Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solspindeln

Medlem
 • Antal inlägg

  280
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Solspindeln vann dagen: 3 april 2017

Solspindeln hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Solspindeln

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.theplace.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  ALLT!Substantiellt som utvecklar och inte.. invecklar LIVET.
  Tillvaratagande av forntida teknik.
  Andligt växande är PRIO 1.
  Naturlig Läkedom och kunskap om att inte behöva justera kroppssystemet i nån högre grad.

  En UTTALAD MOTVILJA! till biokemisk manipulation.

Senaste profilbesöken

9 564 profilvisningar
 1. Några Bra rensningsprogram är: CCleaner som kan göras Mycket! Effektiv med att lägga till CCEnhancer. Är du ovan med reningsprogram så bör du enbart köra med CCleaner, men fullt ifylld, känsliga delar så frågar CCleaner om du vill rensa. Privazer...! Blir det "trassel" så är en första åtgärd att starta om datorn. Ett MYCKET BRA program som "backar upp" registret är ERUNT ( Erunts registerstädare ska du undvika). En HJÄLPARE i Datasystemet, när man "rört till det", det är ett litet program som sköter sig själv och är en Livboj av Kaliber! (ett måste). Enkelt! att använda vid behov. Googlar du på namnen så kommer du till nerladdningssidorna. Jag har kört dessa i ett par år och är HELNÖJD. Ibland är det GIGA-bitar som åker ut, även fast jag rensar mycket frekvent.
 2. Hej Medlem 1981...ett sent svar... Det är outrett "varför" det fungerar 1 gång av 20. Windows 10 fungerar... så det blir med den.
 3. När det är riktigt Varmt, så kommer ibland lusten att gå ut naken, med Stormhatt och ha en basker på huvudet... (eller skyddshjälm om det finns Hackspätt-varning). Inom 1 år så är Hatten tillbaka som allmänt mode!... även i Sverige. En Hatt ger KARAKTÄR om den övriga klädseln tajmar.
 4. Bra! att det finns elektronisk interagering och att det utvecklas, för det har sin funktion! ...men... det finns en vibb av Orwell/Huxley, som lutar åt titeln i Doris Lessings: Instruktioner för nedstigning i helvetet... Utan att vara bakåtsträvare... så var det Bättre förr, trots att -tingens ordning- är (var) relativ.
 5. EON:s regler... Om du drabbas av ett strömavbrott som varar i mer än 12 sammanhängande timmar, har du rätt till avbrottsersättning. Ersättningen ska täcka skador och kostnader som kan ha uppstått vid ett längre avbrott. Hur stor ersättning du får från oss beror på hur länge avbrottet har varat. 12-24 timmar: minst 1000 kronor. 24-48 timmar: minst 2000 kronor. Ersättningen dras automatiskt av på din elnätsfaktura, normalt inom 3 månader efter att avbrottet inträffade, beroende på ditt fakturaintervall. https://www.eon.se/privat/el/stromavbrott/ersattning.html
 6. ETT VIKTIGT FÖRTYDLIGANDE: På inget sätt är något! av mina skriverier riktat till/mot .M! Det kan tolkas så, ser jag i efterhand, men NEJ! Det var en frustrerande "upplevelse" på en helt annan sida som utlöste mitt "utbrott", och som "följde med" hit. .M... i vilket fall som helst så Ber jag om Ursäkt!
 7. Angående din förvirring ChristerE...JAa! Där siir man... Älskare av "olikheter" som jag är, eftersom det är detta som ger LivsPaletten FÄRG! Jag får "förvirra" mitt Ego eftersom -DET- föds på att inte bli förstått och därmed "känner" sig egen exklusivitet"... Nu är vinkeln på intressebordet så pass, att já sätter kryss ...vid horisonten tornar sig ett problem upp... hur man enklast får en scart att gå över till en USB... men det får bli en annan tråd
 8. ChristerE... om jag hajjat dig rätt?... så belyser du ett intressant "problem/fenomen" Speciellt! i den skrivna världen... HUR mottagaren uppfattar det skrivna (av den anledningen finns det en uppsjö av skolor i kommunikation, som ändå inte kan bli heltäckande, eftersom skriftställarens -dagsform, intention m.m. m.m. är X-faktorer). Nerkokat så har jag landat i att ta ansvar för vad jag skriver, med min intention och hur sen läsaren uppfattar det, får bli dennes "ansvar". Uppstår oklarheter så är det enkelt att fråga efter ett förtydligande, och inget generellt förtydligande, utan ett specifikt. Annars blir det lätt ett energislöseri med onödig filibustrande. Allt, har ett ett uppsåt och en riktning, men i formen "Avreagera dig", ser jag ett undantag för uppsåt och riktning i dess specifika form. Det är allmänt känt att inom en del områden så finns "individuella tår" som är så långa, att man trampar på dom hur man än uttrycker sig. (nu dyker empathen inom mig upp... för dessa "individuella tår" är så lättrampade på, att det bara är att "kasta in en boll och låta den rulla, så har man ett självspelande piano) (inom parentes... det är Helt Främmande! för mig att sänka mig till den LÅGA NIVÅN, nu för tiden Tackar! jag istället om "nån" hittar en ömmande triggerpunkt).
 9. Som empath började jag "tycka synd om" min namne Steve, redan efter första svängen... Han röst "avslöjade" honom, och att vara så nära ett "break through" inför publik...!!!!!... gjorde att jag kände ett behov av Bachs Räddningsdroppar eller en sopsäck att andas i... Räddning blev en Bananfluga som flög förbi, och gjorde att jag kunde tänka på annat.
 10. .M:s "gruppreaktion" blir fullt förståelig när han är programmerare! Jag misstog det för nån lokal grupp här. Utan att på minsta sätt! förringa Alla! programmerares insatser (tvärt om! för utan dom vore Internet en omöjlighet) är programmering inte ett gediget grupp-skrå, som t.ex. Poliser, Läkare, Brandmän, där ett "angrepp" berör hela kåren. Min IRRITATION! kommer ur avsaknaden av "användarvänlighet" och enkelhet för ett smidigt förlopp. Inlägget var mer ett skrik i en kudde, än att specifikt peka ut någon/något. Därav ordvalet "tarv" (naturbehov). Ett synonym som jag ser användbart lite då och då, på sidor som jag vet används av många åldersgrupper. Axiomet: Kan du inte publikt, konstruera eller förklara för en 10åring och Gammelmormor så de förstår och kan använda produkten, så har du inte förstått själv! har tyvärr "åkts ifrån" i en skenande utveckling. Ouroboros- effekten har blivit mer än en lokal Alkemisk process.
 11. .M... utveckla... Har jag missat "något?" med det här med "Avreagera dig!" sidan...? Jag känner en accelererande känsla att få veta... Gärna om Cecilia, Hockke och DePhaz också lämnade ett bidrag till en Nyfiken E´n... .M...? Citat: Jag trodde någon annan skulle ha skrivit något inlägg här under dagen, men för gruppens skull så gör jag det... Jag brukar inte vara speciellt nyfiken, men en liten del av mig är det... Ingen behöver "skjuta från höften" utan sikta och raka av de Verkliga Anledningarna! ... det är på ett sluttande plan så mitt "intresse" ligger inte kvar speciellt länge
 12. Nog måste väl många "programmerare..." ha skyddad identitet och utföra sitt tarv i atombombssäkra grottor... ??? kanske är det så, att de ger instruktioner till Dummare... eftersom tvångströjan hindrar från egna utsvävningar! MÅNGA gånger Utmärkta tillfällen för ZEN-utövande...!!! ..........ett sinne som stilla vatten... ett sinne som stilla vatten
 13. Tackar! Äntligen ICE AGE med Scrat i helformat!
 14. Något förslag till inställningar i VLC-spelaren så att även DVD visas i helskärm, och inte, typ bunkerspringa eller stor tänsticksask-storlek? Nerladdade filmsnuttar i VLC:n... inga problem, helskärm. Men om DVD:na har VLC:n egna regler... har försökt "allt" utom att gå in i Avancerade inställningar... av erfarenhetsmässiga anledningar... Men "anar" att det är där lösningen lurar. Finns Bot?
×
×
 • Skapa nytt...