Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

haplodaplo

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jaha, hur gick det då? Var varan okej, inga extra tullavgifter eller så? Jag fick aldrig någon orderbekräftelse ocg jag har mailat dem. Jag fick ju paypal kvittot, men det var allt.
 2. Det finns ju ett annat företag som heter http://batteributikencom.e-butiken.se/ Säkert att det var därifrån? Förresten har jag redan mailat dem flera gånger. Har inte fått något svar alls. Inte ens auto-svar. Ingen bekräftelse på ordern eller nånting. @Bosse-i-skogen: Det kan jag knappast kalla lyckad affär. Ska jag behöva betala en tullavgift nu också när jag redan har betalat varan OCH frakten på 78 kronor? Det är ju uppenbart att det är ett oseriöst företag när man snokar runt på sidan.
 3. I måndags beställde jag ett nytt laptop-batteri från http://www.batteri-butik.se/. Instinktivt kände jag på mig att något var fel. Inget telefonnummer, konstig skrivet här och där, ingen adress. Fattar inte hur man kunde vara så dum? Man har ju alltid varit försiktig med sådant tidigare. Betalningen gick genom paypal så jag antog att det var säkert. Min den gick till någon snubbe i Kina. Därefter googlade jag på företaget och fann flera som hade rapporterat detta som blufföretag! Lustigt nog tänkte jag googla redan innan köpet, men det var så lätt att trycka på confirm och jag genomförde köpet. Nästa dag när jag insåg vad som hade hänt, kontaktade jag paypal. Först gjort jag en ansökan om disput i hopp om att få tillbaka pengarna. Senare fick jag ett mail om att jag kunde få mina pengar tillbaka efter jag hade skickat tillbaka varan (vilken vara?? jag skrev ju att allt var bluff!). Dumt nog tänkte jag starta om disputen, för det hade tydligen hamnat under fel kategori. Men ångrade mig i sista minuten och skulle clicka på cancel men då hade jag avslutat disputen! Ringde till paypal kontoret och tyvärr kunde de inte göra något efter att disputen hade avslutats. Hade jag däremot kontakt dem tidigare, hade de kunnat byta till rätt kategori. De bad mig att ringa till Visa kundtjänst. Så småningom blev jag kopplad till Swedbanks servicetjänst men de kunde inte heller göra något eftersom pengarna satt på ett annat konto. Hur hjälpsamma de än var, fanns det inget att göra. Jag har förlikat mig med att jag förlorade dem där 440:- kronorna. Och det får bli en viktig läxa för mig. Men finns det absolut inget man kan göra nu? Anmäla? Nånting överhuvudtaget?
 4. Hej! Jag testade med bara strömsladden idag. I stort sett funkar inte datorn, men drar jag lite i sladden här och var så har jag lyckats slå på datorn, men den stängs av på en gång i princip. Jag har också försökt vrida och trycka lite där porten är, men det gör ingen skillnad.. Så jag hoppas och antar att det är strömsladden som det är fel på isf. Synd att jag redan hade beställt batteriet, men det var iaf öppet köp på det.
 5. Hej! Jag har haft min Asus M51T i snart 3 år. Den har funkat fint men igår så stängdes den av sig själv. Jag upptäckte då att batteriet (Li-ion A32-F3) var dött. Knappen för batteriet brukar lysa antingen rött (lågt batteri) eller grönt. Nu blinkade den rött hela tiden istället. Adaptern verkar det inte vara något fel på för den lyser grönt, utan det är lyset för batteriet som beter sig underligt. Jag provade ta ut och sätta in batteriet flera gånger. Höll även ner påslagningsknappen i 45 sekunder och satte tillbaka batteriet. Då började det lysa rött för batteriet igen men så fort jag satte på datorn så började det blinka igen. Jag lyckades dock ha igång datorn några minuter innan den stängdes av igen och då såg jag att det stod att det inte fanns någon "energy supply" och att batteriet var på 0%. Ringde till Asus support idag men de kunde inte säga mer än att jag ska lämna in datorn till dem så att de kan titta om det är batteriet, ingången till adaptern eller själva adaptern det är fel på. Jag struntade i det och beställde ett nytt batteri istället. Blir dyrt att lämna in den och jag är ganska säker på att är just batteriet som rök. =( Men vad jag undrar nu egentligen varför jag inte kan köra min lap top på ström utan något batteri? Utan batteri med strömladdaren i så fungerar inte lap topen överhuvudtaget - inga blinkningar, ingenting. Är detta normalt? Eller kan det vara så att det är faktiskt något annat som det är fel på än batteriet? Jag brukar alltid ha i ström och kör mycket spel på datorn och så.. Jag hoppas verkligen att det nya batteriet löser problemet.
×
×
 • Skapa nytt...