Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Linan

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Linan

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1995-12-23

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  stockholm
 • Intressen
  Scouter och meca data...
 1. Jag testade med att återställa Windows samt utan anti virus utan några framsteg. Valde då att installera win 7 istället och So far So good! Så kontentan verkar vara att trots win 8 stöd så fungerar det inget vidare. Tack för all hjälp!
 2. Precis fast ibland får jag en hög hastighet. Kan du utveckla vad det tex skulle kunna vara för problem med Windows och antivirus?
 3. Hej hopp! Har byggt en mediaburk med windows 8 där allt fungerar utmärkt förutom internet. Burken är uppkopplad med den trådlösa mottagaren som följde med moderkortet(MSI FM2-A75IA-E53). För det mesta så får jag endast 0,1- 4,0 mb/s ner medan på övriga trådlöst anslutna enheter så får jag ca 20-30 mb/s beroende på enhet. Jag har testat att koppla upp med till olika routrar och med att använda TP-LINK TL-WN725N NANO WIRELESS USB ADAPTER och kabel men samma problem. Nu till det konstiga som är att ibland får jag 20 - 45 mb/s ner vilket är vad jag borde få hela tiden samt att jag alltid har minst 10 mb/s upp. Jag har fiber 100/10 hemma. Jag har de senaste drivrutinerna instalerade. Har försökt hitta lösningar men hittar ingenting som tar upp detta problem. Någon som har några ider? Eller kan jag ha fått ett måndagsexemplar med trasig nätverks enhet? Dator spec: SAMSUNG 840 SERIES 120GB SSD SATA/600 TLC MSI FM2-A75IA-E53 A75 S-FM2 M-ITX FRACTAL DESIGN NODE 304 M-ITX BLACK CORSAIR CX 430W M BRONZE ATX12V 2.3 MODULAR PSU CORSAIR 4GB DDR3 1600MHZ (1X4GB) DIMM 9 XMS3 ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 S-1155/1156/1366/AM3/FM1 AMD A-SERIES X4 A8-5600K BE 3.6GHZ SOCKET FM2 BOX
 4. Lyckades fa igång ccc med den tredje länken! Tack så mycket nu får vi hålla tummarna att allt går vägen!
 5. Jag har ett 750watts nätagg. Har haft cf med samma kort samma dator innan ominstalationen av windows. så jag vet att allt det där ska funka. Ska kolla dina tips på nr ett men huvud problemet är att Catalyst cc inte går att starta. Det är ju där man sätter på CF... =/
 6. Installerar allt och allt är frid och fröjd. Ska öpna AMD vision enigien cc för att sätta på Cf funktionen. Men när jag ska starta AMD vision engine cc får jag upp ett långt felmedelande om att någon fil inte hittas. Testar att ominstallera men det funkar ändå inte. Kollar runt lite på internet läser att man ska ha det senaste Service Package från windows samt microsoft NET.framework senaste verisionen. Ser till att allt i windows uppdate är uppdaterat. Testar sedan att installera om allt. Flera gånger testar jag vissa gånger misslyckas installationerna. Ibland fryserdom och ibland funkar det. Men dom gångerna det funkar får jag fram ett nytt felmedelande om att kan inte hitta "CLI.Implementation". Kollar mer på internet efter lösning. Hittar först att man ska rensa ordentligt med driver sweeper men det funkar inte trots flera uprepade försök. Det står alltid att det finns AMD drivrutiner enligt driver sweeper och dom finns kvar när man har tagit bort dom. Villket känns konstigt. Så jag letar mer och hittar en annan guide som beskriver exakt samma problem. //eforum.idg.se/topic/217721-cl...ation-problem/ Jag följer guiden men om man avinstalerar grafikkorten försvinner bilden. Byter kort och vågar inte avinstallera det andra också eftersom bilden försvann på första. Så startar om på en gång. Men sedan går inte dartorn att starta utan fastnar i dr.debug. Byter ut grafikkorten till ett äldre och då funkar allt. Stänger av byter tillbaka till mina 5850s gör om guiden med olika gammla drivrutiner fast hoppar över steg 4. Med drivrutin 12-4 händer det ingenting när jag försöker starta AMD cc. Det kommer upp en "laddarsymbol" men sedan händer inget mer. Här är jag fast och kommer inte längre testat olika varianter till förbannelse. Drivrutinerna funkar men utan att kunna starta AMD cc kan jag inte sätta på Cf samt att det är störande att det inte funkar! Jag har också testat typ allt med ett grafikkort. Oehört tacksam för hjälp!!!!
 7. Det ska funka till s8500.
 8. Hej! Jag har en Samsung GT-S8500 med Bada 1.2. Mitt problem är att jag vill updatera mobilen till det senaste systemet 2.0 för att kunna köra alla nya program mm. Jag har googlat på hur man ska göra men hittar inget vettigt. Samsung kies säger att jag har den senaste updateringen och mobilen detsamma. Någon som vet hur man gör??? Tacksam för svar!
 9. Hej hopp jag hadde exakt samma problem när jag byggde min dator. I slutändan berode problemet på RAM minnena som satt fel samt att dom inte var godkända enligt mitt moderkort. Men det gick att lösa . Detta är min gammla tråd där du kanske kan hitta svar å tips //eforum.idg.se/topic/332756-datorbygge-allt-varkar-funka-men-det-kommer-inte-upp-nagonting-overhuvud-taget-pa-skarmen/page__p__1560347#entry1560347. Annars vore det bra om du skrev mera specifikt om villka RAM minnen du har. För ditt moderkort stödjer bara 1333 MHz, 1066 MHz minnen. Piper det något när du startar datan? Är det helt tyst är det något som är fel troligen. Då kan du ha kopplat in moderkortets lilla högtalare fel. Ett kort pip däremot betyder oftast att allt är bra (= Mvh LinaN
 10. Jag skulle rekomendera att kolla effter skärm på blocket eller tradera (=
 11. Hej jag har ett msi Geforce 9800GTX grafikkort i min bur men 512mb minne är lite för klent men i övrigt duger prestandan. Så jag har funtat på att koppla ihop två stycken med sli brygga. Men eftersom dom inte säljs längre har jag inte lyckats hitta ett likadant. Men nu hittade jag ett XFX Geforce 9800GTX Black Edition och undrar om det är möjligt att koppla ihop det kortet med mitt efftersom det är samma grafikkmotor? jag undrar även om det är en bra ide eller om man ska köpa ett nytt/beg med minst 1gb minne istället??? Tack på förhand mvh linus.b
 12. Tack alla för hjälpen!!! Med hjälp av dr debug samt att jag starta med ett RAM minne så har jag fått igång allt Men ere helt kört med ram minnena! Anars hur gör man så att man kan köra med båda stickorna???
 13. Moderkortet stöder processorn. Men jag hadde installerat hötaleren fel kontakten satt uppchoner. Nu ger datorn ifrånsig ett starkt långt pip/tjut villket jag har fått fram till ett alvarligt fel... Finns det risk för att det är processorn efftersom den är begangnad. Det står nämligen att om grafikkortet är trasigt ger datorn ifrånsig ett visst antal pip. Några ider på åtgärder??? Men jag hadde glömt att koppla in strömen till grafikkortet och nu låter det ingen ting igen när man startar. Utan grafikkort och ram minnen låter det inte heller något när man startar. Ider är välkomna!
 14. Hej har byggt en dator med mest nya delar fast med begangnat grafikkort och processor. När jag kopplar in datorn och startar den så börjar alla fläktar snurra och alla lampor lyser. Men det kommer inte upp något på skärmen när jag sätter på datorn. Mitt grafikkort är som sagt beg och han jag köpte det av sa att det funkade men det kan ha blivit utsatt för statiskström eller dylikt. Men fläkten på kortet snurrar. Finns det något bra sätt att ta reda på felet eller kolla om det är graffikkortet som inte funkar? Här är mina delar :Antec PowerSupply (PSU) High Current Gamer 620W, msi 9800 gtx+, lCooler Master Elite 430, ASRock 870 Extreme3 R2.0, Corsair XMS3 8GB DDR3 PC3-12800 1600MHz (2x4GB) (CL9) (CMX8GX3M2A1600C9), AMD Phenom X4 Balck Edition, Sony Optiarc Intern DVD±RW AD-7280S-0B Svart och en begangnad hårddisk.
×
×
 • Skapa nytt...