Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jessar94

Medlem
 • Antal inlägg

  1 251
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  5

jessar94 vann dagen: 6 februari

jessar94 hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om jessar94

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1994-11-13

Kontaktinformation

 • Skype
  Fråga så kanske jag ger ut.

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  klippan
 • Intressen
  vänner, datorer och att alltid vara på språng mot något intressant är något av mina största intressen!

Senaste profilbesöken

21 729 profilvisningar
 1. jessar94

  LÖST Hantera mobiltelefonen från en dator?

  Höll med dig tills jag förstod att man inte ska skicka gruppsms i appen för då får alla mottagare också motta allas nummer vilket inte är så uppskattat. Exempel 4 päron ska få ett gruppsms, mottagaren frå individella svar. Men 4 päron innebär 4 mobilnummer och jag kanske inte vill att päron 1 ska få tillgång till päron 2s nummer.
 2. jessar94

  Time sheet dokument

  Det som du beskriver låter ju faktiskt mer logiskt egentligen. Kan du rekommendera någon som kan detta? Betalar gärna för att få detta liksom. Syftet är att kunna redovisa arbetstid. Men att det också blir rätt i tid och datum osv men att man inte behöver göra detta manuellt. Utan att det finns en enkelhet i det hela. Kollat på en del avrapporteringssystem men inte hittat något som uppfyller kraven som jag har.
 3. jessar94

  LÖST Office uppdateringsproblem

  Jag löste det på följande sätt: 1.) Laddade ner Microsoft Office Removal Tool 2.) startade om datorn, installerade Office 365 på nytt, loggade på Office 365 och allt verkar vara i sin ordning.
 4. jessar94

  Kopiera en sida från en PDF?

  Skulle det göra något om man sätter in pdf filen i ett word-dokument? o därefter få ut din text? Här är hur du importerar pdf direkt i word:
 5. Sen den senaste word-uppdateringen är word jättekonstig, funkar inte att installera om heller. Några förslag?
 6. jessar94

  Time sheet dokument

  Hej! Försökte göra det så enkelt så möjligt och hittade en mall för just time sheet. Vid datum så har den så att att man kan klicka, få upp en kalender och välja datum. Jag skulle vilja ha samma funktion fast med en klocka istället för en kalender vid starttid och sluttid men vet i tusan vart man hittar en sådan funktion. Jag har hämtat mallen härifrån: Tacksam för hjälp
 7. Det verkar perfekt. Fick det i ett sammanhang nu också. Om jag har pågående ärenden och försöker t.ex tilldela ärenden till en person som redan är tilldelad just dem ärendena så får jag fram detta: Ja, det är bara en kommentar som du säger
 8. Om jag söker i min php fil stöter jag på bulk i detta sammanhanget: Den blev i sin tur översatt: för assign fick jag "tilldela" så number of tickets assigned kan väl översättas typ såhär: antal tilldelade ärenden ?
 9. förlåt. här är en tidigare tråd. Hesk är en Servicedesk. Det som behövs översättas är: & & samt Bulk ticket assign result: Resten tror jag att jag kan klara.
 10. Kanske har varit lite otydlig så ändrade titeln på min tråd nu Skulle behöva översättningshjälp från engelska till svenska.
 11. $hesklang['imap_warning']=' är inget jag kan ändra. Från hesk:s sida:
 12. Håller på och ser över vad som behövs göras på en ny översättning av Hesk. Här är dessa jag fastnar på: Mitt förslag: $hesklang['thist17']='<li class="smaller">%s Skickad via IMAP</li>'; Mitt förslag: $hesklang['imap_warning']='Användaren %1$s har samma e-postadress som din IMAP-hämtningsadress: %2$s'; // %1$s = användarnamn, %2$s = e-postadress Någon som har några bra förslag på en översättning?
 13. Hej! Har ett dokument där en logga ska finnas i ett sidhuvud på sida 6 i mitt dokument, den ska alltså inte visas på sidorna 1-5 & 7, men hur gör jag det i Office 365 word? Jag kan inte använda att kryssa i annorlunda udda/jämna sidor för då hamnar de på udda sidor, vilket jag ju inte ville. Tacksam för hjälp
 14. jessar94

  Popup på Aftonbladet

  Jag använder AdGuard. Den tar de mesta. Aftonbladet klagar inte heller
 15. Bara för att en tråd har 50% dislikes så betyder det inte att tråden/inlägget är dåligt, de kan vara att någon har en åsikt som folk inte håller med i och därav dislikar. Så nej det är ingen som vill se en sådan funktion genomföras. Dessutom så är inte knapparna till för att avgöra om ett inlägg är dåligt eller inte. Därav har man moderatorer.
×