Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

marita1

Medlem
 • Antal inlägg

  135
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av marita1

 1. @ mbgtmarie, när jag tar upp den bilden du visar i ditt inlägg från en ikon i aktivitetsfältet har jag också fyra gröna bockar. Jag vill inte aktivera Windows defender, är helt nöjd med F-Secure. Tack ska ni ha alla!
 2. Hej och tack för svaren! Men jag undrar ju, med beaktande av mbgtmaris svar, varför det fungerar med Trend Antivirus men inte med F-Secure.
 3. När jag försöker aktivera funktionen reglerad mappåtkomst så är rutan gråmarkerad och det går inte att flytta reglaget för att aktivera. Någon som vet vad det beror på? (Använder F-Secure som primärt antivirusprogram.)
 4. Ett alternativ är att köpa, från England, en sådan adapter engelsmännen använder när de är på besök här. Kolla på Clas Ohlson och Kjell &Co först om de finns där. Inte omöjligt.
 5. Hej! Hur förkortar man laboratorium? Lab eller labb? Det råder minst sagt delade meningar om det. Kan inte heller hitta något besked i TT:s eller Språkrådets anvisningar. När jag gick i skolan fick jag lära mig att förkortningen skulle ha lika många konsonanter som originalet dvs laboratorium - lab. Någon som vet eller har synpunkter?
 6. Hej! Jag använder Chrome, Edge och Explorer. Provade att ominstallera programmet och det verkar funka som det skall nu! Tack!
 7. Hej! Efter att jag installerade senaste uppdateringen av Ccleaner så hoppar progarmmet över en del poster när det städar webläsarna. Bland andra; kakor och tillfälliga internetfiler. Jag har prova med att bocka i och av i rutorna men det hjälper inte. När jag får upp sammanfatnningen så står det - "Skipped" eller "Hoppades över". Någon som har en förklaring?
 8. Ja det skall jag göra! Återkommer när jag fått besked.
 9. Tack Ove! Men det hjälpte inte, knappana är helt obrukbara.
 10. Hej! Har ingen väntande uppdatering. Men jag får väl avvakta. Trodde kanske att det fanns någon inställning för att aktivera/inaktivera de fysiska knapparna. Har letat men kan ej hitta något.
 11. Hej! Jag fick en uppdaterning till min Samsung S5 Mini igår. Efter installationen fungerade inte bakåtknappen och knapp för senaste program. Hemknappen fungerar. Har provat att starta om och ta ut batteriet. Någon som vet hur man kan åtgärda det?
 12. I din andra länk, längst ned under kapitlet Felmeddelanden fanns svaret som fungerade! Tack Cecilia, du är alltid lika hjälpsam!
 13. Ja, jag kan skapa en ny mapp. Men när jag sedan skall ta bort den så får jag upp en dialogruta som säger att det krävs administratörsbehörigheter för att ta bort mappen. Men här är det inga problem för där är tre alternativ: Fortsätt - Hoppa över - avbryt. Klickar jag fortsätt så hamnar mappen i papperskorgen.
 14. Hej! Innan jag uppgraderade till W10 kunde jag spara olika dokument och filer på skrivbordet. Bra när man ville komma åt något snabbt och när man tex installerade program. Nu får jag upp en dialogruta som säger: "Du har inte behörighet att spara på den här platsen. Kontakta administratören om du behöver behörighet. Vill du spara i Dokument istället?" Får upp den både när jag är inloggad med mitt administratörskonto och standardkonto. Någon som vet hur jag fixa så att jag kan spara på skrivbordet igen?
 15. Ok, nu vet jag. Tyckte bara det var lite underligt att man behöll portar för något gammalt när det fanns nytt som också fungerade. Tack ska ni ha!
 16. Hej! Jag undrar varför det säljs nya datorer med USB 2 portar, när USB 3 är bakåtkompatibelt? USB 3 lär väl även vara kompatibelt bakåt med 1.1? Någon som vet? /Marita.
 17. Det blev precis som jag ville Monshi! Om du visste hur glad jag blev när det fungerade. Tack! Också tack för ditt inlägg Tune!
 18. Tack Monshi! Var hittar jag dessa inställningarna? När jag ansluter kameran kommer det inte upp några valmöjligheter, bara att överföra till appen foton. Jag har väl missat något, tacksam om du kan vägleda mig!
 19. Hej! När jag skall överföra bilder från min kamera, Canon Ixus, så hamnar alla bilderna i appen "Foton". I W 7 kunde jag bestämma i vilken mapp de skulle hamna i eller skapa en mapp dit jag ville ha dem, som då fanns eller hamnade på rätt ställe i utforskaren. Finns det någon möjlighet att göra det i W 10? Dvs ansluta kameran och bestämma var bilderna skall hamna? Jag har letat på Windows hjälpsidor men kan inte hitta något som förklarar.
 20. Ok, det skall jag göra. Tack för hjälpen!
 21. Om jag startar utan tillägg verkar det försvinna, dock inte "endast säkert innehåll visas..." på AOL. Hur menar du med annan webbläsare? När jag använder Chrome visas inga textrutor. Har inte hunnit testa allt i din bifogade länk.
 22. Ja, jag har dubbelkollat, den går rätt.
 23. Jag har aktiverat genom att följa din länk: "Inaktivera/aktivera/prompt "endast säkert innehåll visas"-meddelande:" Bifogad textruta visas när jag öppnar PC För Alla, både före och efter aktiveringen.
×
×
 • Skapa nytt...