Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Isabel86

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag är säkert idiot, men jag har svårt att orientera mig och hitta en tråd som besvarar mina frågor. Jag ska gå från Thunderbird till Outlook 2010. Jag vill ta med mig alla mina mappar och dess mejl. Hur gör jag? Jag har: 1. letat efter inbox-filer mm. i datorn men ej hittat. 2. laddat hem ett export/import-verktyg till Thunderbird som hjälpte mig att skapa filer av typen "fil", dessa kan jag inte importera i Outlook. 3. jag lyckades skapa en excel-fil av en mapp, denna kunde jag importera - dock blev å,ä,ö till konstiga tecken.
 2. Tack för fina svaren. Har nu utforskat lite och lärt känna Windows egna säkerhetssystem, så brandvägg har jag i alla fall. Har även påtalat lite försiktigt att vi kanske skulle kosta på oss viss konsultation i säkerhet... Men fram till dess vore det sjysst med ett okej antivirusprogram för min dator (eftersom alla andra verkar sköta det själva på div sätt....). Jag hade en gratisversion av norton som kom med datorn, men som gick ut för några dagar sedan...
 3. Hej! Har just fått nytt jobb och en ny dator. Konverterar härmed till PC (emachines) från Mac. Känner mig dock smått (enormt) vilsen. Ingen på arbetsplatsen är datorkunnig, så jag behöver lite vägledning... Har en PC med Windows 7. Tror jag (hur ser jag info "om den här datorn" på pc?). Vilket skydd behöver jag? Vi jobbar med en hel del sekretessbelagda akter så det känns viktigt att ha ett bra skydd samtidigt som vi inte besitter hur mycket pengar som helst... Brandvägg? Virus? Hacker? Vad ska jag skydda mig emot och hur?! Gratis går först. Stort tack på förhand.
 4. Tack. Jag har gjort så - men inget händer med inkommande mejl? Hur ska jag felsöka?
 5. Kan jag i Thunderbird (men även Windows mail och Outlook) skapa en mapp dit inkommande mejl från specifika adresser hamnar automatiskt?
×
×
 • Skapa nytt...