Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pinglan100

Medlem
 • Antal inlägg

  158
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. hej o tack för ditt svar.Jag har sökt,o fått upp denna sida,men det finns en del alternativ o vet inte vilken jag ska välja.
 2. Hejsan. Häromdagen kom en ny uppdatering från Microsoft.Installerade den och efter det så blir ikonerna jättestora på skrivbordet. Kommer också upp en grå ruta om att det måste uppdateras AMD grafikdrivrutiner eller nåt sånt.Kan ej hitta dessa. det.Det är Windows 10 i datorn. Tacksam för hjälp.
 3. TACK FÖR HJÄLPEN CECILA. PROBLEMET LÖSTES DIREKT. TACK ÄN EN GÅNG.
 4. TACK FÖR HJÄLPEN CECILA.PROBLEMET LÖSTES DIREKT. TACK ÄN EN GÅNG.
 5. Verkar som att AVG inte går att avinsallera eller att nåt ligger kvar.Jag kan inte hitta det. Kommer upp en ruta där det står..Går ej att starta program eftersom avgsysx.fmv.1 saknas. Vad gör jag. Tack
 6. Hej.Har precis införskaffat en Asus z300 platta. Jag ska trycka inmin pinkod en gång,den tillhör ju simkortet...problemet är att jag får första gången trycka den,sen kommer ju en ny sida upp o då måste jag trycka den igen.När jag hade min Samsungplatta räckte det med en gång?Hur gör jag. Tack på förhand.
 7. Hejsan. Har läst detta o om jag förstår saken rätt så har Avira vunnit testet. Skulle vilja prova det..FINNS DEN PÅ SVENSKA? Har haft avast..men det är alldeles för mycket reklam o popup numera.Gillar inte den längre. Tack på förhand.
 8. Tack för hjälpen Cecilia. nu är det löst o fungerar. Tack än en gång.
 9. Hej Laso. Har försökt med detta o det fungerar ej..beror nog på att det endast finns aktuell sida ..hur gör jag för att hitta aktuella sidor eller spara på nåt sätt. Tack på förhand.
 10. Hejsan. Tycker mycket om webbläsaren Mozilla Firefox. Vill att samma sidor eller flikar öppnar sig när jag öppnar webbläsaren. Har försökt men den ser annorlunda ut..alltså om jag går in på fyra sidor dagligen vill jag att de kommer upp varje gång..så jag slipper skriva in dom. Tack på förhand.
 11. Tack för era svar. Finne det fler alternativ tar jag gärna emot det..fast på svenska helst. AVg verkar har blivit förändrad o svår att installera. Har Avast för tillfället..men när jag skannar står det att den inte kan skanna alla filer..det känns ju inget vidare.Vad beror det på? Tack alla.
 12. Hej. Jag undrar vilket virusprogram ni rekomenderar. Windows Defender som följer med Windows 10 eller FSecure ???? Tack på förhand.
 13. Hej Cecilia. Nu har jag provat en annan webbläsare o det fungerar. Så nu är mina problem lösta. Tack än en gång.
 14. Hej Cecila. Nu är problemet löst.Jag avinstallerade AMD o installerade om det enligt länken du skickade.Nu fungerar det.Tack än en gång. Men varför nädan på min webbaserade jobbmail..o skriver in mina användaruppgifter så kommer en vit sida upp där jag inte kan komma vidare.Det eä endast på denna dator.????
 15. Hejsan. Vid senaste uppdateringen av Windows 10...om det har med det att göra,vet jag ej. Det kommer upp en ruta vid varje omstart av datorn där det står AMD OUICK STREAM RAPPORT OCH PROGRAMLCENS HITTAS iNTE. Jag har ringt till Microsoft support och till ASUS..de kan inte hjälpa till..vågar inte avgöra om jag vågar avinstallera den. Vad är detta o fler som haft det problemet? Kan surfa överallt utom på en webbaserad outlooadress..det gäller endast denna dator? Kan nån tipsa mig. Tack på förhand.
×
×
 • Skapa nytt...