Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ingea

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Får upp en ruta där det står : F-secure host process har slutat fungera, när jag klickar på ikonen F-secure. Vad är host process och vad bör jag göra?
 2. Ja det är e-post med en bifogad fil, men den ser inte tom ut utan det är en obegriplig följd av bokstäver och tecken. Problemet är dock tillfälligt löst. Avsändaren skickade filen i pdf-format i stället.
 3. Jag vet tyvärr inte hur man gör när man döper om en fil eller packar den i en zip-fil.
 4. Har fått en ext-fil. Vad är det? Jag kan inte öppna den. Det blir bara en massa konstiga tecken. Har windows 8:1, 64 bitar. Kan det vara något program jag saknar. Är inte så van vid datorer.
 5. Bra Det fungerade med firefoxl Det är enda webbläsaren som klarar att ladda ner Garmin communicator som man måste ha för att få in kartan i Gps.
 6. Jag kan inte hitta någon version av Firefox på svenska för Windows 8:1, 64 bitar. Finns det en sådan? Jag har försökt på in en karta från Garmin i en gps och de säger att det endast går med Firefox. Undrar även om man kan ha tre webbläsare samtidig? Jag har IE 11 och Chrome. Jag är inte så bra på datorer. Häsningar Ingegerd
 7. Det är en gammal windows xp,512 MB som jag tänkt ha kvar åtminstone några månader till.Har telia säker surf i den och det trögar ner den vid betydligt vid uppdateringar. Tänkte flytta säker suft till en ny dator och skaffa något annat skydd i den gamla innan jag gör mig av med den.
 8. Går det bra att kombinera AVG Antivirus Free Edition och Zone alarm brandvägg. Har någon erfarenhet av detta. Tar de mycket kraft ur datorn?
 9. Hej igen Jag är inte så bra på engelska, men jag tror att jag förstått att för att ta bort beroendet ska jag använda kommandot som anges och starta print spooler service. Jag förstår däremot inte var jag skall skriva in kommandot. (To remove the dependency you should use the following command and start the print spooler service: sc config spooler depend= RPCSS )
 10. Hej Har under lång tid försökt installera en skrivare men det tycks inte gå. Får kanske skaffa en ny dator? Har nu försökt med en annan skrivare som det finns installationsskiva till. Installationen verkar ha lyckats, men det går fortfarande inte att lägga till skivare. "Tjänsten för buffring av utskrifter är inte igång" print spooler går inte att starta ." Det går inte att starta tjänsten på lokal dator. Fel 1068. Det går inte att starta den överordnade tjänsten eller gruppen" Beroenden:LexBceserver och RPC "Det gick inte att starta tjänsten BceServer på lokal dator Fel 2 Det går inte att hitta filen" Kan någon hjälpa mig?
 11. Hittade tyvärr ingen drivare till laserjet 1100 på länken. Kanske beroende på att jag inte är så van datoranvändare och inte så bra på engelska. Inge
 12. Finns det något sätt att få igång skrivaren i Windows XP Har försökt starta pront spooler . Svar: Fel 1068 Det g¨r inte att starta den överordnade tjänsten Beroenden i Print spooler Lex Bce Server. Svar. Det går inte att hitta filen. Kan jag hitta filen någonstans?
 13. Problemet är att jag inte ens ser rutorna att klicka i. Ser bara halva texten ovanför och det finns ingen rullningslist
 14. När jag försöker öppna cd:n kommer det upp en stor text " Viktigt Läs detta först "osv. Jag ser halva texten, men jag kan inte rulla. texten så att jag ser hela. Några rutor att fylla i, som troligen finns längs ner ser jag inte. Har windows XP. Detta är troligen ett inget problem för en van datoranvändare, jag behöver en enkel förklaríng hur jag ska göra
×
×
 • Skapa nytt...