Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mathias G

Medlem
 • Antal inlägg

  170
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Mathias G vann dagen: 17 augusti 2018

Mathias G hade det mest gillade innehållet!

Om Mathias G

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 1. Installererade "Really Simple SSL" plugin och detta löste problemet jag hade.
 2. Någon som vet hur jag får ordning på detta problem. Har mig veterligen lyckats byta alla länkar jag kan hitta i varje fall från http till https. Men jag får ändå följande meddelande i webbläsaren. /Mathias
 3. Detta problem har absolut inget med linux överhuvud taget att göra och det körs inget AVG Free heller då detta är i en jobb miljö med Windows servrar och Microsoft Office 365.
 4. Blir samma problem när jag är ansluten direkt till nätet utan VPN.
 5. Nej, jobb mail via Exchange server.
 6. Någon som vet varför borttagna mail kommer tillbaka när man tagit bort dem i Outlook 365? Någon mer som stött på detta problem? /Mathias
 7. Aningens för mycket pengar, går ju lös på mellan 6-8 tusen.
 8. Någon som vet ett smidigt pdf editerings program för Mac? Behöver markera lite delar i en pdf så att det blir tydligt och att det syns. /Mathias
 9. Någon som vet hur man ändrar förkortningen kr till SEK i Woocommerce för Wordpress? /Mathias
 10. Det är inte begränsat läge jag är ute efter utan någon form av aktivering av pinkod för ålders begränsning på videos.
 11. Någon som vet hur man anger åldersgränser för att filtrera bort vissa video. Googles instruktion verkar inte stämma med hur youtube ser ut just nu. Hittar inte de menyval som instruktionen anger? /Mathias
 12. Enklaste lösningen blev att installera om systemet. Det märkliga är att det inte finns någon direkt lösning för att fixa just det specifika problemet.
 13. Den har några år på nacken. Men tror inte det skulle vara batteriet. Datorn startar alltså upp men när inloggningsrutan kommer upp så får man felmeddelandet jag beskrev.
 14. Fortfarande inget min mor klarar av att göra med min hjälp på distans. Var någon som sa att man kunde skapa en ny hemma katalog osv. för att lösa de. Frågan är hur man gör det då man dels inte kommer åt terminalen samt att terminal inte är optimalt då jag inte kan be min mor skriva 15 rader kommando i terminal för att få igång sin dator. Har tyvärr ingen möjlighet att var på plats å rätta till det själv.
 15. Problemet är att massa kommandon i terminal funkar inte i det här fallet. möjligtvis ett fåtal. Är inte på plats själv och personen måste få igång datorn. Det var någon som sa att man kunde skapa en ny hemkatalog osv. Men ser inte riktigt hur det skall gå till när man inte ens kommer åt terminalen som det är nu.
×
×
 • Skapa nytt...