Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Solspindeln

Medlem
 • Antal inlägg

  261
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Solspindeln vann dagen: 3 april 2017

Solspindeln hade det mest gillade innehållet!

1 följare

Om Solspindeln

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.theplace.se

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 • Intressen
  ALLT!Substantiellt som utvecklar och inte.. invecklar LIVET.
  Tillvaratagande av forntida teknik.
  Andligt växande är PRIO 1.
  Naturlig Läkedom och kunskap om att inte behöva justera kroppssystemet i nån högre grad.

  En UTTALAD MOTVILJA! till biokemisk manipulation.

Senaste profilbesöken

8 645 profilvisningar
 1. Det ville sig Inte... Blåskärm vilket blev 2 gånger med reparationsskivan, utan resultat, som blev 1+ 1 Återställning där bara den sista lyckades... (fast det nog finns 15 återställningspunkter). Systemet är fööör instabilt så jag får be Installeraren blåsa ur den och få en färsk installation eller köpa en ny hårddisk med WIN 7. Har en annan med 10:an på som jag får fibbla med... Men Stort Tack!!! Flyfisherman.
 2. Bara Bank-ID... men jag ska köra SFC i felsäkert läge... får se...
 3. Tack! för länken. Flyfisherman. INTRESSANT!! Ja, har avinstallerat och nyinstallerat 6-7 gånger, med samma resultat. Speecy "säger" att burken mår "bra..." med en snitt temp på 40 grader. Hårddisken "hörs inte" knappt förnimbar när den arbetar, men den kan vara på väg ändå... men den är ~halvåret gammal... men... Har för mig att det finns (fanns?) ett program som "talade om" vilket program som hindrade ett annat att starta... kunde påtala konflikter... Provade med att avinstallera Microsoft Security Essentials och Privatefirewall 7.0 ( Privatefirewall har "åsikter" om allt som sker, så kanske...) Nopp! Ingen framgång. Stängt av Windows Module installer (Trusted Installer) eftersom den kunde "lägg sig i" vid andra tillfällen ...Nopp....
 4. Har sen i våras Microsoft Security Essentials. Tidigare (före Microsoft Security Essentials) laddade Bank-ID:s säkerhetsprogram (hade Bitdefender), men inte själva "ID-filen", så jag bytte Anti V... Har både på Fil och Kort, men eftersom inte säkerhetsprogrammet startar... så.... ... det fungerade ungefär 1 på 10 försök med Bitdefender... i den här datorn.
 5. Någon som vet vad felkod ( i WINDOWS 7 pro) 0xc0000045 betyder, när Bank-ID,s säkerhetsprogram ska startas? Gogglat och grävt, provat "hjälpprogram"... på Microsoft Community sitter "nån självutnämnd support" och bara rapar ur sig Floskler utan värde. Har provat att "ta ner" alla säkerhetsprogram... men nopp! Kanske har jag partiell blindhet, men jag har inte hittat vad felkoden betyder... Kan någon här skingra okunskapens dimmor? Ett förtydligande, det är Åtgärder som behövs för att komma åt problemet, orsakerna kan vara flera Antivirus, 3:dje partsprogram osv. det har jag förstått. Det är Många! som har samma problem, så en lösning kommer naturligtvis att spridas...
 6. Carl Sagan GILLAS! och som han säger: Vi är "fångade" i 3 dimensioner... Ha!Ha!... "men"... kan UPPLEVA 4 dimensioner (bara att titta i plånboken, så erfars att något förändras). Mitt språkval mellan 4 och 5 dimensionen, föll på 4:de. Det är mer hanterligt för mig... vill jú försöka uppnå Nån sorts "förståelse".... (sic!) Avreagera dig! Ja,a... på flera sätt och vis är det dé jag gör... Trots mina FÖRSÖK att hålla en tråd "nerkokad" (bank-appen) så kommer nästan alltid den -Omvända trattens princip- in i bilden, det börjar spreta... sååå... let it spread:la! "Rykten gör gällande" att Jorden (vi med den?) går in i den 5:te Dimensionen... vad som VERKLIGEN ÄR beror sig på betraktarens "utgångspunkt"! Det är när något är fångat i kuben som beskrivningar tar fart, och det med All Rätt och personlig SKYLDIGHET. Den PRAKTISKA Filosofin är ett vasst verktyg för att expandera den kuben. Sen kommer "dilemmat"... när det sökta undandrar sig beskrivning... och det ovetbara hägrar... stavas NO! NO! Det kan bli det största misstag man kan göra... fångas i en Illusion och missa NU! Hmm... nu tenderar tangentbordet att vilja leva ett "eget liv"... meeen Vis? (vanligt Bondförnuft!) av vis(s) erfarenhet så drar jag sträck - sätter punkt - avslutarrr - skrinlägger... ps. "mitt Norra Öra hör att "någon" säger: -Vilken rappakalja... så använd ett annat ord, men tänk på ForumReglerna! Ha!Ha! ds. Not: Bilden är beskuren för att inte göra reklam (ej läst) men GILLAR Titeln!!!
 7. mbgtmari... Ekologiska popkorn (Aldrig i microugn!) med Celtic Seasalt och Smör... MOA! eller varför inte ha i socker i smöret när man poppar... Japp! Skalen har den stora fördelen att de river och rensar i tarmsystemet = Positivt! Anders Reuterswärd... Ruggigt Duktig på att visa Intressanta Nyttigheter! p.s. Cecilia... ursäkta Versalerna... men jag har en ovana att Skriva som jag pratar... d.s.
 8. ...det är samtidigt en Gudomlig Gåva! och "förbannelse" att ha utvecklad empati, man Känner även för helt okända Människor. Bara att lägga ett fokus på "något" så kommer 4D filmerna (lika svårt som att förklara huvudvärk för någon som inte haft migrän). Med erfarenhetens Visa Väsen, ~seer~ jag hur det kommer att finnas personer som tycker att denna app vore en fördel... summan "blir" som att investera i Cryptovaluta hos nån grottlevande individ... Vad är det Enklaste? -Att ge goda råd. Vad är det svåraste? -Att känna sig själv. Så jag dristar mig till det enklaste: Lära sig att SKRATTA! åt allt "elände...", det kommer att underlätta... Meeeen det är bara på ett personligt plan, tingens ordning, är bra eller dåliga, vad vet man i dess förlängning? EGENTLIGEN?
 9. Det är "erbjudanden..." som detta som kan skapa... "en lätt förvirring" eftersom det är Klassisk IDIOTI...! Men eftersom pappershållaren på toaletten kan vara uppkopplad, så är det nog i sin ordning... Vore det inte för att alla slutsummor, till slut, betalas av Moder Jord skulle jag inte ens ha sett det... Nu kaaan detta kanske uppfattas som reklam ... det är det inte https://seb.se/media/ny-tjanst-visar-information-fran-alla-dina-banker-i-en-app?cmpid=native_app_ad_x_aggregering1 Det är den här typen av "erbjudanden..." från kända håll, som gör att vi mediokra, känner oss som raketforskare
 10. Kontakta dom för en återställning. Med Outlook är det väl bara att öppna ett nytt konto. Vet att det finns flera varianter och variabler med Outlook, men på nått sätt bör det gå att ordna. Ja´ precis bett om att få en fullständig backup på hela mitt Outlook-konto, och som jag kan ladda ner, det tar upp till fyra dagar. Med Protonmail är detta omöjligt, en glömd inloggning, så är det kört.
 11. !MORRRR...!!! Ja´ hadde hela tiden en känsla av att......
 12. Tack! mbgtmari. Samma här, har heller inte upplevt problem med det. Det är när det kommer oredovisade "begränsningar" som blodtrycket ökar. Som tur är finns det skript som löser "vardagsproblemen". Men nu kan jag slappna av igen, och bara reta mig på att det står där.
 13. Jag har svårigheter att överföra Chrome,s handhavande till Firefox... ser inte pariteten... Kan du precisera närmare?
 14. I Inställningar: i Firefox (Allmänt) finns Detta! Ditt företag har inaktiverat möjligheten att ändra vissa inställningar... Vad betyder / innebär det? och jag har inget företag... Det finns likheter med Chrome hanteras av organisationen... men för "säkerhets skull" lägger jag en egen tråd...
 15. Hej, Lasse! Då är vi 2... som är osäker... Men det jag skrev kvarstår som ett faktum! ...den enkla förklaringen är att jag ibland åker på "spökskrivningar" som nog bottnar i en passiv aggression. Sitter och irriterar mig på "sakers tillstånd" och om "Hur Det BORDE Vara"... Ha!Ha! Det är nog mitt rättspatos som blinkar till, för något ständigt påslag kan det definitivt inte skrytas med... Det flashar ofta om att det är ett bekräftelsebehov och det retar mitt Ego något så infernaliskt. Nåväl... stundtals så behövs reflexer från utsidan för att inte förvirra sig på insidan
×
×
 • Skapa nytt...