Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

c.g.g

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

Om c.g.g

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1926-10-15

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Vittsjö
 1. Den länken gjorde att installationen gick, tack för hjälpen.
 2. I PC För Alla nr 5, Så uppgraderar du Chrome till 64-bits. Har kollat detta, får svar din webbläsare behöver inte uppgraderas, men då jag kollar version är den 42.0.2311.152m, således inte 64-bits, även i aktivitetshanteraren står 32-bits, om jag då följer de anvisningar som finns i nämnda artikel går det fortfarande inte att uppgradera till 64-bits. Kan nämna att själv kan jag inte se att något är fel i Google, förutom att den tydligen inte är 64-bits.
 3. Hej. Har installerat Wifi Analyzer och kollat efter ha flyttat routern till en fri plats vilket gav anslutning till skåpet dock inte fullgott därför tänkte jag i första hand skaffa en ny antenn till routern, verkar vara ett billigt sätt att prova, i annat fall kan jag följa ditt råd Jari, men jag bor på landet så det tar lite tid att skaffa. Tack o ha de bra.
 4. Hej! Tack för tips nu har jag några uppslag att prova, det är inte av absolut nödvändighet men jag tycker det är intressant att prova och jag är väldigt tacksam för alla som har engagerat sig, ni ska ha ett stort tack.
 5. Hej! Tack för svar, ska här beskriva: ADSL ingången sitter i fel gavel för detta ändamål c:a 15 m till den andra som i sin tur har c:a 25 m till mätaren, sändaren är lös så även dess antenn, den har en koppling som sättes utanför det optiska ögat på mätarens diod vilken sänder förbrukningen, jag har en surfplatta som också är beroende av det trådlösa och där ser jag att räckvidden är för lång, den täcker i hela huset men ej utanför, din trådlösa brygga ber jag få återkomma om. /Georg
 6. Anledning till varför jag söker lösning till detta är att Eon gav ut en pkt. för kol lav energiförbrukning 100-koll, där sändaren sättes skåpet och ett öga sänder signalen till en app via trådlös sändning där det går att via en smartplugg går att styra inkoppling i hemmet, det är ingen nödvändig utrustning för mig men kunde va kul att prova och finns en lösning utan för stora kostnader skulle jag göra de, tror du Cecilia att det är meningslöst göra försöket? /Georg
 7. Hej! Skåpet har hölje av metall och sitter på murad vägg men innanför finns ett vägguttag som skulle kunna användas och i så fall skulle det första alternativet kanske fungera, men det är kanske värt försök med antennen istället, vad tror du? Tack för besväret att svara Jari. /Georg
 8. Har inkoppling via ADSL, Zyxel modem, D-link DIR 501 fifi, allt fungerar bra i hela huset, men jag skulle behöva koppla in en sändare i el-skåpet som är placerat på yttervägg av ett fristående uthus och dit når inte mitt trådlösa nätverk, har någon tips om åtgärd? Tacksam för tips.
 9. Provade detta men fick svar att det var för långt att sända.
 10. Tyvärr har jag inte sparat i original, kan kopiera texten till Word, men då saknar jag bilderna och ska jag göra om det hela får jag åter sätta in bilderna.
 11. Hej, har problem, har skrivit ett längre brev och sparat som PDF, men upptäckte ett fel och kan inte komma åt att ändra, är inloggad som adm. men det hjälper ej, finns det hjälp?
 12. Tack då har jag fått svar på allt för denna fråga.
 13. Tack, det var just det osäkra som gjorde att jag inte vågade radera, därför var detta tips bra, för jag kan tänka att sparade filer i hämtade belastar datorminnet, eller? Härligt med den hjälp man får här.
 14. Tack för hjälpen var lite osäker. c.g.g
 15. Hej alla och först En Riktigt God Jul! Min fråga gäller var lagras hämtade filer på min dator och om det är program som är installerade kan jag ta bort dem där utan att programmet berörs?
×
×
 • Skapa nytt...