Just nu i M3-nätverket
Jump to content

jessar94

Medlem
 • Content count

  1,210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

jessar94 last won the day on February 6

jessar94 had the most liked content!

4 Followers

About jessar94

 • Rank
  Flitig
 • Birthday 11/13/1994

Kontaktinformation

 • Skype
  Fråga så kanske jag ger ut.

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  klippan
 • Intressen
  vänner, datorer och att alltid vara på språng mot något intressant är något av mina största intressen!

Recent Profile Visitors

21,268 profile views
 1. Jag kan verkligen rekommendera Divi. Enkel att hantera, hjälpvideos finns och mycket mer.
 2. Bara synka online i Onedrive

  Jo den borde synka, o det kan ta tid beroende på uppkoppling och hur mycket som ska ner.
 3. Bara synka online i Onedrive

  Koppla på Onedrive på din laptop och högerklicka på Onedrive vid klockan och öppna inställningar. bocka för filer på begäran och välj ok.
 4. ANSWERED Windows 10 boot loop

  Hej Cecilia Jag har nu fått en återkoppling och det visade sig att det var hårddisken som hade gett upp.
 5. En vän som tecknat abonnemang

  Ja, jag vill prata med Telekområdgivningen i första hand och därefter får vi se vart ärendet landar.
 6. En vän som tecknat abonnemang

  Hon har inte fått information när hon prata med säljaren att hon ens hade ångerrätt, det är 1 mån sedan som allt starta, ska kontakta dem på Måndag så får vi se vad dem säger
 7. En vän som tecknat abonnemang

  Snabbprat från säljarens håll med dålig info. Tack, kikar närmare på det
 8. En vän som tecknat abonnemang

  Det har dessvärre gått över 14 dagar.. :/
 9. Hej! Min vän blev uppringd av en säljare från SST NET och tog upp abonnemang där - tyvärr. Nu är det så att dels är teckningen väldigt dålig, kommer och går som den vill. Men det är inte det största problemet. Hen ville flytta fram sitt förfallodatum på fakturan som hen fick och personen på SST NET säger att dem kan göra det men att det kostar 25 kr/dygn. För mig låter det lite märkligt. Men iallafall så började jag söka efter information om detta då och det står ingenting på deras sida om fakturafrågor och jag har gått igenom varenda avtal som hittats och där står ingen info om att dem gör detta. När hen pratade med supporten så menar supporten på det att kunder satt detta i system att flytta fram sina fakturor och därav avgiften, men jag tänker spontant att man som kund ska bli informerad om förändringar eller det är ingen skyldighet företag har att man talar om vad som gäller för respektive tjänst? Borde inte det stå i avtalet med dem? Om det nu skulle vara så att det inte står i avtalet och dem inte kan redovisa detta skriftligt, kan man då begära att man säger upp avtalet? hen är bunden i 24 månader. Tacksam för svar.
 10. Spam på e-post

  känner samma som du, har också börjat få oerhört mycket spam. det suger :/
 11. ANSWERED Windows 10 boot loop

  De kollade upp garantin och bestämde sig för att skicka iväg datorn på service
 12. ANSWERED Windows 10 boot loop

  Lite svårt att guida dem till de när det inte finns någon grafiskt gränssnitt. De försöker boota med ett skapat windows 10 minne, men de kommer ändå åter till listan med menyexemplet i inlägg 1. :/ Några förslag?
 13. ANSWERED Windows 10 boot loop

  Hej! Har en som har windows 10 på sin dator. Nu startar inte windows. Det enda som kommer upp är denna menyn: <- Lånad bild Kan inte reparera / installera om windows för den säger att det finns för lite utrymme. Datorn går inte att sätta i felsäkert läge, den startar bara om även om man väljer att inaktivera automtatiskt omstart efter fel. Frågan är om man på något sätt kan guida dem på distans i hur man försöker lösa detta eller är det att be dem fixa ett usb minne med windows 10 och installera om helt? Jag tänkte först att man kunde be dem starta med kommandotolken och köra diskrensning men de verkar inte fungera då man får ett sånt resultat: cleanmgr.exe is not recognized as an interna or external command, operable program or batch file.
 14. Inga portar behöver öppnas. Starta du om datorn efter att du installerat UBNT controllern? Vilket antivirusprogram har du? Varit med om att mitt dåvarande antivirusprogram som jag hade fick för sig att den inte ville acceptera controllerprogramvaran. Vilken version av controllern kör du? Tycker faktiskt att de är rätt enkla och användarvänliga, spec att installera.
 15. Enkel mail för förening

  Du kan logga in på flera enheter med samma inlogg, vad menar du med att den inte tillåter flera användare?
×