heller. Något mer förslag?
 10. Hej! Jag sitter på Windows 7 Professional och försöker få igång en inloggning med Smart Card. Jag vet att det egentligen baseras på att man använder Microsoft Server men det finns program som EIDAuthenticate som gör att man kan använda Smart Card på en enskild klient. Jag har en HP Elitebook 2530P med inbyggd Smart Card läsare och ett tomt .NET Smart Card från Gemalto. När jag sätter i kortet i kortläsaren så hittar inte Windows drivrutinerna för kortet. Jag har testat att ladda ned och installera manuellt liksom Windows Update men utan resultat. Jag har också provat med ett Smart Card för bankinloggning och då hittar datorn kortet. Problemet där är att korten är låsta. Finns det någon som har förslag eller vet hur jag ska bära mig åt för att få kortet att fungera. Ett certifikat planerar jag att lägga på kortet men jag kommer inte så långt eftersom drivrutinerna inte fungerar.
×
×
 • Skapa nytt...