Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

heaangel

Medlem
 • Antal inlägg

  56
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. heaangel

  Placera 100 000 kr

  Jag har 100 00 kr som jag nu sparar på sveadirekt som ger en ränta på 2,5 %. Men jag funderar på om man inte kan få lite mera avkastning på nått annat sätt, men jag vill inte gambla för mycket så jag folrorar delar av pengarna som jag ska använda vid husköp om ca: 1 år. Så var kan de bästa alternativet vara?
 2. Men om jag köper en ny trådlös router, så kan väll jag bara fortfarande koppla in 4 datorer till den. Jag har 4 stycken inkopplade och vill ha en 5:te, går de kanske att köpa en nu router som är trådlös och koppla ihop med den gamla?
 3. Jag har en Netgear router mod. RP614 som jag har kopplat 4 datorer med nätverkskablar till mitt telia bredbandmodem. Vad behöver jag för att koppla in ytterligare en dator som jag kan surfa trådlöst på?
 4. Jag har vp konto hos föreningssparbanken, och när jag frågade där så viste dom inte hur jag kunde få reda på det. Kanske de har gamla köporder eller nått sånt som man kan få kolla på!
 5. Jag har en volvo 855- 96 där det har kommer ett gnisslande ljud från vänster bakhjul, när man har kört ca 10 minuter. De gnisslar inte riktigt hela tiden utan när man har hjulen helt rakt så slutardet, men vid minsta lilla rörelse så börjar de gnissla igen, vilket man gör när man kör. Om jag rör de minsta på bromsen så slutar de också gnissla. Jag pratade med en som trodde de kunde vara bromsoket som var kasst. Om de nu är det, vad kostar i så fall ett sådant utbytes och kan de vara farligt att köra med bilen?
 6. Jag har köpt ericson aktier några gånger för lite olika priser. Var kan jag få reda på hur mycket jag har köpt för, ett genomsnitt pris för alla, i fall jag behöver betala skatt på vinsten? Lapparna man fick vid inköpen har jag givetvis slavat bort!
 7. Mitt radeon 9500 tv out har gått sönder och nu ska jag köpa ett nytt grafikkort. Vad ska man köpa för kort för runt 1000 kr som har tv out?
 8. Jag har ett radeon 9600 med tv out som har fungerat utmärkt tills för någon vecka sedan, då bilden på tv har blivet mycket mörkare än vanligt. När jag tittar på "vanlig" tv så är de perfekt ljus! Så vad kan de vara för fel?
 9. heaangel

  Betala skatt?

  Tack för de snabba svaret! Man frågar så länge man lever...
 10. heaangel

  Betala skatt?

  Betalar man skatt på studiemedel om man läser en eftergymnasialutbildning? Om man gör det, betalar man skatt för både bidragsdelen och lånedelen? Man frågar så länge man lever...
 11. Så man kan inte ställa en Gatuköksvagn var som helst om man har markägarens tillstånd?
 12. heaangel

  Gatuköksvagn?

  Har tänkt att skaffa en gatuköksvagn att ha som hobbyverksmhet, öppen på helgerna på vintern och alla dagar på sommaren. Hade tänkt sälja Thaimat, korv med bröd, Mackor och glass. Hur går jag tillväga, är det till Miljöförvaltning i komunen jag måste vända mig först för att få tillstånd att sälja mat? Om jag vill kunna förflytta mig mellan olika kommuner måste jag ha tillstånd från alla eller räcker det med en?
 13. Norton antivirus sa att anteckningar.exe hade virus och tog bort programmet. Finns det någonstans man kan ladda ner anteckningar igen eller något liknande program?
 14. heaangel

  Spara Pengar!

  Sveadirekt är ett vanligt sparkonto där man kan ta ut och sätta in pengar när man vill, och alltid ha 4%. Sen kan de ju ändra räntan i framtiden, de vet man ju inte. Jag har iallafall satt in pengarna där så länge tills jag hittar något annat.
 15. heaangel

  Spara Pengar!

  Då ger det mera hos Svea Direkt som ger 4 % på första kronan. www.sveadirekt.se Handelsbanken är mer en sorts utbetalning varje månad, jag vill att de ska kunna ta ut alla pengar på en gång. Tänkte nått som kanske ger mer!
×
×
 • Skapa nytt...