Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

DePhaz

Medlem
 • Antal inlägg

  1 001
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  11

DePhaz vann dagen: 22 april

DePhaz hade det mest gillade innehållet!

Om DePhaz

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sydhalland
 • Intressen
  Skiftande. Har alldeles för många teknik projekt som ligger vilande. Men ska jag slriva något så får det nog bli så här:

  Teknik är intressant, i vart fall de gånger som man får skruva med något. Skulle vilja intressera mig mer för lödning av komponenter så jag kan laga ett par gamla skärmar jag har men hittar ingen bra E-butik för komponenter.

  Graverar ibland motiv på plexiglas vilket är ganska kul. Skulle vilja syssla mer med det men har dock inte riktigt tid.

  Annars sitter jag mest här och slösurfar. Det blir lätt så tyvärr. Man slår sig ner och kommer sedan inte därifrån förrän ett par timmar senare.

Senaste profilbesöken

18 737 profilvisningar
 1. Jo, det vore ju ett sätt och jag tänkte på det. Men vågade inte. Jag ska öppna mailet på min dator och se om jag kan öppna bilagan där. Om det hår behöver jag inte WPS på telefonen då jag inte använder funktionerna. Återkommer.
 2. God morgon. Fick en fil som skulle öppnas med WPS Office men jag gav inte programmet alla behörigheter så filen visas ej korrekt. Problemet är att jag klickade i rutan "Visa inte meddelandet igen" så jag kan inte ge WPS alla behörigheter det behöver. Hur får jag tillbaka detta meddelande. Det gäller en Android telefon.
 3. Två minuter per person får väl anses acceptabelt. Man kan bara undra hur många support tekniker som var i tjänst vid tillfället. Du får försöka på en annan tid.
 4. Hade inte hört talas om dem innan men det verkar vara ett bra alternativ om jag skulle behöva en ny telefon någon gång. Tror jag ska höra med dem vad de har för priser. ☺️
 5. Det intressanta är ju att släden inte kommer ut när det inte finns någon skiva i. Har själv en gammal dator med en gammal DVD-spelare där skivan efter spelning måste "matas ut". Men det går utmärkt att öppna och stänga med knappen om spelaren är tom. Finns det någon inställning för det där som TS borde ändra?🤔
 6. Låter som telefonförsäljare och sådana har vi så vi kan gödsla med dem. Tycker inte forumet ska ställa upp på sådant. Annonsera på Fecsbook istället och låt våra telefoner vara öppna för samtal av viktigare karaktär! (det kan naturligtvis hända att jag har fel men som frågan är ställd är jag 99.99% säker på min sak).
 7. Hej. Kanske är det så. Körde som sagt en Smart scan och då kom det här fram. Men OK, då nöjer jag mig med den inbyggda brandväggen.
 8. God kväll. Tänkte bara slänga i en snabb fråga här. Kör inte mycket Windows i dagsläget men jag får väl se över säkerheten på den nätanslutna Windows dator jag har. Avast klagade vid "Smart scan" på att brandväggen var för dålig. Köpte laptopen begagnad och har inte använt den så mycket sedan inköpet. Lade dock nyligen in ett spel som kräver uppkoppling mot Origin för att starta och således har frågan aktualiserats. Det är en dator med Windows 10 men så mycket djupare har jag inte kontrollerat den.
 9. Det här är en gammal tråd men jag gick in för att titta efter brandväggar. Ville bara upplysa om att länken i Cecilias inlägg inte leder till några testresultat. Troligtvis har sidan blivit hackad i något skede.
 10. Kanske det. Har gått över till Gmail men har min Yahoo kvar för allmänna saker. Förutom sporadiska utloggningar så har den varit stabil på sistone. 😉 Nå, jag hoppas att dagens händelser inte kommer att ge några "ringar på vattnet". Bytte som sagt lösenord på mailen och min Flikr har fått ett unikt lösenord. På min gamla telefon hade jag Yahoo kopplad i E-post appen och det är också åtgärdat med nya lösenord.
 11. Tackar. Nej, hade inte fått något nytt mail. Har tidigare haft olika problem med yahoo (utloggningar, tekniska problem etc.PP) så jag har blivit totalt avtrubbad när det gäller allt som gäller företaget. Så får jag ett felmeddelande eller liknande är det säkert fel. Det jag måste göra när jag kommer hem är att logga in på min Flikr gör de är nära knutna till Yahoo. Hade samma e-post och lösen där (det fungerade så) men nu har de infört ett separat lösenord där).
 12. Jag har notifieringar i överkant på skärmen. Det plingade till och jag såg symbolen för Google Chrome. Drog ner och öppnade. I överkant en lila bård, tror till och med att det stod yahoo. I övrigt helt vitt så när som på texten.
 13. Jo, det är rätt sida. Allt är på svenska tills jag loggat in, då hamnar jag på gr.yahoo.com. Men menyn är på svenska så jag kan välja "inkorg". Meddelandet (om vi nu kan kalla det så) var på svenska "logga in om du vill se dina nya mail". Har haft det förut någon gång. Då såväl datorn som telefonen brukar släppa min inloggning lite då och då tyckte jag det lät realistiskt.
 14. Hej. Fick ett meddelande som sade att jag skulle logga in för att se min nya e-post på yahoo vilket jag gjorde. Men jag var ju redan inloggad (!). "Byt lösenord, det är fejk" sade min kollega. OK, bytte lösenordet, det var ändå en stund sedan. Loggade ut och loggade in. Och fick Yahoos startsida på Grekiska! 😲 Nå, det hår ju att byta till svenska men vad är galet? Eller har grekerna köpt Yahoo? Mycket märkligt...🤔 Jag har bara kollat telefonen, inte datorn. Edit: Litet förtydligande. Jag hamnar automatiskt på gr.yahoo.com istället för se.yahoo.com om jag loggar ut och vill in igen. Har fått detta meddelande om att logga in på mailen tidigare men då jar jag inte haft fliken framme redan. Nu var yahoo öppen i en flik i webbläsaren.
 15. Har svårt att förstå denna panik. Fick båda mejlen men såg dem först igår (torsdag) kväll då de kom till min gamla Hotmail. Då jag vet om att jag inte har någon beställning hos CDON så höjde jag inte ens ögonbrynen. Ja se dessa moderna tider när minsta nysning kan orsaka orkan på "fejjan" och annan strunt media...😒
×
×
 • Skapa nytt...