Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

marita1

Medlem
 • Antal inlägg

  135
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. @ mbgtmarie, när jag tar upp den bilden du visar i ditt inlägg från en ikon i aktivitetsfältet har jag också fyra gröna bockar. Jag vill inte aktivera Windows defender, är helt nöjd med F-Secure. Tack ska ni ha alla!
 2. Hej och tack för svaren! Men jag undrar ju, med beaktande av mbgtmaris svar, varför det fungerar med Trend Antivirus men inte med F-Secure.
 3. När jag försöker aktivera funktionen reglerad mappåtkomst så är rutan gråmarkerad och det går inte att flytta reglaget för att aktivera. Någon som vet vad det beror på? (Använder F-Secure som primärt antivirusprogram.)
 4. Ett alternativ är att köpa, från England, en sådan adapter engelsmännen använder när de är på besök här. Kolla på Clas Ohlson och Kjell &Co först om de finns där. Inte omöjligt.
 5. Hej! Hur förkortar man laboratorium? Lab eller labb? Det råder minst sagt delade meningar om det. Kan inte heller hitta något besked i TT:s eller Språkrådets anvisningar. När jag gick i skolan fick jag lära mig att förkortningen skulle ha lika många konsonanter som originalet dvs laboratorium - lab. Någon som vet eller har synpunkter?
 6. Hej! Jag använder Chrome, Edge och Explorer. Provade att ominstallera programmet och det verkar funka som det skall nu! Tack!
 7. Hej! Efter att jag installerade senaste uppdateringen av Ccleaner så hoppar progarmmet över en del poster när det städar webläsarna. Bland andra; kakor och tillfälliga internetfiler. Jag har prova med att bocka i och av i rutorna men det hjälper inte. När jag får upp sammanfatnningen så står det - "Skipped" eller "Hoppades över". Någon som har en förklaring?
 8. Ja det skall jag göra! Återkommer när jag fått besked.
 9. Tack Ove! Men det hjälpte inte, knappana är helt obrukbara.
 10. Hej! Har ingen väntande uppdatering. Men jag får väl avvakta. Trodde kanske att det fanns någon inställning för att aktivera/inaktivera de fysiska knapparna. Har letat men kan ej hitta något.
 11. Hej! Jag fick en uppdaterning till min Samsung S5 Mini igår. Efter installationen fungerade inte bakåtknappen och knapp för senaste program. Hemknappen fungerar. Har provat att starta om och ta ut batteriet. Någon som vet hur man kan åtgärda det?
 12. I din andra länk, längst ned under kapitlet Felmeddelanden fanns svaret som fungerade! Tack Cecilia, du är alltid lika hjälpsam!
 13. Ja, jag kan skapa en ny mapp. Men när jag sedan skall ta bort den så får jag upp en dialogruta som säger att det krävs administratörsbehörigheter för att ta bort mappen. Men här är det inga problem för där är tre alternativ: Fortsätt - Hoppa över - avbryt. Klickar jag fortsätt så hamnar mappen i papperskorgen.
×
×
 • Skapa nytt...