Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tune

Medlem
 • Antal inlägg

  2 039
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  29

Tune vann dagen: 17 december 2017

Tune hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Tune

 • Medlemstitel
  Veteran

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Observera att exemplen tar allt med 2 nollor, även de som du vill ha kvar. Vill du ha en mer avancerad version som inte tar fel nollor så får du posta igen. Utan formel: Klicka Sök och markera och välj sen Ersätt. Skriv 00 under "Sök efter" och tomt under "Ersätt med". Med formel: Om texten som du ska ta bort nollor i finns i cell A1. =BYT.UT(A1;0;"") Man kan ju även ta bort 2 nollor genom en enkel formel som delar med 100: =A1/100
 2. Finns väl ingen dator som har bara 1 Mbit/s idag? Har väl varit minst 10 Mbit/s som varit standard i 20 år.
 3. Du behöver en Router men sådan brukar tillhandahållas av Internetleverantören, vet ej om det ingår i deras tjänst.
 4. Länk till en kampanj för några år sedan för att fler skulle använda bilbälte i baksätet, siffrorna gäller även för vad som händer vid en vanlig krock: https://www.bilprovningen.se/bilprovningen/press--nyheter/pressmeddelanden/2014-09-08-alltfor-manga-elefanter-kvar-i-baksatet.html Siffrorna är bara en chablon och är beroende av ganska många parametrar som t.ex hur fort det andra fordonet färdas och hur snabbt din egen kropp bromsas in i krockögonblicket.
 5. Tune

  BankID

  Om du inte lyckas lösa problemet och använder mobiltelefon som klarar det, byt till Mobilt BankID.
 6. Jag kontaktade Microsoft per telefon i ett liknande ärende och lät dem plocka bort en aktivering så det gick att installera igen. Har även för mig att man är tvungen att ringa var gång vid ominstallation när maxantalet aktiveringar uppnåtts. Hoppas någon annan kan lämna telefonnr för jag har inte en aning där.
 7. Access är kinkigt när det gäller import av Excelfiler, har xls-filen samma innehåll som .xlsx-filen så hade jag löst det så, dvs sparat om filerna till .xls-format.
 8. Innan du kopierar så kollar du med hjälp av Visa dolda tecken i Startmenyn i Word efter radbyten med Enter, så kan du plocka bort alla radbyten med Enter innan du kopierar eller bättre, skriv direkt i mail-programmet.
 9. Det har hänt något med drivrutinerna så att datorn kör med standarddrivrutin. Antagligen hade du 5-10 olika valmöjligheter på skärmupplösning när datorn använder optimal drivrutin. Titta i enhetshanteraren under bildskärmskort och egenskaper så står det nog något om standarddrivrutin. Har precis samma problem på denna dator om jag stoppar i mitt andra AMD-grafikkort som är knappt 10 år gammalt. Tillverkarna brukar tröttna på att uppgradera drivrutiner efter några år och då kan man få problem som detta. Liknande problem diskuteras här: https://eforum.idg.se/topic/354933-s%C3%A5-brett-det-blivit/
 10. Tune

  Windowslicens

  Hur mycket kostar operativsystemet? Varför överhuvudtaget överväga att betala något för ett operativsystem som inte kommer leva så många år till?
 11. Är du säker på att HDMI-porten är död? Har du provat olika kablar? Finns PCI-ingång och ljud-ingång/utgång på projector och dator. Inställningar?
 12. Jag orkar inte skriva långt svar men titta på funktionen Utskick / Koppla Dokument i MS Word. Skriv in texten som ska vara unik för varje dokument i en kolumn i ett Excelark och använd detta som databas. Är helt säker på att det går att lösa enligt ovan efter lite labbande men det går nog snabbare med klipp och klistra, iallafall första gången du gör det.
×
×
 • Skapa nytt...