Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lolan

Medlem
 • Antal inlägg

  53
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Lolan vann dagen: 7 december 2012

Lolan hade det mest gillade innehållet!

Om Lolan

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1939-07-31

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Vänersborg
 1. Hurra, det gick att visa detta. mbgtmari! Jag har följt din instruktion via Kontrollpanelen. Så här står det: Namn BESKRIVNING AKT. STANDARDPROGR "W. Media P-symbolen" framför "pdf." PDF-fil Windows Media Player Nu orkar jag inte mer i kväll!
 2. Detta blev resultate av min dump. Undrar om det går att öppna?
 3. Om någon har en tillfällig mailadress så skulle ja kunna vidarebefodra mailet så ni kunde se att det bifogade ligger i Vindovs Media Player.
 4. Jag skulle behöva via mailet från Norwegian för att ni skulle förstå men hur dumpar jag ett mail så att jag kan visa det här Hur hittar jag Windows explorer? Har försökt med "använd fullständig editor" men kan inte lägga in mail den vägen.
 5. När jag högerklickar på Media-Player finns det ingen egenskaper/properties. Det måste vara fel på min dator eftersom jag har fått dessa från 2 olika sändare.
 6. Jag har fått två mail med bifogade dokument från Norwegian och ett bussbolag och i båda ligger de i Windows Media Player i.st.f. pdf. Jag försökte med http://www.zamzar.com/ . Där gick det inte att ändra till pdf. och jag försökte med odt. Det blev halvlyckat - jag fick i alla fall fram texten. Jag har Windows 7. Jag har suttit i flera timmar med detta nu och jag lyckades första gången med Mikaels metod (ändra ändelsen wps till odt) och jag lyckades få fram ett dokument perfekt men sedan har jag inte försökt. "Detta går enkelt med funktionen Visa (F3) i TotalCommander eller Krusader" jag behöver ett förtydligande för att klara av detta. De understrukna orden är för mig obekanta. Hur lägger man in en dump här? Jag för försöka vidare i morgon (eller idag)
 7. Jag gick via "egenskaper" och använde nog flera "möjligheter" innan jag kom till WPS. Nu har det hänt ytterligare underligheter. Bifogade filer i mail "Windows Live", har bifogats i Windows Media Player i. st.f. pdf. och går inte att öppna. Jag befarar att jag har fått något virus.
 8. Använder du en gratisversion eller vilken behöver jag?
 9. Jag hittar inte lämplig sida så jag lägger in mitt problem här. Jag har lyckats ändra flera dokument i Open Office writer så det blev så här och går inte att öppna: "Namn"wps Det går inte att kopiera in länken här Försökte lägga in dumpad bild men det gick inte heller. Texten i WordPad består av en massa tecken spridda över dokumentet Det är nog omöjligt för er att förstå hur jag menar eftersom jag inte kan lägga in kopior. Undrar bara om det på något sätt går att att återställa till odt. igen?
 10. Jag har Windows Live mail 2011 och har problem med att den är på engelska. Om jag tar bort bort programmet och laddarom det igen på svenska, försvinner då alla sparade mail eller kommer de igen? Jag såg att det finns en ny version från 2012. Den skulle jag vilja ha. Har Windows 7. Tar jag bort det gamla programmet innan jag laddar ner det nya?
 11. Problemet är löst genom "inställningar". Tack till alla som försökt hjälpa mig!
 12. Nu har jag följt din instruktion noggrant men tyvärr misslyckades det att installera drivrutinen igen. Jag har Windows 7!
 13. När jag ansluter min Samsung Galaxy till datorn finns ikonen i Kontrollpanelen och klickar jag på den står det att den inte är tillgänglig. Finns det inget enklare sätt att lösa problemet då jag har garanti kvar? Jag har haft detta problemet tidigare och då har jag löst det genom Kies,
 14. Jag har en Samsung Galaxy S4 och trodde det var en Iphone! Har inget trådlöst nätverk hår, är i Spanien. Kan jag få lite hjälp om hur jag lägger in My Phone Explorer. Försökte men fick på köpet AllinConvert
 15. Hej, jag har fått problem med att ansluta min Iphone till datorn för att lägga in bilder. Försökte med Systemåterställning utan resultat. Via Kies sökte jag i anslutningsproblem men fungerade inte.Ominstallerade drivrutinen - gick inte heller. Har haft detta problem tidigare men då har det lyckats genom Kies. Hoppas ni förstår vad jag skrivit och att ni kan hjälpa mig!
×
×
 • Skapa nytt...