Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

badt

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag gjorde som du föreslog och avbröt windows uppstart, det tog sedan väldigt lång tid att starta men det fungerade!! Nu har jag avaktiverat snabbstart och håller på att uppdatera manuellt. Sedan hoppas jag att problemet inte kommer tillbaka. Tusen tack, du gjorde min kväll Tänk att lösningen kunde vara så enkel.
 2. Har en stationär dator med Windows 10 som används ganska sällan. När jag startade den sist fanns där ingen muspekare. Insåg snart att tangentbordet inte heller fungerade. Eftersom de är trådlösa har jag provat tre olika möss med sladd utan resultat, har tyvärr inte tillgång till ett tangentbord med sladd. Upptäckte även att musen och tangentbordet lyser fram till att välkomstskärmen dyker upp, då slocknar de. Har provat alla USB portar, både de fram och de bak. Men det finns liksom inte ens en pekare att styra. Jag har googlat väldigt mycket men inte hittat något som hjälper mig. Försökte bland annat hitta hur komma in i felsäkert läge i Windows 10. Det kommer inte upp någon inloggningsskärm på den här datorn när den startar, alltså det behövs inget lösenord och därmed kan jag inte göra några val i det läget, datorn går direkt till skrivbordet där jag då inte kan styra. Hur kan jag komma in i felsäkert läge? Vad kan jag annars göra, är det bara att installera om Windows?
 3. Oj okej. Men då vet jag iaf att jag inte behöver leta efter nån värstingrouter utan ska klara mig med en vanlig, det lär bli att köpa en ny. Tack för hjälpen.
 4. Jag blir smått galen snart på detta problem, jag vill marginaljustera min text dvs så texten fördelas jämnt över sidan med raka kanter. Men när jag markerar texten och väljer marginalalternativet blir den vänsterställd istället. Vad gör jag för fel? Word 2007
 5. Jag upplever inte att den är onormalt varm. Har inte tittat på lysdioderna just när detta hände, när vi höll på med teven fick jag själv starta om den manuellt för att internet skulle fungera på det trådlösa igen. När vi hade besöket med fler mobiler så kom det tillbaka av sig själv och jag antog då bara att den stängt ner och startat om. Kanske ska nämna att routern är ca sex år gammal.
 6. Vi har just köpt en tv som vi skulle koppla in på det trådlösa nätverket hemma men varje gång vi försökte verkade routern lägga av. Supporten på samsung sa att det antagligen berodde på att vi har för många enheter anslutna och då orkade inte routern utan startade om sig för att "glömma bort" anslutningarna. Jag kan tyvärr inget alls om sånt här, men vi insåg att vi har mycket via den. Tre mobiler, två plattor plus två datorer via kabel men vi använder ju inte alla aktivt samtidigt. Fast det kanske inte spelar roll. Dessutom vill vi köpa en eller två mediaspelare och ansluta. Samma fenomen inträffade när vi hade besök och det tillkom två mobiler. Så min fråga är, stämmer detta? Är det dags för en bättre router och hur vet man isf vilken man behöver? Vi har nu en D-Link DIR-635.
 7. Tack Ska man hämta alla de 19 filerna separat alltså?
 8. Jag har filmer på datorn hämtad från DV-band, varje film är alltså ca 60 min med varierande innehåll som vi filmat. Tidigare med xp har jag använt Windows movie maker och när jag importerat filmen dit har programmet automatiskt delat upp filmen i klipp. Nu med w7 och Windows live movie maker händer inte detta och jag kan inte hitta något i programmet som kan hjälpa mig. Är det någon som vet ifall det inte längre kan göra detta? Jag är medveten om att jag manuellt kan välja att dela upp filmen i olika klipp. Det är inte aktuellt då det skulle ta flera veckor. Anledningen till att jag behöver klippen är för att jag vill bara åt vissa klipp från bandet för att sedan göra en egen film. Jag kan inget om sånt här utan vill bara ha ett simpelt program för att göra något roligare av semester- och barnfilmat och därför var ju wmm så bra Har suttit och googlat ett bra tag nu men hittar inget svar.
×
×
 • Skapa nytt...