Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hallon85

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. har testat handbrake nu och gjort om vob filen, det blir en.mp4 fil, går det att få avi? Hur ställer jag in det isåfall?
 2. Jag har ett par dvd som är inspelade från tv med filmer som vi filmat när jag var mindre. Jag vill ha in dem till datorn och har tillslut lyckats få till avi filer, men de är så stora, tex så kan en fil på 15 min vara över 1 gb stor. Vad kan jag använda för program för att göra filerna mindre? Jag har först använt Free DVD Decrypter för att kopiera dvd till datorn. Sen har jag använt Convert VOB to AVi för att göra om vob till avi, jag valde då att de skulle bli xvid. Jag har sökt och sett att många använt VirtualDub för att komprimera avifiler, men jag får det ej att fungera, när jag försöker öppna en fil i VirualDub så står det bara "Couldn't locate decompressor for format 'xvid' . VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. Directshow codecs, such as those used by Windows media player, are not suitable. " Någon som har förslag hur jag ska göra? Eller tips på ett annat program att kompriera vob till avi så de blir lagom stora på en gång?
 3. försöker hjälpa en kompis som har lite problem med datorn. Varje gång hon startar datorn kommer det upp ett felmeddelande att filen sorttbls.nlp inte hittas, annars funkar datorn som vanligt. Någon som vet vad man kan göra åt det? Jag försökte med systemåterställning men de hjälpte inte...
 4. Jag undrar om man kan hitta vilka personer man blockat på msn någonstanns? Jag har blockat en person för länge sen men har glömt mailadressen så skulle vilja hitta den igen.
 5. Tack för ett bra svar! Ska kika lite om jag hittar ett abonnemang som ej har begränsning till 10GB
 6. Men jag har altlså en bärbar dator, men jag tänkte använda mobilen som ett modem, isstället för en ding dong
 7. Jag ska flytta och funderar på vad jag ska ha för bredband. Jag funderar på om jag ska skaffa mig en iphone 4 eller en SE Xperia arc och använda den som mobilt bredband. Tre har ett abonnemang med fri surf och hastigheten här skulle bli upp till 6Mbit/s. Nackdelen är att det endast ingår 10GB / månad, klarar man sig på det? Jag kommer använda datorn till att surfa med, kanske ladda ner lite, men inte mycket. Och sen är det ju spotify jag lyssnar på mycket, tror ni de där 10GB försvinner fort pga spotify? Är det bättre med ett riktigt mobilt bredband eller funkar det lika bra med en iphone ?
 8. Jag funderar på att skaffa en xperia arc eller en iphone 4 men vet ej vilken jag ska välja. Jag ska köpa den med ett surf abonnemang så att jag får fri surf och tänkte använda den som internet till min bärbara dator, funkar båda telefonerna på samma sätt till de? Övrigt spelar d einte så stor roll för mig, men jag vill att den ska vara noggorlunda enkel att använda, inet för krångligt, men kommer skaffa en del appar o så. Jag kände på båda på elgiganten idag och tyckte iphonen kändes tyngre o klumpigare.
×
×
 • Skapa nytt...