Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kardemumma

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Behöver skärmupplösning 1680x1050 till Asus VW192T. Laddade ner multiframe software här http://www.asus.com/support/Download/13/13/0/7/41/ Den hittar inte drivrutinen. Felmeddelande; Warning, this program can only run with Asus monitor devices.
 2. Jag har en äldre bärbar dator som blir väldigt varm. taskhost.exe använder 50% av cpu Vet inte mycket om datorer, men har försökt med tips från youtube att ta bort C:\ProgramData\Microsoft\RAC\StateData och PublishedData Är det dumt att ta bort dessa filer? Jag kan inte ta bort dem eftersom filen är öppen i taskhost.exe. Hur fixar man det? Annat förslag?
 3. Jag har en äldre bärbar hp dator med Windows 7. Det fungerar bra att koppla upp datorn direkt mot internet med en kabel till bredbandsuttaget, men den hittar inte några trådlösa nätverk alls. Vad kan det vara för fel? Hur vet man om det finns ett trådlöst nätverkskort i datorn? Kan man köpa en usb-sticka? Vilken sort?
 4. Hur får man bort CouponDropDown. Det ger massor av irriterande reklamlänkar i vanlig text på nätet. Under reklam står det Drivs av CouponDropDown överallt. Jag har provat att installera Firefox istället för IE. Hittar inget konstigt under program eller Manager Add ons Har Avast gratisverision och Antimalware.
 5. Är router ett bättre alternativ än ICS om jag bara vill kunna surfa från den andra datorn utan att ha värddatorn påslagen? Är den här ok? http://www.netonnet.se/art/dator/natverk/router/trdade/d-link-dir-100/111084.5413/ Kan virus överföras mellan datorerna?
 6. Hur gör man för att kunna dela på internet om man har två datorer? Det är inte så viktigt att kunna använda internet på båda datorerna samtidigt, men jag vill kunna byta över på ett enkelt sätt utan att behöva flytta kabeln varje gång. Jag behöver inte heller skicka information mellan datorerna. Jag har bredband med en nätverkskabel ansluten till en IP-telefoni dosa. Vill inte ha trådlöst just nu. Jag är inte så insatt i detta, men ska man kanske använda en switch eller en router? Vad är det för skillnad och vad har de för funktioner?
 7. Tack för alla svar. Om jag tar det från början så gick det till så här. Vi fick ett virus i datorn som gjorde att internet explorer började krångla, samt även att starta och stänga ner datorn. Diverse dataexperter som vi har frågat säger att processorn troligtvis är sönder. Sambon skulle installera om XP, men det resulterade i ovanstående problem så han gav upp och pratade om att slänga ut datorn. Då tog jag över projektet och upptäckte tack vare er att han satt i fel skiva från början. Nu är rätt skiva i och med lite tur kanske det fungerar, annars återkommer jag.
 8. Det står inget på skärmen, på skivan står det Dell dimension and Dell XPS Resource CD.
 9. Bild 1 ser inte lika ut som på min skärm men jag tror det är samma sak det står system setup och boot sequence, This list specifies the order that the BIOS searches devices when trying to find an operating system. Only devices that are preceded by a number are bootable 1 Onboard or USB cd-rom drive 2 Onboard SATA Hard Drive 3 4
 10. Ja, men då jag trycker ned en tangent blir det 1 Run the 32 Bit Dell Diagnostics Q Quit without any action (Return to DOS)
 11. Jag följer den första, punkt 1-8 verkar vara lika för alla, men jag kommer inte så långt. Får även detta felmeddelande på blå skärm: Setup cannot find a cd-rom drive. Make sure your cd-rom drive is on and properly connected to your computer. If it is a SCSI cd-rom drive, make sure your SCSI devices are properly teminated. See your computer or SCSI adapter documentation for more information.
 12. Min dator har fått virus och jag försöker installera om XP. Jag försöker följa maratonmannens installationsguide http://xp.maratonmannen.se/ men kommer bara till punkt 3, sedan får jag 2 alternativ 1 Run the 32 Bit Dell Diagnostics Q Quit without any action (Return to DOS) Jag har kört alternativ 1, men det hjälper inte. Datorn hittar inte CD/DVD enheten. Vad ska jag göra?
×
×
 • Skapa nytt...