Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

BajenLoyal

Medlem
 • Antal inlägg

  13
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej, Skulle behöva hjälp av Er! Har problem i Microsoft Outlook (Exchange). Vi har gemensamma mappar här på kontoret. Imorse så var jag inne i en av de gemensamma mapparna och svarade på ett e-mail. Sen så skulle jag radera mailet när jag var klar, men råkade då radera hela den gemensamma mappen. Mappen jag råkade radera ligger under följande struktur: >Gemensamma mappar ----->Alla gemensamma mappar ------------->"Dotterbolag" ---------------------->Kunder ---------------------------->Kund ------------------------------------ >kundsverige@domän.se Den understrukna mappen/mailen var det som jag råkade ta bort... Hur som helst, det var inga problem att återställa mappen. Men nu när jag fick tillbaka alla e-mails från den återställda mappen kundsverige@domän.se så kan jag varken skicka mail/ta emot mail från adressen som var kopplad till mappen. Har full behörighet för mapparna så ska inte vara några problem att fixa, men har dock bristande kunskap. All hjälp uppskattas! Tack på förhand!
 2. Ser nog ut som det får bli en ny dator på tisdag. Men tack så mycket för hjälpen Servicedeskguy! Trevlig helg!
 3. Det har vi, dock så är dom underbemmanade vilket gör att det kan ta lite tid, och eftersom jag ändå inte kunnat jobba+ att det är väldigt lungt så tänkte jag att jag kanske kan lyckas. Men när det kommer till bios osv. så brister mina kunskaper rejält.
 4. Det har jag tyvärr inte, och ingen på kontoret vill låna mig deras dator så jag kan testa min hårddisk där. -.- Kanske bäst att köpa en ny istället då jag har brist på tid samt. prylar.
 5. Den startar, men bios laddas och sen så kommer felmeddelandena. Först står det: Felaktig boot.ini-fil. Laddar ifrån C:\Windows Sedan (2 sekunder efter): Det gick inte att starta windows eftersom följande fil saknas eller är skadad: c:\windows-rot>\system32\hal.dll Installera en kopia av filen ovanför på nytt. Att installera den på nytt känner jag att jag klarar, dock så fungerar ju inte återställningskonsollen som den skall.. Överst i Boot Device är: 1. SATA 2. IDE 3. USB CS-ROM 4. USB Floppy 5. USB
 6. Hehe ok! Jag kan tyvärr inte ens komma så långt. Så fort jag startar datorn så laddar bios och direkt efter det så kommer felmeddelandena upp och skärmen står svart med error-texten.
 7. Ber om ursäkt för sent svar, vi hade fika här på jobbet. Windows XP Professional. Nu så ligger den överst på boot-device, men får fortfarande samma problem tyvärr, "BOOT.ini är felaktig", "hal.dll är skadad eller saknas."
 8. Kan tyvärr inte ta fram infon med SIW, kommer inte in på windows på den datorn som strular p.g.a detta. Jag har öppnat upp i burken och det sitter endast en hårddisk i.
 9. Resultat: Hard Drive Diagnostics running, please wait... Drive 0: ST3160023AS - PASS Drive 1: No device Drive 2: No device Drive 3: No device Drive 4: SONY CD-RW/DVD-ROM CRX330E - Diagnostics not suppoerted Drive 5: No device Test complete.
 10. Nu så hitta jag, skriver uppdatering så fort det är klart.
 11. Hej, Underbart med hjälp! Måste be om hjälp redan här, hur kör jag ett diagtest i BIOS? Letat igenom mellan menyerna i BIOS utan framsteg. Tack!
 12. Hej, Jag avinstallerade lite "mobilprogram" från datorn i tisdags, på onsdagen så fick jag "hal.dll" felet...... Har läst dom flesta trådar här på forumet, och tror jag skulle kunna lösa problemet men då stötte jag på ett annat problem... När jag startar windows med XP-skivan och går in i återställningskonsollen så skall det ju komma upp (ungefär): 1) c:\windows Välj den installation du önskar att ändra. För mig kommer det endast upp: c:\> Någon som har en anning om vad detta kan bero på? Tänkte att jag då istället skulle reparera windows genom att gå in på "installera Windows XP", och där kan man ju reparera ett redan installerat windows, men då hitta den ingen windows installation!? Någon som har en anning om vad man kan göra? All hjälp uppskattas! Är nämnligen jobbdatorn som inte fungerar och har suttit två dagar utan att kunna arbeta...
×
×
 • Skapa nytt...