Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

2011

Medlem
 • Antal inlägg

  23
 • Gick med

 • Senaste besök

Om 2011

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  stockholm
 1. 2011

  e-post

  Hur gör ja om ja vill gilla någon, eller ett inläg?
 2. Vad ja g vet så funkerar cobian bakup precis som du inte tror det gör. Men man måste lägga upp fleer regler, efter när man tyker bakuperna ska göras.
 3. Har läst lite på dina trådar igen, och du har tydligen haft kubunti förut, och det blev problem då också, så varför håller du på så för? Följ dom svar du får istället för att göra tvärs emot andra.
 4. SVT läger inte upp något på Youtube, så varför blanda in SVT för? Hur SVTs regler och avtal fungerar har ingen ting med Youtube att göra. Så lägg av med det snacket. Du verkar påstod att Youtube info och regel inte är sanna. Om någon tar en kopia från någon på skiv a och lägger upp på youtubeYoutube, har inte SVT ett dugg med att göra. Det är upp till Youtube att ta ställning till, och eventuella anmällingar. Om du tycker att det finns innehåll som bör ta s bort, anmäl då dom istället för att ha ovettiiga diskussioner här.
 5. Det är helt lagligt att titta på allt material som ligger på Youtube. Det är helt upp till dig som användare att avgöra om du lagligt kan ladda upp något för eget bruk, som du får göra. All annan diskution är onödig diskution. Om du anser att något bör anmälas och tas bort så finns det färdiga länkar för det längst ner på indexsidan.
 6. Lässt lite trådar igen, och sett att du bara har krångel med din nya linuxdator, du fick. Du har återijen direkt ändrat och gjort nytt i denna dator, och den fungerar inte som du vill. Men ändå har du tackat dom som gett dig dator i julklapp, vet dom om att du direkt efter du fick den, gjorde om den så den inte fungera längre? Skule skämas om jag vore du, du håller på så mycket med dina linusdatorer, men får aldrig någon ordning på dom, ändå får du massor med hjälp här, men du verkar inte fata någonting , utan bara fortsätter att göra på annat sätt. Föstsår att ingen vill hjälpa dig längre. Sluta och greja med saker du inte föstår dig på, så kanske någonting kan fungera.
 7. 2011

  Fel med MDM

  Herregud, försök förså, sluta att ta bort program, även om du inte vill använda dom. Du håller på och "fixar" så mycket, så det är inte undra på att du hela tiden får probblem. Håll på med sådant du klarar av. Linusx klarar du upenbarligen inte av.
 8. Det är du ju själv orsak till, du bestämde ju lösenord när du instalerade ditt sustem. Läser man dina inlägg, så är det ju du som hela tiden ändrar på allting, tar bort program du "tycker" man inte ska ha, och direkt så blir det fel. Sluta att göra om hela tiden, så kanske du har möjlighet att få en dator som fungerar lite i alla fall. I din ena länk här så tog du tydligen bort ett program, du trodde du inte behövde, men det blev ju då fel direkt, håll inte på med sådant du inte behärksar, du klarar ju tydligen inte linux, så håll inte på med det.
 9. Hmm, har läst flera ämnen, som du MariaE har skrivit i, och jag blir inte klok på vad du håller på med? Du verkar ha flera datorer som du jättelänge har försökt att installera linux i, men du verkar inte lyckas att få någonting att fungera som du vill? Om jag förstår rätt, så har du nu fått en helt nytt dator, som det är redan är linux i när du köpt den, men direkt ska du, har du ändrat i den med nytt linux i?? När du hela tiden ändrar på allt, så förstår jag att du får en massa problem. Precis som att jag skulle ändra fram och tillbaka med att installera om olika windows. Då blir det ju bara fel hela tiden. Du hadde ju en ny dator som fungerade bra, varför ändrar du då direkt och vill ta bort och göra något som inte fungear. Du lär ju aldrig få en dator fungera bra som du håller på och hela tiden gör om och gör om. Har sett att andra också undrar vad du hela tiden håller på med, varför du aldrig blir nöjld, utan bara gör saker du inte verkar förstå dig på?
 10. Kan du inte gå tillbaka som fabriken har ställ in den då, brukar ju finnas en knapp till fabrikinställning?
 11. Installera om skrivaren, kanske något drivprogram som gett upp
×
×
 • Skapa nytt...