Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ekcim

Medlem
 • Antal inlägg

  90
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Ekcim vann dagen: 9 september 2016

Ekcim hade det mest gillade innehållet!

Om Ekcim

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Lidköping
 1. Om man söker på HPś sida så får man fram 200 olika Samsung skrivare. Den borde finnas med där tycker man. https://support.hp.com/se-sv/drivers/selfservice/identify?q=Samsung&filter=
 2. Hej Kolla så att inte (Ta bara bort filer som är äldre än 24 timmar i papperskorgen) är i bockat.
 3. Har du testat med F-Secure´s egna Avinstallationsverktyg? Supportverktyg
 4. Utdrag från manualen. Supports the latest 4G LTE and 3G connection technology for super-fast mobile broadband through optional USB dongle3 3 4G LTE/3G dongle not included. Please consult D-Link website for a list of compatible 4G LTE/3G USB dongle. Additional 4G LTE/3G USB dongle may be supported with future software updates. Please check regional mobile operators for 4G LTE/3G mobile Internet availability.
 5. Kollade lite snabbt i play butiken och hittade denna appen som borde funka annars. Min GPS koordinater och plats För att detta ska fungera på eran telefon måste GPS funktionen vara påslagen.
 6. Tryck på kartan i google maps där ni befinner er så får du upp koordinaterna i sökrutan.
 7. Leawo Blu-ray Player funkar alldeles utmärkt till Windows, och det är hel gratis.
 8. Jag har inte märkt av att någon av mina Blu-ray funkar på datorn, senast jag köpte var En man som heter Ove. Jag kör med Leawo Blu-ray Player till mina filmer.
 9. Du clonar din systemdisk direkt över till SSD´n, sen är det bara att byta din disk som sitter i datorn mot SSD´n så är det klart sen. Du behöver inte någon mer extern disk för detta.
 10. Om jag vore du skulle jag köpa en SSD på ca 250gb + en kabel så du kan gör allt själv hemma. Exempel på kabel som du behöver
 11. Ok, som du ser är disk 1 redan markerad. Nästa steg är att du klickar på copy disk, nästa val är att välja disk 2 klicka next, här kommer en varning om att all gammal data på den disken kommer att raderas, klicka på yes för att fortsätta, om du vill att kopian ska ha samma storlek så klicka på val nr2 annars klicka på next och sedan på finish, för att slutföra operationen så får du klicka på Apply uppe i vänstra hörnet, programmet startar nu operationen med att kopiera disken, efter en liten stund så kommer det upp en ruta som säger att han inte kan slutföra, klicka på starta om datorn, nu kommer Minitool att slutföra operationen före windows startar. Varning, allt som du har på usb disken kommer att raderas. Så har du något som du vill spara på den så lägg över det på ett annat media.
 12. Kör programmet Minitool och ta en skärmdump, annars kan jag inte hjälpa dig.
 13. Du ska clona/kopiera hela disken som windows ligger på (c:), heter troligen Disk 1. Du kan lägga upp en bild/särmdump på Minitool om du känner dig osäker, du kan använd windows egna skärmklippverkyget.
 14. Hej! Köpte för ett tag sen ett Netgear A6210. Det är inte särskilt billigt, men det är bra.
 15. Hej Du kan prova med MiniTool Partition Wizard Free Edition. Har själv använt detta i windows 10 för att clona en systemdisk. MiniTool Partition Wizard Free Edition How to Clone Hard Drive to SSD for Disk Upgrade
×
×
 • Skapa nytt...