Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jqhn

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det hade jag försökt med direkt men grejen är som så att den inte finns där.. OS är Windows 7 ultimate
 2. Hej jag laddade ned unifieremote portable och nu när jag inte längre vill ha det så vill jag självklart ta bort mappar osv. Men när jag ska ta bort mappen så står det att jag inte har rättigheter och när jag ska ändra rättigheter har jag inte rättigheter för det heller.. samtidigt står det att jag inte kan visa aktuell ägare. *Hur gör jag då för att ta bort denna mapp och dess innehåll?
 3. Försöker inte använda den som extern, utan försöker starta den internt med os. Det kan nog vara som du skriver att vissa drivrutiner saknas men finns det då ett sätt som man skulle kunna lösa det på? ladda ned drivrutinerna och lägga dem på ett usb?
 4. Hej om jag får vilja låna tråden lite Jag har försökt att rädda en bärbar dators hårdisk med att sätta in den i en annan bärbar dator och får samma problem.. problemet dyker upp efter xp-loggan försvunnit,
 5. Hej, jag har samma problem men jag förstod inte riktigt hur ni öppnade filen :S Jag fattade att ni gick in bland filerna osv. men när jag försöker öppna m2ts filen får jag följande svar av : Splash Pro "Det gick inte att öppna filen!" DAplayer " Unable to read this Blu-Ray. 300" Corel WinDvd Pro 11 " Playback with current display driver is not supported. Please update to an appropriate display driver. Har tyvärr ingen Blu-ray läsare förutom den i datorn så kan inte testa själva disken direkt.
 6. Den såg riktigt fin ut kommer priserna sjunka eller vad kommer hända, kan också tänka mig en hybrid.
 7. Hej skriver lite i förskott men men. Kommer nog köpa en SSD till min ASUS N55SF nästa år men kanske köper tidigare beroede på vad jag får för svar. Jag letar efter en SSD eller hybrid som passar, antar det är SATA II och 2,5tum för ca 1000kr. Storleken som jag behöver är 500GB+ använder Autodesk inventor, 3ds Max så behöver ganska stor disk. Måste väl byta ut disken som sitter i.
 8. Allting på datorn är igång, jag kan sätta igång musik med mellanslag osv. Det jag menade med lysande svart var att skärmen är igång och lyser fast ingen färg bara svart. :/ Ladda ned http://aintvanilla.f...k-wallpaper.jpg och titta i helskärm så får du hur veta hur det ser ut. Svårt att förklara
 9. Jag vet riktigt vad det är för kontakter i datorn. Disken beter sig på samma sätt i alla datorer, och som tur är finns det ingenting jag behöver på disken.
 10. Okej tur att det finns en kvar i huset då ska göra det under jullovet då tiden finns jag skulle också tro att den har kraschat. Men hur kopplar jag in den internt i datorn då? Vilka sladdar osv.
 11. Hej, jag använder en western digital extern hårdisk, men den har nu slutat fungera. När jag stoppar i den i datorerna (vista,7 ultimate,7 homepremium) ser jag den i enhetshanteraren och efter ca 10min dyker den upp som lokal hårdisk på datorn. När jag efter de 10 min klickade på den började hela datorn ladda och efter ca 15min till så får jag "kunde inte läsa, felaktiga parametrar" någon som vet om det går att fixa eller är det bara slänga den och köpa ny?
 12. okej, nu blir jag orolig. Ett symtom är tillbaka :s i början blev skärmen lysande svart då UAC kom upp och det hände nyss. Kom rfter jag installerade google chrome, men känns inte som det skulle vara orsaken :s
 13. okej jag updaterade med windows update och grafikdrivrutinerna installerades. Jag håller just i detta nu på med att insallera utilitis och tools ingen utforskare som krashar här inte
 14. Okej jag kunde inte installera grafikdrivrutinerna på det sättet, så jag installerar wifi och laddar ned Microsoft DirectX för enligt http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-010475.htm behövs det för att kunna installera intels hd grafic.
 15. Jag var tydligen tvungen att installera Mei(Intel Management Engine Interface) men då fick jag upp "This setup program failed to install one or more device drivers. Setup will exit." :S
×
×
 • Skapa nytt...