Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ia79

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tackar för svaret! Har nu jämfört och funderat och har kommit fram till 3 st olika modeller, som jag väljer mellan. Vad tror ni om dessa? Denna är den billigaste av de tre, men när jag googlade lite på grafikkortet läste jag nånstans att det är tveksamt om ens the sims 3 funkar problemfritt. http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/163367-asus_x75vd-ty014h-i5-3210m-4gb-500gb-173-geforce_610m-bt-dvd-windows_8 Den här är ganska lik den första, samma grafikkort och så, men lite mer RAM-minne: http://datorfixarna.com/catalog/product_info.php?cPath=362_159_443&products_id=40052 Den tredje har en annan processor, grafikkort och ännu mer RAM: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=762052#extra Jag kan ju inte direkt så mycket om detta, så det blir ju att man googlar på allt möjligt, och det kanske inte alltid blir rätt då. Det här med vilket grafikkort som passar bäst osv blir jag helt snurrig av.
  2. Ingen som har nåt råd att komma med? Att sikta in mig på en dator i prisklassen 3000-4000 är kanske att glömma, men 5000-6000 kanske går? Eller behöver jag lägga ut så mycket som 7000-9000 för att få en spelbar dator, även om det bara gäller en typ av spel, just The Sims?? Ingen som kan hjälpa till?
  3. Jag ska köpa en ny laptop, och behöver lite hjälp för att ta reda på vilken jag ska köpa! Vill ha en så billig som möjligt, men den måste ju uppfylla ett par krav också. Den ska ha 15 eller 17 tums skärm. Det lutar nog åt 17, men har inte bestämt mig ännu! Jag ska främst använda den till "kontorsarbete" Betala räkningar och sköta andra ärenden på internet. Surfa, läsa nyheter och mail. Lagra musik och bilder, en del bildbehandling, t.ex photoshop. För dessa saker krävs kanske inte så mycket av en dator, men sedan vill jag kunna spela The Sims 3, och även The Sims 4 när den väl släpps. Inga andra spel, utan bara just dessa. Och vad jag har förstått krävs det väl lite av datorn för att spela just dem utan att datorn låser sig och laggar osv. Jag vill ha tips på färdiga laptops eller tips på vilka grafikkort som klarar av det. Tack på förhand!
  4. Hej! Jag behöver hjälp! Jag vet inte om detta är rätt ställe att lägga frågan i, men jag testar. Jag har fått problem med mina ena dator, varje gång den startas hoppar det upp en massa rutor som säger "Bad image", t.ex. när jag ska öppna internet explorer står det "iexplore.exe - Bad image. c:\program.............. is either not designed to run on windows or it contains an error. Try installing the program again using the original installation media or contact your system administrator or the software vendor for support." Dessa rutor hoppar som sagt upp när datorn startas och varje gång jag ska öppna något program. Är det någon som kan hjälpa mig med vad det kan vara för fel??
×
×
  • Skapa nytt...