Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jessar94

Medlem
 • Antal inlägg

  1 237
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  5

jessar94 vann dagen: 6 februari

jessar94 hade det mest gillade innehållet!

4 följare

Om jessar94

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1994-11-13

Kontaktinformation

 • Skype
  Fråga så kanske jag ger ut.

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  klippan
 • Intressen
  vänner, datorer och att alltid vara på språng mot något intressant är något av mina största intressen!

Senaste profilbesöken

21 544 profilvisningar
 1. jessar94

  Popup på Aftonbladet

  Jag använder AdGuard. Den tar de mesta. Aftonbladet klagar inte heller
 2. Bara för att en tråd har 50% dislikes så betyder det inte att tråden/inlägget är dåligt, de kan vara att någon har en åsikt som folk inte håller med i och därav dislikar. Så nej det är ingen som vill se en sådan funktion genomföras. Dessutom så är inte knapparna till för att avgöra om ett inlägg är dåligt eller inte. Därav har man moderatorer.
 3. jessar94

  Spring Creators Update

  Är lite osäker på stegen i Harkanwar Singh svar då det iaf inte fungerar för mig.
 4. jessar94

  Spring Creators Update

  Min är också tom. Man vågar inte ta bort den heller.
 5. jessar94

  Spring Creators Update

  Det var min första tanke också Cecilia, men det verkar inte gå.
 6. jessar94

  Spring Creators Update

  Jag valde att uppgradera denna gången då jag inte riktigt har tiden till en ominstallation. Riktigt fränt och datorn känns rappare på något sätt. Det som får mig lite bekymrad är att jag helt plötsligt fick en partition med enhetsbokstaven F som klagar på att jag har för lite diskutrymme. Kan inte dölja partitionen heller utan enbart ta bort den, lite knasigt. Vet inte om det är en del av återställningspartitionen som normalt inte ska synas i windows.
 7. När det kommer till bilder så hörde jag av mig till sjukhuset, i mitt fall så röntgades min rygg på Malmö sjukhus, detta var 2010. Mina journaler läser jag via Mina Vårdkontakter
 8. jessar94

  Postnords avgift

  Det har faktiskt förekommit att paket har öppnats. Men ja vi säger så. Vi slutar här.
 9. jessar94

  Postnords avgift

  Transporten fungerar ju ändå inte däremot så borde postnord göra om i hela organisationen för att kunna fortsätta existera. Sen när det kommer till reklamation så kanske man ska vända sig till skatteverket och kräva momsen tillbaka för att man inte betalar avgiften till postmord två gånger för att få en fungerande vara. Men det är ju ett pågående projekt som de försöker lösa.
 10. jessar94

  Dags att avinstallera Secunia PSI

  Nej vad sad, de som var ett så effektivt program
 11. jessar94

  Spring Creators Update

  Man kan tydligen redan få spring creators update.
 12. Facebook har ingen mail-support vad jag vet om. Du kan se denna artikeln i deras FAQ Logga in på det kontot som du önskar avsluta och besök sedan denna länken, bekräfta att du vill avsluta kontot och kontot kommer sedan att avslutas. Hoppas det kan vara till hjälp
 13. jessar94

  MyCloud

  Kan man hjälpa till så gör man ju de WD synk är nog enbart ett synkningsverktyg för att synka till din mycloud men ska låta det vara osagt, men det är så jag förstår det som iallafall. Vart kommer dropbox in i bilden i detta?
 14. jessar94

  MyCloud

  Är det WD sync du använder? Om svaret är ja så har du en länk på hur de ska konfigureras här.
 15. jessar94

  Postnords avgift

  Blocketsäljaren kan lika gärna välja ett annat bolag för transport även om det självklart blir en kostnad men det betalar ju köparen. Skillnaden blir egentligen inte så stor. Har inte sagt att att Postmords personal ska jobba gratis, men de kan inte anta att bara för att det är ett paket från USA eller Kina så ges rätten att momsbelägga. För är det privatperson som skickar till privatperson så är det jävligt idiotiskt att de helt plötsligt ska momsbeläggas. Tullen skulle då inte ha tullat paketet men ändå fick en en tullavgift på 80 kr - för vaddå kan man ju undra. att dem lägger på moms skiter jag faktiskt i. Men seriöst, den administrativa avgiften är för hög. Om jag köper en vara för 9 kr så kan jag räkna med ett påslag på 25 kr sen ett påslag på 75. Redan här pratar vi om att min vara just blev 100 kr dyrare, är det rimligt? - Nej. Sen förstår jag inte vad skillnaden är på 75 kr och 125 kr bortsett från priset - hur kan de avgöra värdet om dem inte öppnar paketen? o även om värdets pris är högre så är det exakt lika många knapptryckningar och blippningar som de måste göras för att nå slutkund. Sen kan paketet vara litet men ändå ha ett högt värde osv.
×