Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lp54

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om lp54

 • Medlemstitel
  Nykomling

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Om du menar att du du vill konvertera bilderna på din dator innan du laddar upp dem, så funkar FastStone ImageViewer bra! Där kan du konvertera en "hel bunt" till jpg och samtidigt välja vilken kvalitet (storlek) du vill spara dem i.
 2. Sägs redan vara gjort men inte hjälpt! Jag ska försöka igen, men var/hur avinstallerar jag en USB-skrivare/drivrutin så den verkligen försvinner?
 3. Har en USB-skrivare som installeras som optisk disk när den ansluts. Om jag startar om dator så ligger den som skrivare igen, men en urpluggning och återanslutning gör skrivaren inaktiv och visas återigen som optisk disk! Något tips om åtgärd?
 4. Om man pekar på ikonen av ett öppet program i aktivitetsfältet så brukar en minitatyrbild av resp. öppet dokument eller flik (webbläsaren) visas. Nu har jag 2 nyinstallerade maskiner där de öppna fönstren enbart visas i en lista (alltså grupperat som i ex. Windows XP). Borde väl finns någon inställning för denna visning, men jag har vare sig hittat tips om var och inte heller när jag letat direkt i Windows 7. Någon som kan hjälpa?
 5. Har en CPU-fläkt som stannar när man under start kommer till laddning av OS! Vad kan problemet vara?
×
×
 • Skapa nytt...