Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solspindeln

Medlem
 • Antal inlägg

  252
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Solspindeln vann dagen: 3 april 2017

Solspindeln hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Solspindeln

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.theplace.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  ALLT!Substantiellt som utvecklar och inte.. invecklar LIVET.
  Tillvaratagande av forntida teknik.
  Andligt växande är PRIO 1.
  Naturlig Läkedom och kunskap om att inte behöva justera kroppssystemet i nån högre grad.

  En UTTALAD MOTVILJA! till biokemisk manipulation.

Senaste profilbesöken

8 352 profilvisningar
 1. Kontakta dom för en återställning. Med Outlook är det väl bara att öppna ett nytt konto. Vet att det finns flera varianter och variabler med Outlook, men på nått sätt bör det gå att ordna. Ja´ precis bett om att få en fullständig backup på hela mitt Outlook-konto, och som jag kan ladda ner, det tar upp till fyra dagar. Med Protonmail är detta omöjligt, en glömd inloggning, så är det kört.
 2. !MORRRR...!!! Ja´ hadde hela tiden en känsla av att......
 3. Tack! mbgtmari. Samma här, har heller inte upplevt problem med det. Det är när det kommer oredovisade "begränsningar" som blodtrycket ökar. Som tur är finns det skript som löser "vardagsproblemen". Men nu kan jag slappna av igen, och bara reta mig på att det står där.
 4. Jag har svårigheter att överföra Chrome,s handhavande till Firefox... ser inte pariteten... Kan du precisera närmare?
 5. I Inställningar: i Firefox (Allmänt) finns Detta! Ditt företag har inaktiverat möjligheten att ändra vissa inställningar... Vad betyder / innebär det? och jag har inget företag... Det finns likheter med Chrome hanteras av organisationen... men för "säkerhets skull" lägger jag en egen tråd...
 6. Hej, Lasse! Då är vi 2... som är osäker... Men det jag skrev kvarstår som ett faktum! ...den enkla förklaringen är att jag ibland åker på "spökskrivningar" som nog bottnar i en passiv aggression. Sitter och irriterar mig på "sakers tillstånd" och om "Hur Det BORDE Vara"... Ha!Ha! Det är nog mitt rättspatos som blinkar till, för något ständigt påslag kan det definitivt inte skrytas med... Det flashar ofta om att det är ett bekräftelsebehov och det retar mitt Ego något så infernaliskt. Nåväl... stundtals så behövs reflexer från utsidan för att inte förvirra sig på insidan
 7. Cecilia... TACK!... STORT TACK!!! DEN! informationen spar mig MYCKET TID OCH ARBETE!...!.........! Jag har Foxit Reader som jag kan spara/skriva ut direkt i .pdf ...
 8. DET låter INTRESSANT... ?att skriva ut direkt från en sajt (sida)...? Klippverktyget blir jú bilder i olika valbara format men även .html ser jag nu... (ska prova).
 9. Japp, försökt spara både som webbsida fullständigt och endast html. Kan använda Klippverktyget, men det blir "lite... svansklippt"... Men Går!
 10. Säga vad man vill, men still stod den... https://www.youtube.com/watch?v=dq6T5BojXc8 Det kan vara lite bökigt att komma in, men som tidigare sagts kolla dämparna. Fenomenet kan också uppstå med för lite men ändå tunga kläder (när de blir blöta)... Dämparna klarar inte obalansen. Boten då är att lägga in mer kläder för att få en bättre fördelning.
 11. Nopp, trodde att jag hittat felet eftersom jag hade "blockera popup-fönster" i Foxen ikryssad, kryssade ur men näää... Jag släpper det här nu, man kan inte få Allt, och Speciellt inte när man inte betalar för tjänsterna i Forumet... Forumet ÄR OUTSTANDING!!! i problemlösning! Har varit/"är" på en del andra Communities.... UJ!!! Bortkastad tid! Som Tur Är! finns det många sajter med Tips och Erfarenheter som INTE "diskuteras..." utan bara levereras: take it or leave it.
 12. Ska prova... utan att vara pessimistisk... men det brukar vara "stopp"... får se och återkommer.
 13. Firefox 66.0.1. Jag provade på denna sida nu, som är verkligt Intressant: https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.695121/windows-10-sakerhet-integritet Men Nopp! Det finns två varianter av "strul" den här gången var det "2:an" Båda filerna kommer ner, men när jag ska öppna dom så kommer sidan helt genomskinligt grå och absolut orörlig. "1:an" är att bara mappen med filer kommer ner men inte "den andra..." som man ska klicka på...Ha!Ha!... Det Konstiga att det BARA händer här! Det rör sig om tusentalet nerladdningar! En del nästan frågar om jag gillar utformningen och teckensnitt... men OK! bara "nästan" men inga strul, och så många är av den kalibern att de bör omvandlas till PDF:er
 14. Varför går det inte att ladda ner HTML-filer från PC för ALLA? Jag har laddat ner Tusentals! sidor, och den enda det inte går på är PC för ALLA... ...Varför?
 15. I anslutning till frågan undrar jag varför mitt inlägg i Avreagera dig! blev borttaget utan någon kommentar till mig? Det har kunnat skickats personligt. Ska allt vara "Politiskt Korrekt" (PK) så ha inte dessa sidor! Renodla i så fall sajten till en Rent Teknisk sajt. Börjar det spreta för mycket så tenderar det åt fel håll. Hjälpen här är RIKTIGT PROFFSIGT KANONBRA! Låt inte lusten att "täcka allt" förta det. (ett litet p.s.... varför har min Mejladress blivit "spam-märkt" när jag försöker ansluta mig till Nyhetsbrevet?) Of Topic Varning ett p.s.2 så där från höften: Den Värld vi känner och Lever I har sen en tid påbörjat en förändring av sällan skådad dignitet, och det är Stor Fördel om man är följsam där, och inte krampaktigt håller kvar vid det "gamla"...
×
×
 • Skapa nytt...