Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Benharkar

Medlem
 • Antal inlägg

  40
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för hjälpen.
 2. Benharkar

  Spara filer

  Hej! Köpt en ny dator med W10 och ska kopiera in alla bilder m.m. från den gamla datorn. Min fråga, kanske banal, men är i alla fall osäker. Om jag lägger alla bilder i Windows (C:) 99,8 Gb blir ju den snart full. Om jag lägger alla bilder i Datadrive1 (E:) 931Gb så känns det mer rätt. Men, om jag då lägger bilderna i Den här datorn/bilder/sparade bilder/ så hamnar väl dessa i Windows (C:) eller???
 3. Gjorde en systemåterställninge som löste problemet. Tack för visat intresse.
 4. Hmm. Upptäckte nu att VISSA textrutor på webben innehåller samma fel. Kanske inte ett excel-problem då
 5. Bifogar urklipp. Notera den bleka texten
 6. Allt annat verkar normalt. Excel körs i maxat fönster. Alla exceldokumnet ser ut som om man lägger ett tunt tunt vitt nät över texten så att man ser dessa "nätstrimlor" bryta texten här och var. (om ni förstår vad jag menar) I detta fall Times New Roman 10
 7. Behöver hjälp med en inställning i Excel, tror jag. Menyerna har blivit något mindre än vanlig. Även de filer jag öppnar är något mindre än vanligt, vilket gör att texten i dokumentet och makroknappar blir lite otydliga. Finns det någon inställning i Excel som blivit ändrad? (Skrivbord, Webläsare, word m.m. är normalt.)
 8. Tack. Sortering hjälpte ju. Kollade aldrig det.
 9. Här kommer en förenklad del av pivottabellen. Produktionsplan V43.xls
 10. Hej! Behöver en förklaring till nedanstående problem. Har gjort om en kundprognos till en pivottabell. Har gjort om datumformatet från ÅÅ-MM-DD till ÅÅVV genom bl.a. veckonr. Fungera sisådär. Veckorna i tabellen sträcker sig t.ex från 1445 till 1520. Att tabellen lagt till 1453 och 1501 saknas, kan jag förstå då veckan i årsskiftet är delat mellan 2014 och 2015. Det konstiga är att tabellen lägger 1452 sist. Någon som har en ide om varför?
 11. Tack för försöken men jag får inte till det ordentlig Min php ser inte riktigt ut som exemplet. Jag hittade mitt på http://www.webdesignskolan.com/ där det även ingår kontrollatt allt är ifyllt. Vad nytt är: Jag skickar till One=åäö OK Vidare till Hotmail = fel Om jag tar in Hotmail i Windows mail=åäö OK igen (samma mail som skickas vidare hela tiden) Jag provar vidare. Tack än en gång
 12. En kanske enkel fråga från en nybörjare men ändå.... Har ett mailformulär som avänder formmail.php Det fungerar utmärkt. men.... När jag skickar det till min mail på One.com visas svenska tecken Byter jag adress och skickar det till Hotmail visas svenska tecken. Men skickar jag det till One som vidare befodrar det till Hotmail visas herioglyfer i.s.f. åäö Vet någoan var felet kan vara: Mailformuläret, One, Hotmail eller något annat? (One.com påstår att de aldrig haft liknande problem och att felet inte kan finnas där)
 13. Det står t.ex. Excel 97-2003 worksheet -XLs och öppnas med excel
 14. Hej! Önskar hjälp med att kunna öppna excelfiler. Om jag öppnar programmet tomt, kan jag öppna alla filer som accosieras till Excel Om jag däremot dubbelklickar på filerna i utforskaren öppnar sig bara det tomma Excel-programmet. Samma sak om jag försöker öppna en xlsx-fil länkad från MPS-systemet, Tomt. Har installerat nya office/excel nyligen. Med gamla (2010 tror jag) fungerade allt utmärk.
 15. Hej! Om jag inte minns fel kunde man i "jättegamla" Excel lägga in en ljudfil i en cell (eller om det var en makroknapp) som aktiverades genom att markera cellen. Finns den funktionen fortfarande?
×
×
 • Skapa nytt...