Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattias C

Medlem
 • Antal inlägg

  620
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Enligt bostadsrättslagen så kan köparen inom en månad överklaga det nekade medlemskapet till hyresnämnden. Det är antagligen denna rätt som avtalet syftar att ta bort så att säljaren snabbt kan sälja till någon annan istället för att vänta tills det avgjorts i hyresnämnden...
 2. Tycker att rökare verkar väldigt egocentriska. De verkar tro att vi som stöder rökförbud bryr oss det allra minsta om rökarens kropp och hälsa men jag åtminstone skiter fullständigt i den. Däremot stör jag mig på att cigarettrök luktar för jävla illa när man måste dras med den i tid och otid: när man passerar entréer, väntar i busskurer eller har fönstret öppet på natten. Räkare verkar ha väldigt svårt att förstå hur jävla äckligt vi icke-rökare tycker cigarettrök är! Så jag säger: rök gärna i lägenheten, men stäng fönster och ventilation först!
 3. Det är väl vettigt att skydda barnet från från föräldrar som vill göra sig märkvärdiga genom att ge sina barn extrema namn som 666, @ och liknande... Barnet har ju själv inga möjligheter att på egen hand ändra förrän då det fyller 18.
 4. Nej, jag har fått alla returfraktsedlar som företag skickat till mig. Jag har även jobbat med kundservice och själv skickat returfraktsedlar till kunder och de har kommit fram. Däremot har jag varit med om att produkten kunden skickat in med returfraktsedeln slarvats bort av posten. Har också varit med om att en kund istället för att skicka in sitt trasiga tangentbord istället skickade in samtliga datorprylar hon hade med hjälp av returfraktsedeln (var ett personalköpspaket)
 5. Kanalen heter dessutom Rix och inte Riks.
 6. Ja, i detta fallet tog det ju 1h 2m
 7. Vad är det för försäkring? Trodde de bara sålde försäkringar genom butiker som OnOff och Siba? De ingår iaf i samma grupp som MegaPhone (IP telefoni som säljs genom Siba) och Resurs Bank (avbetalningssköp och krediter, bland annat genom On Off och Siba men även andra bolag.) Har för mig att OnOff och SIBA äger dessa bolag gemensamt eller något liknande.
 8. Hände en liknande grej igår med mitt Vista Buisniess som jag fick via HP genom Vista Express Upgrade. Det kom en uppdatering igår och datorn startade om efetr den så startade inte windows utan istället kom en ruta om att licensen hade ändrats otillåtet och måste verifieras om. Verifieringen misslyckades och man fick tips om några program man kunde avinstalelra men inte jag hade. Startade om ett par gånger och sen fungerade allt igen. Riktigt skumt...
 9. Du får göra som jag, jag tittar bara på Discovery Channel, Discovery Sience och TV4 Guld. Inga sång och musikprogram där inte. Det märmaste de kommit är när de visade hur man tillverkade trummor i "Så funkar det"
 10. Du kan ändr ai Vistas energiinställningar att den röda knappen ska stänga av datorn istället för att sätta den i viloläge.
 11. Är man beredd att betala instalaltionsavgift och modem så brukar det inte vara någon bindningstid vare sig med telia eller BBB.
 12. Har aldriog kollat men förmodligen får det att göra egna keymaps, det kunde man ju redan på sin gamla Amiga...
 13. Strömadaptern till bärbara datorer brukar generellt vara designad att klara en spänning mellan 100-340V 50-60Hz Man kan i Windows ställa in valfri tangentbordslayout. Observera att det påverkar flera tangenter om du ställer in svens layout efetr som även ; och : mfl tecken ligger på andra tangenter.
 14. Alltså, det räcker inte bara med apparaten utan du måset hålla apparaten mot ett jordat föremål samtdigt som du trycker med fingret på den så du urladdas. Den tillför inget annat än att det blir "painless" och en grafiks indikation.
 15. Själv brukar jag peta med fingret på jordstiftet i ett vanligt vägguttag innan jag börjar pilla med ESD-känsliga saker, har aldrig haft någon "pain".
×
×
 • Skapa nytt...