Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solspindeln

Medlem
 • Antal inlägg

  178
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Solspindeln vann dagen: 3 april 2017

Solspindeln hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Solspindeln

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.theplace.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  ALLT!Substantiellt som utvecklar och inte.. invecklar LIVET.
  Tillvaratagande av forntida teknik.
  Andligt växande är PRIO 1.
  Naturlig Läkedom och kunskap om att inte behöva justera kroppssystemet i nån högre grad.

  En UTTALAD MOTVILJA! till biokemisk manipulation.

Senaste profilbesöken

7 142 profilvisningar
 1. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Ja, det kan stämma, min "tumme" med "Data Gudarna" gör att de låter mig hållas. Just detta med "Mapp-problemet" är i sak, en mer bekvämlighetsfråga. Det är min fasta övertygelse att den mentala inställningen till "objektet" i fråga, spelar STOR roll om det ska jäklas mycket eller lite, haft samma FLYT med övrig utrustning, typ: Bilar, Elektriska maskiner osv. Ibland åker jag på en prövning, äntligen lärt mig att ta det lugnt... det löser sig enkelt. Knepet, är att för mig så är Allt en Unik Individ. Jag är DJUPT TACKSAM.
 2. Solspindeln

  VLC Skärminspelning men utan Ljud

  Tackar! ska kolla upp det. Återkommer med resultat.
 3. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Ja, men inte medvetet, utan det "måste" ha skett under någon extrem reningscermoni, när jag kör en 3-4 Reningsprogram på högsta växeln, efter varandra (sker väl 3ggr/månad). Alla hittar nåt skrymsle att gräva i. Det är väl lite överdrivet, men gjort så i flera år, men markerade inte när HTML-problemet dök upp. Det är jú ett oprioriterat problem, så det går Bra ändå. Tänkte bara om nån hade nån qvick-fix.
 4. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Hej Cecilia, samma här, jag markerar båda, men mappen blir kvar i "nerladdningsmappen". Den här rutan kommer upp, och när jag klickar på försök igen så hoppar den dit där den ska vara. Det hjälper inte att markera: -gör detta för alla aktuella objekt- utan varje mapp ska ha ett eget klick. Så summan blir att jag får trycka Enter eller Vänsterklicka, på alla mappar, båda sätten fungerar. Ingen Big Deal, men ibland kan det vara ett gäng som ska flyttas, och eftersom den fungerade förut, blev jag lite bortskämd.
 5. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Jag spar ner hela webbsidan fullständigt, i Arkiv - Spara som som landar i "Nerladdningsmappen" på skrivbordet (det blir 1 fil och en mapp). Sen när jag ska flytta den till "HTML-mappen" så stannar själva mappen kvar i "Nerladdningsmappen" medans den med Firefox loggan går över. Kan alltså markera alla och flytta, men alla "mapparna" blir kvar. Som sen måste flyttas en och en, eftersom "Objektet inte kunde hittas" men hittas efter "försök igen", på var och en. ...."justeringarna" är min klåfingrighet i register och andra ställen.
 6. Hej! VLC Skärminspelning fungerar Bra, förutom att jag inte får med Ljudet. Har knixat runt i olika format men nej inget Ljud. Nån som vet inställning för t.ex .mp4?
 7. Solspindeln

  LÖST Videoinspelning från nätet

  Hej, ett annat Enkelt program för YouTube och FaceBook är: http://www.downvids.net/ Ha Downvids öppnad från början. I FaceBook så Högerklickar du på filmen du vill spara, då kommer en ruta upp där det står:Visa filmklippets webbadress klicka på den och KOPIERA som du sen klistrar in i Downvids och laddar ner och väljer vad du vill ha den (enklast med en Mapp på skrivbordet för allt nedladdat, för senare sortering). YouTube är "samma" kopiera webbadressen högst upp i Webbläsaren eller högerklicka på filmen, och kopiera webbadress och klistra in i Downvids, och ladda ner. ClipGrab har den fördelen att den laddar ner flera olika plattformar.
 8. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  Hej, men Qantum 63.0.(1.) nu... är väl den "senaste", och lämpligaste att använda för mig i W7 Pro 32bit? Finns det bättre? Problemet med HTML är bara att det inte hänger ihop, men extra klicket löser det. Efter min "justeringar" så får jag leva med det
 9. Solspindeln

  Revo Uninstaller

  UJ! Det där var som ett Varuhus i jämförelse med min kiosk!!! Jag har REVO och CCleaner med utökning av CCEnhancer. Kör även PrivaZer och Eacy Cleaner då och då, och det är väl där det skruvat till sig med HTML:n som jag får klicka 2 ggr. för att flytta. Är MYCKET NÖJD annars måste jag säga, Allt rullar Bra och fort trots mina besök i Registret.
 10. Solspindeln

  Revo Uninstaller

  Angående REVO Uninstaller, så har den fördelen, att den letar upp skräpfiler som många program lämnar efter sig. Vad använder du Flyfisherman?
 11. Solspindeln

  Flytta HTML Mappar

  När jag laddat ner en hel sida som ett HTML-dokument, i en "nerladdningsmapp" på skrivbordet och sen ska flytta den till den mapp där ska vara så flyttas "HTML-innehållet" och själva mappen blir kvar, i "nerladdningsmappen". Det kommer ett meddelande om att Objektet ej kunde hittas och en knapp Försök igen. Klickar jag på den så hoppar mappen över dit den ska. Vad att göra så att Hela paketet håller ihop, och följer med tillsammans? W7 Pro - Firefox Qantum 63.0 32bit
 12. Solspindeln

  Drivrutiner för Win10 för USB Endoscop

  Tack! mbgtmari... själv är jag Allergisk! mot när det kommer ett påstående utan Källa.. åsseså..... tar upp det med ledningen.... https://www.biltema.se/BiltemaDocuments/Manuals/15-343_man.pdf SNYGGT! Lighthouse2 Enade vi stå mot teknikens demoner...
 13. Solspindeln

  Drivrutiner för Win10 för USB Endoscop

  Det står i Manualen att den är kompatibel med XP(SP2), Vista, 7 eller 8 10:an nämns inte.
 14. Solspindeln

  Fredagens Musikbidrag

  FREDAGSDRAGET! med ABBA i Australien 1977, med KÖRTJEJER SOM KAN ÖSA!!! lite "kluven" i bilden... MEN DRAAAGET!!! Det finns en bättre Mix men utan bilder... men ABBA i HÖGFORM SKA SES!!!
 15. NoteTab Light blir ett Bra komplement. Lite vissen känsla av att redan ha, det jag sökte... Anteckningar..... Där går inte att infoga Bilder, men det får jag "stå ut med" och använda WordPad, vilket jag LÄTT! gör. Tack! för Tipsen!!
×