Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tiig3r

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det enda jag installerade var Dropbox, tror jag. Kan inte missat att jag installerat eller avinstallerat något annat på senaste tiden men det var säkert något mer (minnet är bra, men kort..) Har gjort steg 1 och allt verkar funka utmärkt (ta i trä!) Hur tar jag mig härifrån nu? Ska jag gå direkt till steg 3 (inget steg 2? eller du skrev fel siffra? hehe)
 2. Utmärkt. Går ju att surfa, kolla i mappar osv. Kan ju inte lyssna på musik eller kolla på film men det är väl sånt man inte ska kunna i felsäkert läge heller.. så allt verkar funkar som det ska.
 3. Ingen med något förslag på vad som kan vara fel?
 4. Kan göra en systemåterställning från Felsäkert läge, men när datorn startat om händer inte mycket. Det enda som dyker upp är bakgrundsbilden - musen går att röra runt men det finns ingenting där.
 5. Som sagt, använder mig av trådlös mus och tangentbord. Testade med en mus med sladd men då händer ingenting, den rör sig inte alls då.
 6. Hej, min dator har börjat strula. Datorn startar alldeles utmärkt utan några problem, allting verkar som vanligt tills man klickar på någon ikon - då fryser allt sig och jag måste starta om - vilket leder till samma visa om och om igen. Musen kan man fortfarande flytta omkring men man kan inte göra någonting med den. Det här är första gången det händer. Någon som har något förslag på vad som kan vara fel? Och vad man kan göra åt det? Kan det vara något fel på mus/tangentbord? Eftersom datorn startar upp som den ska. Använder trådlös mus och tangentbord. Testade att sätta in gammalt tangentbord och sladd men det funkade inte alls. Har Windows XP.
×
×
 • Skapa nytt...