Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Miiku

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av Miiku

  1. Tror det är enklast om jag förklarar vad jag vill ha! Altså jag har en dator som kör win xp. I den datorn så fins där 9 x HDD:n. 1- har OS systemet (40GB) 2- har program jag vil köra.(200GB) 3- på den här skivan vil jag ha åtkomst via nätet (320GB å på den här så skal man kuna flyta och läga till filär) 4-9 (6 x 1Tb:s skivor till de här vilj jag endast kuna lada ner från samt se på det som är här sparat) Så nu vil jag inte ha åtkomst till skiva 1 via nätvärket (säkerhet skäl). Men skiva 2 skal man kuna koma till och hantera (fil delnigs program samt annat) på skiva 3-9 skal man kuna lada ner från och se på filmär och höra på musik som fins där även kuna lada ner program filär.(men från skiva 4-9 skal man endast kuna lada ner från inte kuna läga till dit elär radera därefron) och till de här vill jag koma enklast möjligast. loga in från internet via ip. och je användar kod samt lösen.. kanske even ha ett ADMIN konto som endast jag komär in på och sköta allting.. kanske lite svårt men de här e ju möjligt att fixa..
  2. Tack för de snaba svaren.. Är inte intreserad att köra nogot virtuelt Fins det då nogon annan lösning så ja komär till disckarn i datorn som har Xp instalerat? iden e ju att köra den som en vanlig dator med XP men samtidigt ha möjlighet att nå diskarna från de andra datorena jag har (vill ha åtkomst till dem från netet var som hälst)
  3. Hej! Har en dator som ha XP instalerat och som barnen spelar på. Och jag funderar om det är möjligt att både köra XP och Free NAS på sama dator? Min fundering är följande: Datorn kör Xp så barnen kan spela på den men samtidigt så kör den Free NAS programtet så jag komör till min lagrade sakär där. Är det möjligt att byga det så här? H Miiku
×
×
  • Skapa nytt...