Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Martin77

Medlem
 • Antal inlägg

  328
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Funderar på att köpa en bilstereo med giga-MP3 funktion, dvs som läser mp3-filer på en dvd. Har hittat några stycken men de flesta är specificerade för DVD-R/RW men min DVD-brännare på datorn bränner DVD+R/RW. Kan man bränna en DVD+R/RW-skiva och "stänga" skivan på något sätt så den kan läsas i en apparat som egentligen är avsedd för DVD-R/RW??
 2. Är det någon som vet hur man installerar Windows Media Player 7 i windows 95? Jag såg på nätverk & kommunikations hemsida (tror jag) att det skulle gå med lite trix. Är det även någon som kan rekomendera ett program som klarar uppspelning av div-x och mpeg i windows 95. Media Player 6.4 klarar det men programmet måste stödja "listor", dvs att man kan titta på flera filmer i rad utan att behöva göra något för att byta fil (t.ex om en film är i 2 delar). Hoppas någon vet! [inlägget ändrat 2002-12-21 16:16:04 av Martin77]
 3. Kan nån ge några tips på hur jag konverterar olika digitala videoformat (real video, quicktime movie, DivX, windows media video) till mpeg så jag kan bränna dem som VCD. Jag har en massa bil-films-snuttar i olika format som jag vill kunna spela i DVD:n. MPEG är ju lätt, det är ju bara att bränna men de andra funkar ju inte...
 4. Hur gör man så att internet explorer kan starta fler samtidiga nedladdningar? Har för mig att det var något värde man skulle ändra i registret.
 5. Angående linux så kör jag w2k och kommer att göra det. Så brandväggen måste gå att köra i w2k och gärna ta lite resurser. Vilken brandvägg tar minst resurser? Det känns som om tex McAfee, Symantec och Zonelabs är "tyngre" än de andra men då är istället de andra svårare att konfigurera. Skulle vilja ha en som man installerar och sedan funkar det utan en massa tjafs.
 6. Har precis fått bredband (via LAN) och har nu tre frågor: 1)Behövs verkligen en brandvägg? 2)Vilken mjukvarubrandvägg är bäst om priset inte spelar ngn roll? 3)Vilken GRATIS mjukvarubrandvägg är bäst? Svaren behöver inte vara långa om ni inte orkar...
 7. Är det någon som kan rekomendera en bra sida med exempel, info mm och VB script i Adobe Illustrator (ver. 9)? Jag har redan kollat adobes egen.
 8. Ok, men jag har inga "mellanslag el å,ä,ö i filnamnet... Måste vara något annat då. Skumt. Det är en AutoCAD *.dwg ritning som jag försöker spara som PDF. Har funkat förr på engelsk 9.0.2 men inte nu på svensk 9.0.2. Någon som har någon ide?
 9. Lyckades nu lösa problemet? Jag får felmedelandet "kunde inte spara teckning" när jag försöker spara till PDF. EPS och AI går bra. Har kollat på Adobes hemsida utan att hitta ngt.
 10. Kan någon rekomendera några sajter som har information om vilka stationära DVD (inte till datorn) som är regionsfria från fabrik och vilka som kan göras regionsfri med t.ex. fjärrkontrollen.
 11. Jag tror det enklaste är att kopiera hela katalogen C:\Windows\Application Data\{845437E0-233F-11D3-AEDE-F54FAE86352A}\Microsoft\Outlook Expresstill den nya datorn. T.ex. genom att bränna den på en CD. Observera att nummret inom { } kan vara annorlunda för dig. Välj Import->Messages i Outlook Exress på den nya datorn.
 12. Jaha vad roligt... Tror du det kommer vara så i kommande versioner också?
 13. Jo men hur skriver man det i VB-koden?
 14. Nu funkar det! Men jag kan inte längre köra 100 Hz uppdateringsfrekevns på min skärm. Vad kan det bero på?
×
×
 • Skapa nytt...