Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

DePhaz

Medlem
 • Antal inlägg

  910
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  10

DePhaz vann dagen: 14 april

DePhaz hade det mest gillade innehållet!

Om DePhaz

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1979-03-01

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sydhalland
 • Intressen
  Skiftande. Har alldeles för många teknik projekt som ligger vilande. Men ska jag slriva något så får det nog bli så här:

  Teknik är intressant, i vart fall de gånger som man får skruva med något. Skulle vilja intressera mig mer för lödning av komponenter så jag kan laga ett par gamla skärmar jag har men hittar ingen bra E-butik för komponenter.

  Graverar ibland motiv på plexiglas vilket är ganska kul. Skulle vilja syssla mer med det men har dock inte riktigt tid.

  Annars sitter jag mest här och slösurfar. Det blir lätt så tyvärr. Man slår sig ner och kommer sedan inte därifrån förrän ett par timmar senare.

Senaste profilbesöken

15 164 profilvisningar
 1. Men som jag förstår TS är det inte datorn som är felaktig, bara disken eller något i Bios (om inte exempelvis ett usb minnet glömts kvar vid uppstart). Tycker det är lite hårt att be någon köpa ny dator för att den inte bootar.
 2. Det verkar som om Thermaltake är tillverkare ja men jag kunde inte skicka dem ett meddelande. Det blev blockerat av någon anledning (suck).
 3. Det finn ett gäng kontaktstycken med oklar inkoppling. Det är mic och hörlurar och någonstans ruvar en firewire. Bifogar några bilder. Frontpanelen funkar utmärkt och usb bör funka.
 4. Så har jag äntligen blivit färdig till att lämna rapport... Min kollega lyckades ta reda på hur USB uttagen skulle kopplas in men retirerade inför de övriga. Skulle kunna fixa bilder men datorn står inte hemma hos mig just nu. 😐
 5. Jag gjorde ett litet försök att reda upp kabelhärvan men kom inte så långt. Ingen av märkningarna i dokumentationen stämde med det som stod tryckt på kontaktstyckena trots att det det är rätt saker Nå, jag ska hem till min vän och kollega i morgon och han är bättre på sådant. Återkommer med rapport.
 6. Den verkade mycket användbar! Tackar! 😃
 7. Hej. Det känns som om jag har haft en liknande tråd uppe förut men den här gången gäller det moderna saker Någon som har koll på moderkortet i rubriken? Ska koppla in det i ett Tsunami Dream chassi enligt länk men vet inte var jag ska hitta bra bilder (läs kopplings schema). Det gäller främst inkopplingen av kontakterna uppepå chassit (Firewire, USB, Mic, Ljud) och sedan finns det en liten strömbrytare innanför chassi sidan (öppet chassi varning). Denna är dock inte så nödvändig att få installerad. Den andra "piskan" vill jag dock montera och för att göra det än jäkligare har chassi tillverkaren splittat alla kablar i varsin del istället för att använda ett kontaktstycke. All text är också förkortat till ett minimum. (suck) http://www.modding.ru/img-upload/404460/3915b98ad545a3334163ef69abe38907.jpg
 8. DePhaz

  Köpa win 7 (Fixat)

  Ja, det var det faktiskt. Tackar för det. ☺️ Ja, jag får se om jag kan aktivera produkten som det är tänkt. Den såldes som en nedladdning men då jag inte vet hur sådant fungerar så lade man den på USB så jag kan testa själv. Jag återkommer med rapport.
 9. DePhaz

  Köpa win 7 (Fixat)

  Med all respekt, det är inget svar. Jag har 14 dagar på mig att betala Klarna fakturan och har alltså 14 dagar på mig att kontrollera med Microsoft om det är något konstigt med affären eller ej.
 10. DePhaz

  Köpa win 7 (Fixat)

  Hur ska jag tolka dig där. Ska jag häva köpet?
 11. DePhaz

  Köpa win 7 (Fixat)

  Missade ditt inlägg vedex. Har i vart fall fixat Win 7 Home nu. Hittade hos Fixarit https://webshop.fixarit.se/operativsystem/windows-7/ . Får det levererat på USB minne. 😃
 12. DePhaz

  Köpa win 7 (Fixat)

  Jo, jag vet. Datorn kommer mestadels att vara offline så att säkerhetsuppdateringarna upphör är väl ingen katastrof (kör Vista nu på en dator och det har väl inte funnits något på länge till detta OS). Får leta vidare...
 13. DePhaz

  Köpa win 7 (Fixat)

  Jo, jag kikade där men lyckades inte riktigt hitta rätt. Det fanns olika sorter, uppgraderingar och annat. En del hade inte produkten fast de var listade (blev inte vidareskickad till sidan) och en del hade bara ESD och jag vill ha en skiva. Hittade en butik som hade Win 7 Ultimate men då måste jag köpa en dator också! 😟
 14. DePhaz

  Köpa win 7 (Fixat)

  En kort fråga: Var kan jag köpa Windows 7 år 2018? Är det någon som har ett bra föreslag? Svenska e-handlare tack.
×