Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

PC Senior

Medlem
 • Antal inlägg

  320
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av PC Senior

 1. Fejan som tjänar stora belopp i vinst, hittar på nya finesser men klarar inte av sina gamla buggar och jag börjar med en de haft i flera år olöst kan vi läsa. https://www.facebook.com/help/community/question/?id=238444926314334 I en bordsdator eller Ipad kan jag se samma i varje grupp, till höger står det Föreslagna medlemmar, sedan Dölj. Trycker man på Dölj kan man inte ångra sig, utan måste börja om med ny grupp, eller sämre i Iphone. Tjänsten är värdefull och att kopiera gruppen tar lång tid. Någon som kan hitta en fix?
 2. Jag använder Messenger i Facebook ofta=en annan?
 3. Hjälpte inte, provocerade fram felet med att öppna många mail. Ser ut som minnet inte räcker.
 4. Hjälpte inte men i Task mgr tryckte jag nere th på Tjänster och fick upp den i nytt fönster och gick att stänga av där. Inga nackdelar?
 5. Tryckte in Kompatibilitet W7 under Egenskaper och verkar hjälpa, eller så såg jag fel då det kom en bild med svart bakgrund också som fick ändras till Oformaterad text för att svara. Får vänta och se om det händer igen.
 6. Började ta ner från Intel som skriver Acer har drivers från 2010
 7. Åtkomst nekad, Grafiken kollad innan
 8. Tror det är samma, tar en bild när det händer igen.
 9. Ser inga likheter då det får en svart ram och måste starta om.
 10. Verkar ha samma fel som många andra och gissar på överlastning https://www.sevenforums.com/browsers-mail/139427-live-mail-black-panels.html Någon annan lösning eller verkar detta moget?
 11. Läste slarvigt och är knappast gratis som det står hos dem och dessutom måste tydligen mobilen vara uppkopplad för att sända från PC med MySMS som testats nu. Detta kostar 50 öre https://www.cellsynt.com/sv/sms/priser
 12. Nu har det hänt så jag letar då det andra passade en stationär med W7 och en bärbar med W8.
 13. Liknar ingen och är väl gammalt. Foto kommer
 14. Får inte loss det och tips är Kvick-loss eller CRC 2-26 som vi inte har hemma. För och emot Silikon eller WD40 som vi har hemma. http://www.swedol.se/kontaktspray.html ett annat.
 15. Tele 2 ska sluta med SMS från datorn som är så praktiskt. Nu hittar jag tillägg i Firefox, Chrome och Opera. Någon som provat?
 16. Ser att många andra också drabbats av att man plötsligt Följer flera hundra man själv ej lagt till. Ingen har en bra lösning utom att kolla under Appar. Verkar hackat då det fanns en App till Iphone i augusti jag ej lagt till. Tog bort den nu men får in en massa tweets som tränger bort det jag vill läsa. Kom in 4 Direktmeddelanden 23/8. Tar lång tid att plocka bort alla Följer och verkar bara vara att börja om?
 17. Mail: "Tune har precis svarat på ett ämne som du prenumererar på med titeln "Export Import av Favoriter/Bokmärken och Kontakter i mail utan dubletter?". Har inte Firefox den möjligheten att skapa konto och vilket ger möjlighet att bokmärken synkas automatiskt mellan olika enheter. Om du använder IMAP-mail så synkas mailen automatiskt mellan enheter."
×
×
 • Skapa nytt...