Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solspindeln

Medlem
 • Antal inlägg

  186
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Solspindeln vann dagen: 3 april 2017

Solspindeln hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Solspindeln

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.theplace.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  ALLT!Substantiellt som utvecklar och inte.. invecklar LIVET.
  Tillvaratagande av forntida teknik.
  Andligt växande är PRIO 1.
  Naturlig Läkedom och kunskap om att inte behöva justera kroppssystemet i nån högre grad.

  En UTTALAD MOTVILJA! till biokemisk manipulation.

Senaste profilbesöken

7 357 profilvisningar
 1. Angående "molntjänster"...🤬🙉... NEJ! Vid eventuellt Lågt Blodtryck så är "molntjänsters" vara eller inte vara, en UTMÄRKT BlodtrycksHÖJARE! Trycket STIGER utan att Pulsen ökar... rätt finurligt... pulsökningen kommer senare "på köpet".... ...enkelt... att ens reflektera på att använda en molntjänst, och sen tro att den är "säker", och att göra detta i det Allmännas tjänst, tangerar straffbar idioti. Är det uppgifter som inte är, i övrigt, lättåtkomliga, så ÄR det straffbart, i klass med Förräderi om det är Känslig Info. Men min förvåning är mycket liten, när det gäller graden av djupare kunskap om Nätets beskaffenhet, hos Samhällsstyret. Tas det mest in släktingar och bekanta som "experter", för att de "behöver göra sig en slant", när Konsekvensanalyserna görs? -Finns något lagrat på Nätet, oavsett form, sekretess och kryptering så ÄR DET SÅRBART! (hamnar LÄTT i andras händer) och Måste ha en stationär backup! så varför inte stationärt från början???- Med "molnet" som backup är det samma visa, fast baklänges... Det mest irriterande att det görs för att det är "på modet".... Beurling knäckte G-skrivaren på 14 dagar med papper och penna! Alan Turing knäckte Enigmakoden..... Jag förstår många tekniska och verkliga Proffs mantra: HERRE... GIV MIG KRAFT Det mer än EN! (1) vet är ingen hemlighet...
 2. Solspindeln

  Backup på Registret i alla versioner av Windows

  Tackar! Högintressant att Registret inte är statiskt, utan föränderligt, och detta i korta cykler. Där levde jag i en annan "riskabel" tro. Men "backup" HUR? gör man det....??? Har numera visserligen taggat ner grottandet i Registret.... Just a joke... Backup har varit standard sen början av "karriären", och där har ERUNT (per auto) varit den livbåt som räddat mig Mången Gång... Lars Hederer ingår nära nog i kvällsbönen. ERUNT tar Backup på Registrets "känsliga? - startnödvändiga???" delar, och autostartar om man vill... och DET VILL MAN....
 3. Solspindeln

  Backup på Registret i alla versioner av Windows

  En följdfråga (vid tillfälle) Var mer exakt bland HKEY-mapparna ligger det känsliga områdena för att starten ska omöjliggöras? "NO-NO platserna?" HKEY_CLASSES_ROOT anar jag är vital... Det vore intressant att veta vilka HKEY-mappar och dess undermappar. Har Förståelse för att det är ett integrerat komplext system och "alla behöver allt". Intresserad... för något jag använder så mycket vill jag veta mer om.
 4. Jag såg nyss ett råd om att ta en backup på hela/delar av registret, om man ska in och fiddla där... (av ett Proffs) (...här i närheten...) och lägga backupen på skrivbordet... Men om det blir GeneralKnas så lär man väl svårligen komma åt den REG-filen ? Eftersom Datorn vägrar starta... Visserligen kan man väl gräva sig dit och ladda ner den... men... Om jag har den REG-filen på en sticka som jag gör BOOT-bar, funkar det då att komma igång igen? Jag menar rent löst, generellt, eftersom alla Burkar är individer, och därmed har olika "åsikter" om vad som är gångbart.
 5. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Bönhörd! Nu följs Mapparna och Html-filerna åt, utan någon riktad åtgärd. W7 ROCKAR!
 6. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Ja, det kan stämma, min "tumme" med "Data Gudarna" gör att de låter mig hållas. Just detta med "Mapp-problemet" är i sak, en mer bekvämlighetsfråga. Det är min fasta övertygelse att den mentala inställningen till "objektet" i fråga, spelar STOR roll om det ska jäklas mycket eller lite, haft samma FLYT med övrig utrustning, typ: Bilar, Elektriska maskiner osv. Ibland åker jag på en prövning, äntligen lärt mig att ta det lugnt... det löser sig enkelt. Knepet, är att för mig så är Allt en Unik Individ. Jag är DJUPT TACKSAM.
 7. Solspindeln

  VLC Skärminspelning men utan Ljud

  Tackar! ska kolla upp det. Återkommer med resultat.
 8. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Ja, men inte medvetet, utan det "måste" ha skett under någon extrem reningscermoni, när jag kör en 3-4 Reningsprogram på högsta växeln, efter varandra (sker väl 3ggr/månad). Alla hittar nåt skrymsle att gräva i. Det är väl lite överdrivet, men gjort så i flera år, men markerade inte när HTML-problemet dök upp. Det är jú ett oprioriterat problem, så det går Bra ändå. Tänkte bara om nån hade nån qvick-fix.
 9. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Hej Cecilia, samma här, jag markerar båda, men mappen blir kvar i "nerladdningsmappen". Den här rutan kommer upp, och när jag klickar på försök igen så hoppar den dit där den ska vara. Det hjälper inte att markera: -gör detta för alla aktuella objekt- utan varje mapp ska ha ett eget klick. Så summan blir att jag får trycka Enter eller Vänsterklicka, på alla mappar, båda sätten fungerar. Ingen Big Deal, men ibland kan det vara ett gäng som ska flyttas, och eftersom den fungerade förut, blev jag lite bortskämd.
 10. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Jag spar ner hela webbsidan fullständigt, i Arkiv - Spara som som landar i "Nerladdningsmappen" på skrivbordet (det blir 1 fil och en mapp). Sen när jag ska flytta den till "HTML-mappen" så stannar själva mappen kvar i "Nerladdningsmappen" medans den med Firefox loggan går över. Kan alltså markera alla och flytta, men alla "mapparna" blir kvar. Som sen måste flyttas en och en, eftersom "Objektet inte kunde hittas" men hittas efter "försök igen", på var och en. ...."justeringarna" är min klåfingrighet i register och andra ställen.
 11. Hej! VLC Skärminspelning fungerar Bra, förutom att jag inte får med Ljudet. Har knixat runt i olika format men nej inget Ljud. Nån som vet inställning för t.ex .mp4?
 12. Solspindeln

  LÖST Videoinspelning från nätet

  Hej, ett annat Enkelt program för YouTube och FaceBook är: http://www.downvids.net/ Ha Downvids öppnad från början. I FaceBook så Högerklickar du på filmen du vill spara, då kommer en ruta upp där det står:Visa filmklippets webbadress klicka på den och KOPIERA som du sen klistrar in i Downvids och laddar ner och väljer vad du vill ha den (enklast med en Mapp på skrivbordet för allt nedladdat, för senare sortering). YouTube är "samma" kopiera webbadressen högst upp i Webbläsaren eller högerklicka på filmen, och kopiera webbadress och klistra in i Downvids, och ladda ner. ClipGrab har den fördelen att den laddar ner flera olika plattformar.
 13. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Hej, men Qantum 63.0.(1.) nu... är väl den "senaste", och lämpligaste att använda för mig i W7 Pro 32bit? Finns det bättre? Problemet med HTML är bara att det inte hänger ihop, men extra klicket löser det. Efter min "justeringar" så får jag leva med det
 14. Solspindeln

  Revo Uninstaller

  UJ! Det där var som ett Varuhus i jämförelse med min kiosk!!! Jag har REVO och CCleaner med utökning av CCEnhancer. Kör även PrivaZer och Eacy Cleaner då och då, och det är väl där det skruvat till sig med HTML:n som jag får klicka 2 ggr. för att flytta. Är MYCKET NÖJD annars måste jag säga, Allt rullar Bra och fort trots mina besök i Registret.
 15. Solspindeln

  Revo Uninstaller

  Angående REVO Uninstaller, så har den fördelen, att den letar upp skräpfiler som många program lämnar efter sig. Vad använder du Flyfisherman?
×