Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Roger L

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Ja, det är nog via datorn det ska göras. Ska prova. Tack för övrig undervisning, men fattar redan.. 😉
 2. Måste man avaktivera allt för att google missuppfattat ett mail som kommit fel flr länge sen? Jag har inte bett om dubais flygtider i ur och skur.
 3. Det här handlar inte om mail, utan om google assistent som ger aviseringar i min samsung s8
 4. Någon skickade för något år sen flygbiljetter av misstag till min gmail-adress. Nu får jag jämt och ständigt förslag om flighter till Dubai, av google assistent. Blir tokig, hittar inte hur jag blir av med det.
 5. På vilket sätt härjar jag med IE? Kan tillägga att jag aldrig använder IE, men windows vill hela tiden uppdatera, vilket misslyckas. Lösningen på din länk funkade inte för mig, men tack ändå.
 6. Jag går bet på första punkten, att avinstallera IE9. Får bara beskedet "Ett fel uppstod. Alla uppdateringar kunde inte avinstalleras"
 7. Hej! Har letat mig fördärvad efter en lösning på misslyckade uppdateringar av internet explorer 9 och 10. Eller rättare sagt uppgradering till IE10. Jag har IE9 och en IE 64-bitars-version.. Felkoderna är 9C48 och 9C59. Har sett andra med liknande problem men har inte lyckats applicera deras lösningar på mitt problem. Tacksam för hjälp!
 8. Har ett problem, vill skapa en vcf-fil av en kontaktgrupp i nokia suit, men det blir lika många filer som kontakter. Alternativt skapa en fil av de jag redan exporterat.
 9. Flyfisherman: Inget nytt för mig, men tack ändå Laso: Där ser man, så går det när man kört med gamla datorer! Det förklarar varför den stod länge i läget "Datorn förbereds att användas första gången" skulle jag tro.
 10. Ok, tack! Vill du förtydliga det där med den inbyggda i databasen? Nytt för mig!
 11. Installerade win7 på en införskaffad begagnad dator, men behövde inte installera nya drivare. Betyder det att hårddisken inte blev helt formaterad? Startade med installations-cd:n och raderade partitionerna osv... Såg att tråden kom på kanske fel avdelning, vet inte hur man flyttar den.
 12. Har inte haft problem med ipkonflikt mer vad jag kan förstå, alla datorer var inställda på att få automatisk ipadress. Däremot kan internet bli väldigt segt och jag startar om modemet (adsl) och då funkar det igen. Kan tillägga att jag inte provat med kabel, kanske borde prova det för att utesluta fel på modemet.. Min tanke är att trådlösa ställer till det ändå på nåt vis. Finns det nån vanlig orsak?
 13. Tack för poäng! Har dock kvar problemet med ip-konflikt, verkar vara vanligt problem, men kan inte komma på vad som orsakar det för mig. Jag kör med w7, men två andra datorer har xp. Nu har jag kört ipconfig/ release all och ipconfig/ renew all, får se om problemet kvarstår...
 14. Problemet löst! Kom av en händelse på att tangentbordet var inställt till vederbörandes hemspråk, vilket resulterade i fel lösenord.. Ja, så enkelt kan det vara!
 15. Har köpt ny trådlös router, och kan utan problem surfa osv, utom med en dator av tre. Den hittar nätverket, men efter lång väntan på att erhålla adress, händer inget. Har dock på min andra dator fått meddelande om att en annan dator har samma ip-adress. Hjälp, någon?
×
×
 • Skapa nytt...