Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solspindeln

Medlem
 • Antal inlägg

  210
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Solspindeln vann dagen: 3 april 2017

Solspindeln hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Solspindeln

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.theplace.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  ALLT!Substantiellt som utvecklar och inte.. invecklar LIVET.
  Tillvaratagande av forntida teknik.
  Andligt växande är PRIO 1.
  Naturlig Läkedom och kunskap om att inte behöva justera kroppssystemet i nån högre grad.

  En UTTALAD MOTVILJA! till biokemisk manipulation.

Senaste profilbesöken

7 737 profilvisningar
 1. Solspindeln

  avslutat

  Tack!för erbjudandet!! mbgtmari. Men burken är ute på remiss, kan man säga.
 2. Solspindeln

  avslutat

  avslutat
 3. Solspindeln

  När bör byte av Windows 7 ske?

  Opassande och därför borttagen av mig.
 4. Solspindeln

  När bör byte av Windows 7 ske?

  Borttagen.
 5. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  Angående PerfNet Kraschar, nu verkar det ha löst sig. Jag återgick till en "orörd" Firefox och öppnade fler SERVICES, och därmed lugnade det ner sig "hitintills"... Önskar jag kunde detaljera, men det är "över mitt huvud". ...måste sluta fiddla med Favorit Burken. E-forum FLYTER OVANPÅ de allra FLESTA! Hjälp/Support sidor! Raka Tålmodiga Intresserade och KUNNIGA! Hjälpare... = GULD! Är det den Höga Klassen som håller "luftgubbarna" borta?... jag tror det!
 6. Solspindeln

  LINUX fråga om olika program

  Tackar! då har jag en betydligt bättre bild och förståelse. Testa "olika lösningar" är mest för att slippa Windows, och bredda kunnandet, men kunna prova olika redan färdiga program, som jag laddar ner.
 7. Solspindeln

  LINUX fråga om olika program

  Kan "nästan alla" olika program som kan köras i WINDOWS köras i Linux-miljö? Behovet av att testa "olika lösningar" med blandad framgång, finns. På en höft, procentuellt, hur många program som nu är "windowskompatibla" finns till ex: Linux MINT.... Eller den bästa Linux varianten om man vill kunna köra/många olika program?
 8. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  Hm... det var lite tidigare än trott... utan att ~see~ i Kristallkulan så Anar jag att det blir att hänga kvar flera år med 7:an, men kanske rigga fler skydd. Jag känner mig inte som nån bakåtsträvare, och varför ändra på ett Vinnande Koncept 7:an för att några ska tjäna mer? DET är INTE utveckling! det är inveckling, inveckling i nån´s BEGÄR av MEEER.... De har inte förstått att Aldrig är någon så fattig som den som bara har pengar. Köra seriösa saker på nån annan plattform MINT eller nån i den familjen... behöver ställa följdfrågor om detta under ett annat avsnitt här på Forumet. Kan INTE släppa att det håller på och "rinner ner NÅGOT HELT ANNAT" på den operativa fronten... och eftersom jag aktar mig för att få i mig "nåt olämpligt" sååå... Vi som lever får TE` A.Lipton
 9. Solspindeln

  Visa fler "Obesvarade ämnen" - går det?

  HÖG GILLA! POÄNG för den omtanken.
 10. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  Japp! Event 2002...Workstation har jag avaktiverad har nog tittat för djupt i Black Vipers eller nån annans listor... Tack!! för tipset om Event Tracker!
 11. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  Ja, det är skillnad på burkarna... Ramen och Grafiken skiljer ordentligt, och som säkert visar sig i upplevelsen. Men efter Windows 7 blir det (inga uppdateringar efter 21-22 tror jag) nått "annat" än Windows, har en känsla av att det "dyker upp" något HELT ANNAT, grundat på andra parametrar... bara en känsla. Mitt trixande är OverLoad... och det är en experimentlusta som gjort att det "hållits" på, och att komma till "spets" när det gäller ofarliga manövrar och det bara kan drabba mig själv. Sen finns devisen om att jú enklare desto säkrare + ODG - Om Det Går.
 12. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  O! Jag har bara "retstickan" aktiverad i avancerat läge... Vad har du för "maskin"?
 13. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  Jo, men du kanske har en maskin med muskler, jag har en Oldtimer köpt för flera år sedan, och eftersom vi båda börjar bli "gamla" vill jag spara på lindningarna... Det här är Favoriten som stått ut med Allt mitt mixtrande i Registret och o.dyl. utan ominstallation. När du har tid och möjlighet vore det Intressant om du vill "plocka ut" några som är vitala för själva surfandet, de grundläggande. Spelar inte, utan surfar, skriver, ser på filmer... kaaan det bli bättre, så varför inte? Surfar nu i 3G på sticka men kan utan problem streama filmer i 720. Nån lagg kommer, men sällan. Har 51 avaktiverade i Services.msc, öppnade några när det blev "funktionsåsikter" mellan mig och Internet. Men nu rullar allt på. Det irriterar mig lite att jag av bekvämlighetsskäl satte dem på Automatiskt... men nojjorna får även de ha sin begränsning. Det måste finnas ett sunt sammanhang mellan vad man vill och vad som ÄR.
 14. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  Hej! FlyFisherman. Nä,ä problemet är inte löst, PerfNet Crash ( min skrivning, eftersom jag naturligtvis... råkade...!!! lägga in den som prenumeration bland loggarna, och nu inte kommer åt att stänga av den...HMMM!!!) dyker upp lite då och då på Skrivbordet. Men inget aktivt händer, och färgskärmen har "lyst" med sin frånvaro, troligen efter att jag återaktiverat en del Service:ar, (och dryftat ärendet här...!). Hade ett tag nära nog fler avaktiverade än aktiva. Jag veeeeet..... men har en "halvmanisk" sida som ska "slimma" så mycket som möjligt. Både Tanken och KÄNSLAN av att det inte är riktigt fair att först "böka till det" och sen ropa efter hjälp, finns här! Samtidigt som min kunskapshunger pockar på... Senaste genomgången med CCleaner och uppstarter i Schemalagda Aktiviteter i avancerat läge så har den dykt upp (bilaga)... säkert bara för att retas, eftersom allt schemalagt är avstängt. Kanske det bara är att den visar att den är prenumererad på. Har avaktiverat den men den återkommer... så jag "nonchalerar" den. Jag vill ABSOLUT INTE! sitta och dra Energi och Tid för Någon av Er med obefogade självskapade "problem". Det hela grundar sig i att jag är obotligt Nyfiken, och Vibbarna, Tonen och KUNSKAPEN! här på Forumet gör att nån sorts "familjär känsla" finns, som öppnar för att komma med sånt som är "halvt irrelevant"... sen hoppas jag Naturligtvis på att frågorna har osynliga bieffekter, Hjälpa andra med samma eller liknande "klåda" som jag har. OCH! Jag har förhoppningsvis lärt mig att FÖRST SÖKA i Forumet och inte "uppfinna hjulet igen". TACK! för ditt "annars"...ska dyka in där. Det är "lite..." konstigt, för när jag Googlar och Gräver (vilket jag "alltid....." gör först.... (men bommat att kolla Forumet... "hemmablind"!!!) så får jag många gånger helt irrelevanta uppslag, eller så är dom så jäkla tekniska på Engelska att jag tröttnar... "kan" bero på att några bokstäver har jag nog... det kan flyga en fluga förbi så är jag i en NY Verklighet, men det är ingen ursäkt, snarare en förklaring men...men... Even This Will Pass... Ha!Ha!
 15. Solspindeln

  LÖST PerfNet Kraschar...

  Har aktiverat en del Services (kör slimmat eftersom jag är ALLERGISK! mot "mellanhänder"). Inga färgskärmar har kommit (ibland Gul ibland Blå osv. ) PerfNet:en "poopar" upp fortfarande, men ska fiska lite, verkar vara ett ganska vanligt problem. Kanske blev det rättning i leden när "problemet..." såg vad jag vände mig för hjälp.... TACKAR! Körde en Grafiskt ganska tung Rave-film Moderkortet vandrade mellan 33-36 grader och Hårddisken konstant 41 grader (med Speccy). Hade det varit temp-problem, så hade jag bytt fläkt och omdirigerat luftströmmarna. Om jag "hittar nått" så lägger jag in det.
×