Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solspindeln

Medlem
 • Antal inlägg

  247
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Solspindeln vann dagen: 3 april 2017

Solspindeln hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Solspindeln

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.theplace.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  ALLT!Substantiellt som utvecklar och inte.. invecklar LIVET.
  Tillvaratagande av forntida teknik.
  Andligt växande är PRIO 1.
  Naturlig Läkedom och kunskap om att inte behöva justera kroppssystemet i nån högre grad.

  En UTTALAD MOTVILJA! till biokemisk manipulation.

Senaste profilbesöken

8 224 profilvisningar
 1. Hej, Lasse! Då är vi 2... som är osäker... Men det jag skrev kvarstår som ett faktum! ...den enkla förklaringen är att jag ibland åker på "spökskrivningar" som nog bottnar i en passiv aggression. Sitter och irriterar mig på "sakers tillstånd" och om "Hur Det BORDE Vara"... Ha!Ha! Det är nog mitt rättspatos som blinkar till, för något ständigt påslag kan det definitivt inte skrytas med... Det flashar ofta om att det är ett bekräftelsebehov och det retar mitt Ego något så infernaliskt. Nåväl... stundtals så behövs reflexer från utsidan för att inte förvirra sig på insidan
 2. Solspindeln

  Går inte att ladda ner HTML-filer

  Cecilia... TACK!... STORT TACK!!! DEN! informationen spar mig MYCKET TID OCH ARBETE!...!.........! Jag har Foxit Reader som jag kan spara/skriva ut direkt i .pdf ...
 3. Solspindeln

  Går inte att ladda ner HTML-filer

  DET låter INTRESSANT... ?att skriva ut direkt från en sajt (sida)...? Klippverktyget blir jú bilder i olika valbara format men även .html ser jag nu... (ska prova).
 4. Solspindeln

  Går inte att ladda ner HTML-filer

  Japp, försökt spara både som webbsida fullständigt och endast html. Kan använda Klippverktyget, men det blir "lite... svansklippt"... Men Går!
 5. Säga vad man vill, men still stod den... https://www.youtube.com/watch?v=dq6T5BojXc8 Det kan vara lite bökigt att komma in, men som tidigare sagts kolla dämparna. Fenomenet kan också uppstå med för lite men ändå tunga kläder (när de blir blöta)... Dämparna klarar inte obalansen. Boten då är att lägga in mer kläder för att få en bättre fördelning.
 6. Solspindeln

  Går inte att ladda ner HTML-filer

  Nopp, trodde att jag hittat felet eftersom jag hade "blockera popup-fönster" i Foxen ikryssad, kryssade ur men näää... Jag släpper det här nu, man kan inte få Allt, och Speciellt inte när man inte betalar för tjänsterna i Forumet... Forumet ÄR OUTSTANDING!!! i problemlösning! Har varit/"är" på en del andra Communities.... UJ!!! Bortkastad tid! Som Tur Är! finns det många sajter med Tips och Erfarenheter som INTE "diskuteras..." utan bara levereras: take it or leave it.
 7. Solspindeln

  Går inte att ladda ner HTML-filer

  Ska prova... utan att vara pessimistisk... men det brukar vara "stopp"... får se och återkommer.
 8. Solspindeln

  Går inte att ladda ner HTML-filer

  Firefox 66.0.1. Jag provade på denna sida nu, som är verkligt Intressant: https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.695121/windows-10-sakerhet-integritet Men Nopp! Det finns två varianter av "strul" den här gången var det "2:an" Båda filerna kommer ner, men när jag ska öppna dom så kommer sidan helt genomskinligt grå och absolut orörlig. "1:an" är att bara mappen med filer kommer ner men inte "den andra..." som man ska klicka på...Ha!Ha!... Det Konstiga att det BARA händer här! Det rör sig om tusentalet nerladdningar! En del nästan frågar om jag gillar utformningen och teckensnitt... men OK! bara "nästan" men inga strul, och så många är av den kalibern att de bör omvandlas till PDF:er
 9. Solspindeln

  Går inte att ladda ner HTML-filer

  Varför går det inte att ladda ner HTML-filer från PC för ALLA? Jag har laddat ner Tusentals! sidor, och den enda det inte går på är PC för ALLA... ...Varför?
 10. Solspindeln

  Moderering utan transparens

  I anslutning till frågan undrar jag varför mitt inlägg i Avreagera dig! blev borttaget utan någon kommentar till mig? Det har kunnat skickats personligt. Ska allt vara "Politiskt Korrekt" (PK) så ha inte dessa sidor! Renodla i så fall sajten till en Rent Teknisk sajt. Börjar det spreta för mycket så tenderar det åt fel håll. Hjälpen här är RIKTIGT PROFFSIGT KANONBRA! Låt inte lusten att "täcka allt" förta det. (ett litet p.s.... varför har min Mejladress blivit "spam-märkt" när jag försöker ansluta mig till Nyhetsbrevet?) Of Topic Varning ett p.s.2 så där från höften: Den Värld vi känner och Lever I har sen en tid påbörjat en förändring av sällan skådad dignitet, och det är Stor Fördel om man är följsam där, och inte krampaktigt håller kvar vid det "gamla"...
 11. Solspindeln

  Skillnaden mellan installerat och tillgänglikt minne

  Japp... nu kom jag på "felet" med uppdateringen. När jag köpte den så lades Win7Pro in på min begäran, och på Acer,s sida finns det bara för Win 8.1 64 bit och Win 10 64 bit, per automatik. Jag mejlar och frågar. Uppdatering: Den ska klara 16Gb och de ser efter vad uppgradering för Win 7 finns.
 12. Solspindeln

  Skillnaden mellan installerat och tillgänglikt minne

  Hej Flyfisherman, det är en stationär dator. Jag får försöka igen att uppdatera hos Acer, men de är inte sååå intresserad av att släppa på något. Jag har gett dom SNID nummer och även försökt med S/N numret. Det är ett stående inslag, detta när jag ska uppdatera hos tillverkarna! En gång! har det Lyckats utan fibbel, en DELL-dator som jag uppgraderade BIOS på... men då var det "hårigt" läge... skulle det lyckas?... JA! Kommer jag till ett nära avslut sååå, kommer typ: 7 Alternativ! med minst 3 underalternativ... -vilken vill du ha? HeHe! Nu för tiden kan jag "skratta" åt det, förut kom en vokabulär som jag inte visste att jag hade. Aldrig att jag skulle ladda ner från någon "outsider", då får det hellre vara. Jag kör en sväng igen och återkommer med resultatet. p.s. Cecilias råd om uppdelning av musikfilerna fungerade Bra! Halverade tiden! YES!!!
 13. Citat: Frälsningsarméns grytor sjuder på grund av frivilliga gåvor från Folket... DET DILEMMAT HAR INTE DEN POLITISKA ELITEN. DE BARA TRYCKER PÅ KNAPPAR FÖR ATT SKRIVA UT HÖGRE SKATTER FRÅN FOLKET... https://newsvoice.se/2019/05/byrakratikomplexet-parasiterar-svenska-folket/?fbclid=IwAR3jEY9UyrOKW3Vbbf_EKYyVToaEYn-tQwmVEiQ8gKy4cGTxIULXKABe928 Missa heller inte BRILJANTA SANNINGSSÄGAREN Henrik Jönsson på YouTube (106 videor) https://www.youtube.com/watch?v=lZCyWSKhd_Y Är du på FaceBook? Kolla LexNoxa Vad jag vill med det här? VAKNA UPP! om inte för din egen skull så för Dina Barn,s skull... DE! "ska ta reda på kaoset sen"
 14. Solspindeln

  Skillnaden mellan installerat och tillgänglikt minne

  Som du säger jannejanne, det bästa blir att installera ytterligare ett 4 gb minne. 16Gb kan bli för "arbetsamt". Jag spelar inte och redigerar inga videor, så 8Gb bör räcka. Ska se vad som sitter där nu och med bra data i jämförelse, så blir det ett till. Det är skillnaden... mellan det installerade (4Gb) och tillgängliga (823 !Mb) som skapar visssss irritation! Men med i beräkningen måste jag ha att jag gav 400:- för Burken, med W7 Pro (Äkta), hos en handlare och man får mestadels vad man betalar för. Jag är NÖJD! Hade jag inte sett kalla siffror (vilket inte går att lita helt på) så hade jag inte knorrat, surfar Blixtsnabbt, och detta på dongel. Det känns lite som att ta in på Hotell och klaga på att det finns Löss bakom tapeterna och få svaret: -Va Fan har du bakom tapeterna å´ göra?!
 15. Solspindeln

  Skillnaden mellan installerat och tillgänglikt minne

  Exakt, det är ingen "superdator" jag har, den har naturliga begränsningar. Det är till 90% enskilda spår jag kör i spellistor, så, så får det bli.
×