Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

function()

Medlem
 • Antal inlägg

  29
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av function()

 1. Googlade lite snabbt och hittade denna sida, http://www.grafixstudio.se/design/webbdesigner-eller-front-end-developer/
 2. Hej, Jag är i behov att ett program som visar webbtrafiken på mina hemsidor, vet att till linux så kan man fixa det till Console. Någon som vet något bra gratis program? Ett exempel: Bild
 3. Hejsan, Har precis laddat ner Macvim till min Macbook, det verkar vara helt annorlunda än vad det är på Windows. Hittar ingen fil som heter .vim eller instruktioner på att man ska göra samma steg man gör när man fixar "color scheme" till vim på Windows. Så, hur ändrar man bakgrundsfärgen på Macvim eller laddar ner ett så kallat "colorscheme" ? Kan någon ge någon bra guide för en nybörjare? Tacksam för svar! Om någon vet hur man gör detta fast bara i Emacs så går det bra!
 4. Hejsan, Kollade mitt konto på banken tidigare idag som man gör många gånger om året, men just idag så började jag tänka på vilka språk som ligger bakom bankens hemsida. När man bygger forum så brukar det ju vara PHP, eller när man gör inloggnings saker. Men använder sig bankerna av PHP och Javascript? Eller har dom Java och liknande språk? Är väldig dåligt på att beskriva hur jag tänker, och det kanske verkar som jag inte vet något alls om webbutveckling, men det gör jag. Tacksam för svar.
 5. Hade ett problem innan men löste det, om du måste stänga av datorn eller stänga ner webbläsaren så finns det ett tillägg till Google Chrome, finns säkert något liknande till dom andra webbläsarna. TabCloud
 6. Hejsan, Har googlat lite och så hittade jag en text redigerare som heter Vim, tycker den är lik emacs men jag testar denna först. Sedan så hittade jag ett tema jag kan använda till vim. Men hur installerar jag det och sedan använder? Här är temat till redigeraren, http://www.vim.org/scripts/script.php?script_id=2156
 7. Vart kollar jag det då? EDIT: Original filen har: 8d9b77938d230690fe0d9785c0425c09. Men jag kan inte fixa så jag hittar hashen på ISO-filen. Hittar inte md5sum i CMD.
 8. Hejsan, Ja, nu försöker jag installera Kubuntu på min stationära dator, och det går nog inte så bra. Jag har precis bränt Kubuntu till en cd-skiva som tar 700MB. Sedan så startar jag om datorn och trycker på f12 för att få upp BIOS. Där väljer jag cd skivan, efter det så kommer man till en ruta där det står olika alternativ som, Starta/Installera Kubuntu, Gör en minneskontroll mm. Men när jag ska klicka på Starta/Installera kubuntu så blir det bara en svart bild och en liten ikon blinkar längst upp i vänstra hörnet. Sen så blev jag väldigt orolig, Det kommer upp en text efter några sekunder och det står så här: Bild Jag laddade ner en 32 bit Kubuntu, men min dator stödjer både 32 och 64. Vet inte om det kan vara felet. Efter att det inte funkade så testade jag med en Memory Control, men jag fick inga errors mm.
 9. Hejsan, Har nyss börjat redigera igen med min Adobe Premiere Pro cs5. Skulle som vanligt först välja mellan DV och HDV. Sedan så klickar jag på nästa, och då kommer ju "New Sequence" Skrev in namnet på den men sen så såg jag att jag inte kunde välja mellan HDV inställningarna bara DV. Här är en bild på mitt problem, detta visar på Sequence. http://img638.images...iocapturera.png Hur ändrar jag tillbaka?
 10. Okej! Tack, Kan man göra samma saker i programen, t.ex kan man bygga världar i UDK och göra gubbar,eller är det andra program man får göra det? -Förresten vet du vilket program dom använder i denna filmen, när dom gör spelet? http://www.youtube.com/watch?v=j4OYxKncXwU
 11. Hej! Jag ska börja att göra spel, men jag vet inte ifall jag ska använda mig av UDK eller Unit? Jag har lite kunskaper i UDK, men Unity verkar med vara bra! I vilket program finns det mer saker, och vilken är enklast att lära sig/använda.
 12. Heej! Jag har precis gjort en hemsida på weebly. Så jag vill inte ha en weebly domän, så jag har registrerat en annan domän. Men då måste man ju registrera den. Men jag har ett problem, jag vet inte hur man gör med A-Records? http://img64.imageshack.us/img64/4499/screenshotstudiocaptureqw.png Hur menar dom att jag ska göra med DNS? Vad ska jag skriva in på den första "#1" och den andra "#2"?
 13. Tjena! Har undrat länge vad det är för program som sköter musiken på T.ex Mix megapol, Rix fim, SR etc. Nån som vet?
 14. Jag har precis börjat att göra en liten hemsida, men när jag skriver detta så får jag inte upp nåt, <html> <head> <title>hej!</title> </head> <body> <img src="images/blue.jpg" /> </body> </html> Vad är det gör fel på. när jag ska lägga upp min bild. Är det nåt i koden? Jag har lagt bilden i /images. och bilden heter blue.jpg
 15. Heej! Nu säjer burken, att jag måste uppdatera grafikort. Så jag gick till ati och letade upp drivers som passar mitt grafikort. Men jag hittar inget. Jag har "ATI Mobility Radeon HD 6378" Hittar bara andra som "ATi M. R. HD 6XXXM nånting.... Hur ska jag göra?
 16. Heej! Jag har alltid velat göra en Subscribe knapp och lägga upp på min profil. Hur gör man en sån, och hur lägger man upp den?
 17. Heej! Jag har köpt en HD kamera som jag ska göra små filmer och sedan redigera. Men jag ska välja mellan Sony vegas PRO eller Sony vegas movie studio hd? Vilken är bäst för bra filmredigering, effecter osv. Vad är det för skillnad? Kan jag spela in i HD och redigera i vegas PRO?
 18. Jag ska börja att göra små kortfilmer och vanliga filmer. Har kollat runt och hittade en kamera som verkade bra sen när jag såg priset så glömde jag det. 24000 kr... Men nu har jag hittat en kamera modell som jag verkar gilla och det är Sony handycam HDR! Men vilken ska jag välja? Jag vill spela in i HD och bra kvalitet, bra ljud med ett bra pris! Är med intresserad av vad Svt TV4 osv har för kameror när dom teX spelar in?
 19. Heej! Har alltid tyckt programmering mm tyckt vara roligt. Men nu skulle jag vilja gå vidare lite med att hacka (små grejer) som att knäcka lösenord till sidor man måste vara medlem på... Går det att lära sig grejer om att komma in i databaser (eller att kunna grunderna i hackning.) /och för er som har sett the social network så menar jag lite i början där han fösöker komma in i alla elevhem och hacka, hur gör han?
 20. Jag har precis börjat att använda wget. Så ifall jag ska ladda ner bilder och lägga i en bild mapp, där jag använder dom till min hemsida, som jag gör. Så hur ändrar jag location?
 21. Jag har precis gjort klart en header på paint.net, Men kan jag spara bilden i vilket filformat som helst? Den är i png, men kan jag spara den i gif?
×
×
 • Skapa nytt...