Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

nilsotto

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av nilsotto

 1. Hej, Jag har en Dell XPS laptop som jag inte kan köra utan att ha nätkabeln i. Hur kan jag enklast kontrollera om det är batteriet eller laddningen det är fel på?
 2. Ursäkta men jag förstår inte ditt svar. Det här handlar ju om filer som varit tillgängliga tidigare. Det är väl inte så att den börjar ladda ner alla filerna när man endast väljer en som man önskar tillgänglig offline ?
 3. Jag har ett stort antal filer i min Onedrive(Skydrive)-mapp som är märkta "endast online". Klickar på "gör tillgänglig offline" på snabbmenyn, men inget händer. Processen bara står och tuggar. Vad är fel och finns det nåt annat sätt att göra alla filerna i Onedrive-mappen tillgängliga offline samtidigt?
 4. Min skydrive-mapp i 8.1 har slutat att uppdatera sig. Vad göra? Finns det nåt kommando typ "update", "refresh" eller liknande?
 5. Tänkte uppdatera till W8 så snart den finns tillgänglig. Men är det sant att jag helt kan skippa tredjeparts virusprogram? Uppgraderingen av windows blir ju i så fall billigare än att uppgradera mitt befintlia virusprogram . :-)
 6. Min trådlösa nätverksuppkoppling fungerar perfekt men om jag skapar en ny användare fungerar inte uppkopplingen för denne. Någon som har en ide om vad som kan vara fel?
 7. Ok, här kommer lite mer info. Tacksam för all hjälp jag kan få. Säkerhetsuppdatering för .NET Framework 3.5.1 i Windows 7 och Windows Server 2008 R2 SP1 för x64-baserade datorer (KB2478662) Installationsdatum: ‎2011-‎11-‎04 15:54 Installationsstatus: Misslyckades Felinformation: Kod 80070BC9 Uppdateringens typ: Viktig Säkerhetsuppdatering för distribuerbart paket för Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 (KB2538243) Installationsdatum: ‎2011-‎11-‎04 15:55 Installationsstatus: Misslyckades Felinformation: Kod 643 Uppdateringens typ: Viktig
 8. Har problem med två uppdateringar Kod 80070BC9 samt Kod 643. Någon som vet hur jag ska kunna installera dessa?
 9. Jag hade tänkt köra 3d-cad i Inventor samt Ansys Workbench. Datorn jag funderar på är en Dell XPS17 med 16Gb internminne och grafikkort 3Gb GeForce 555. Ungefär halva priset mot motsvarande Dell Precision. Kommentarer?
 10. Tänkte köpa en bärbar dator som jag tänkt använda till CAD. Funkar det bra med ett spelgrafikkort typ Nvidia GeForce till detta eller måste jag skaffa en dator med grafikkort speciellt för CAD?
×
×
 • Skapa nytt...