Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lg-Grabben

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. på avast kan man köpa t.e.x köpa till vpn-anslutning. kan man det på kaspersky med?
 2. Hejsan, jag har provat avast nu ett tag innan jag ev ska köpa det, både avast antivirus pro och även avast premier. Vilket av dom rekomenderar ni? Som sagt har svårt att välja!!!
 3. Vilken leverantörerna av dom jag nämde rekomenderar du?
 4. Hur stabil är uppkopplingen på tele2 och bbb då?
 5. Hejsan, jag har funderat lite fram och tillbaka på att byta bredband. jag använder idag telia smart, men kommer bara upp i fnuttiga 30 mbit/s som max. Jag har olika alternativ. Bredbandsbolaget, com hem eller tele2. Jag ska byta till fiber, men vilka är bäst? Vilket av dom rekomenderar ni? hur är deras support? Hur mycket/lite strular internet? ( tappar uppkoppling osv ) Eftersom jag alltid haft telia så är jag lite osäker och vill se som sagt vilket ni rekomenderar.
 6. jag har nyss installerat firefox igen efter att kört en annan webbläsare ett tag, men nu när jag installerade firefox igen så börjar det komma upp massa pop up fönster med konstiga webb adresser osv, det är asjobbigt. nån som har tips på hur jag förhindrar det?
 7. Ok tack för infon cecilia kan du möjligen ge mig en länk där man kan testa trend micro titanium security i 30 dagar?
 8. Hej alla. jag tänkte testa ett nytt antivirus program. och vissa säger att trend micro titanium är jättebra. tänkte höra om nån här har erfarenhet av det eller använder det. Är det värt o satsa på?
 9. Vet ej vart jag skulle lägga denna tråd. men försöker. Jag får upp konstiga flikar ibland med bland annat olika frågor osv, men idag fick jag upp nån som jag är lite orolig över, vet ej om det är nåt som behöver uppdateras eller om det är ett virus. Kan tillägga att jag använde firefox
 10. När jag besöker bredbandsbolagets hemsida så får jag upp denna istället? blev ärligt talat jävligt orolig Nån som vet?
 11. Hejsan. är det möjligt att kunna sätta lösenordskydd på mappar i windows 7? om, hur gör man isåfall?
 12. Hej, ibland när jag sitter vid datorn så surrar det till, ungefär som i början av en bluescreen. men den hänger sig istället. Man kan inte klicka med musen eller tagentbordet, men musen går att röra. nån som känner igen problemet?
×
×
 • Skapa nytt...