Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

McAren

Medlem
 • Antal inlägg

  32
 • Gick med

 • Senaste besök

Om McAren

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1944-04-07

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Huddinge
 1. Gick till Kjell&Co och köpte sladden Mikael63 tipsade om. Efter en del letande efter kursern, som endera var på den lilla skärmen och ibland på huvudskärmen, FujitsoSiemens, funkar nu allt till belåtenhet. Har nu lyckats ställa in Fujitson som huvudskärm och den visar en klarare bild än tidigare. Så den gamla skärmen får gå ett tag till. Det var tydligen anslutningskabeln som var felet. Tack för all hjälp!
 2. Nej, jag har nog bara en VGA-kabel. Kanske ska prova en ny? Det finns HDMI-anslutning på skärmens baksida men inte på datorn. Där finns bara VGA och 2 st DP-portar. Svart skärm uppstod mest (kanske bara) när jag surfade runt med flera öppna sajter. Hoppar emellan ibland och läser på olika sidor.
 3. Fladdret på den skärmen försvann helt när jag kopplade bort FujitsoSiemens 24" från datorn. Det verkade som fladdret på Lenovon hängde samman med svart skärm på den andra. När bilden försvann i ett antal sekunder där så fladdrade bilden på Thinkvision. Men som sagt när jag kopplade loss VGA-kontakten och bara använde Lenovo Thinkvision, så fungerar det bra.
 4. Uppskattar tipsen i era svar. Provade att ladda ner drivrutiner för skärmen, en FujistoSiemens AMILO DY S3260W, TFT LCD Monitor, men fann ingen drivrutin för den. Men jag har en liten Lenovo Thinkvision -skärm. Den fungerar utmärkt ihop med datorn, så tydligen är det min gamla 24" som har lagt av. Har haft den sedan 2006. Ska dammsuga datorn också för säkerhets skull. Tack alla.
 5. Datorn är ständigt igång. Har slutat stänga av den för den är så jobbig att få igång igen. En DELL Optiplex7010 med Windows 10 och senaste uppdateringarna gjorda.Nu har skärmen, en Fujistso Siemens 24" börjat krångla med problemet i rubriken. Fasligt irriterande. Kopplade till en mindre skärm, en Lenovo Thinkvision. På den fladdrar texten omkring, men det går att läsa den. Vad är det som händer med skärmarna och vad kan man göra åt det?
 6. Just det, Det gällde e-post program (eller app) på datorn. Gjorde som föreslaget. Lite krångligt var det, men det fungerade. Anmodan om att ange lösenord för servern har slutat dyka upp. Tack för hjälpen!
 7. Har skaffat 2-stegsverifiering på min Gmail. Det fungerar bra, men det dyker ideligen upp en dialogruta: "Ange namn och lösen för följande server, smtp.gmail.com" Har angett detta otaliga gånger, men rutan kommer igen varje halvminut. Har provat att radera lösen och skriva in den på nytt. Har provat med ikryssad ruta för "Spara lösenord" och utan detta. Men frågan kommer igen och igen och igen. Hur får man ordning på detta?
 8. Problemet löst! Stängde av datorn någon timme och startade på försök igen. Windowsfönstret dök åter upp och jag kunde logga in som om ingenting hänt. Under Uppdateringshistorik kunde jag läsa: 2017-09, kumulativ uppdatering för Windows 10 version 1607 förx86-baserade system (KB4038782) Installationen misslyckades 2017-09-23. Men så fyra rade högre upp med samma text om (KB4038782) Installationen slutfördes 2017-09-25. "Du behöver använda återställningsverktyg....skiva eller USB" Men det behövdes ingen Återstart med skiva eller USB tydligen?
 9. Har inte vågat prova ominstallation än. Måste jag inte använda ett återställningsverktyg för det?
 10. Nej inte så värst viktiga grejor på den datorn. Kan jag använda den USB jag har för W10 Återställning, även om jag inte vet om det var gjort för den bärbara?
 11. Fick igår söndag 24/9 ett meddelande om uppdatering av W10 på min lilla bärbara FujitsoSiemens AMILO Pro. Hade tidigare W7 på den, men laddade ned gratisuppdateringen till W10. Läste tyvärr inte vad uppdateringen hette i nummer, men valde att sätta igång den med en gång. Det tog sin tid, kanske någon timme innan procenttalet ökat från 1 till 85%. Lät den fortsätta. På natten vid 2-tiden var skärmen blå med texten Återställning Din dator/enhet behöver repareras En enhet som krävs är inte ansluten/eller gick det inte att få tillgång till Felkod 0x000000f Du behöveranvända återställningsverktyg....skiva eller USB så längst ned Tryck på Retur ( är det samma som Enter?) om du vill försöka igen Tryck på F8 om du vill se startinställningarna Tryck på F9 om du vill använda ett annat operativsystem Har tryckt på Enter, men det händer inget. Skärmen ser likadan ut. Nu har jag en USB som jag skrivit W10 Återställning på. Men jag minns inte om det är gjort för min stationära dator, DELL Optiplex 7010 eller den bärbara. Har gjort samma uppdatering från W7 till W10 på Dell. Kan jag använda mig av den USB´n för återställning? Tacksam för råd!
 12. Problemet löst! Datorn ville starta om imorse och det hjälpte. Norton startar vid klick på ikonen.
 13. Läste att någon fått (KB3150513) nedladdad 6 ggr inom korttid. Det har jag också mellan 170422 och 170531. Vet inte om det är problem med den. Men numera kan jag inte starta Norton Security. Programmet finns kvar under Program och Funktioner på Kontrollpanelen och under Alla appar. Den går dock inte att starta vare sig från genvägen eller i just alla appar. Har också märkt att en del genvägar på skrivbordet inte fungerar. Vad gör man?
 14. OK! FRST och OTL med loggar och txt- filer borttagna. Secunia Software Inspector verkar vara ett smart och bra program. Har till att börja med lagt in det. Mina problem är ju borta för denna gång, så stort tack igen.
×
×
 • Skapa nytt...