Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Helena1985

Medlem
 • Antal inlägg

  10
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej igen :-) Tänkte ja gör ett nytt ämne så det blir lättare att hitta ifall andra söker samma mening :-) Ja, som sagt. Går det att göra meningen "livet fick ny mening när du kom" till latin? :-) tack!
 2. Oj haha, ja kväva nån vill ja ju inte :-P Jätte fint med Winnerbäck, är ett stort fan men tyvärr har min kusin just den texten och jag skulle vilja ha något "eget". Jag kan försöka klura på något nytt och kanske fråga igen?
 3. Hej! Jag är nu ute efter en ny latinsk tatuering. Känner att ja vill hålla mig till samma språk:-) Skulle bli så glad om jag kunde få denna text översatt: Your first breath took mine away Under ska min sons namn O födelsedatum stå alt tiden då han föddes :-) Tack :-) <3
 4. haha, ja det skulle de nog gilla! (förlåt för sent svar, jag råkade bokstavligen dammsuga sönder min dator så den har varit på lagning) Imorgon är det äntligen dags för min tatuering och det lutar lite åt att det faktiskt blir två stycken, Jag har följt andra trådar där du varit snäll och översatt på och jag fastnade verkligen för Quid ego sine te så den hamnar förmodligen på min arm! återigen tack för all hjälp, det är tur att det finns snälla hjälpsamma människor som du!
 5. nej ja vet, det är toppen. hittade massvis med fina fonter men just denna passade mig bäst! Innan jag började skriva i detta forum frågade jag på ett annat om just översättningen och fick en massvis nedlåtande kommentarer, bla att ja inte skulle tatuera en sån "struntsak" mm. så jag är väldigt tacksam för att du tog dig tid och hjälpte mig! Från den sidan fick ja även höra att det skulle skrivas SEMPER MATER NUNC ET AMICA. ville bara visa det! (de som svarade kommenterade även att de kunde ju säga vad som helst, som för exempel elaka saker för jag skulle ju ändå inte förstå skillnaden. Ja, som du kanske förstår så lyssnar ja ju inte mycke på deras tips, men ville iaf visa vad de skrev att jag skulle skriva.)
 6. Den heter scriptina, å tack den känns jätte bra och kommer förhoppningsvis pryda min fot fint i början av juni!
 7. klart du ska ha poäng, dina svar är väldigt betydelsefulla för mig och säkert många andra också!! har nu bestämt att skriva: mater mea semper et nunc amica tyckte det lät väldigt vackert & såg väldigt vackert ut!♥ tusen tack igen, du är LYSANDE!
 8. Hej mbgtmari och tusen tack för snabbt svar!! finns det någon anledning till att orden kommer i denna följd, alltså - mamma alltid, nu även vän ( alltså mamma först?? är det onödigt att ha med orden mea? tycker annars ordet va super fint Tack igen, du är verkligen guld värd!! ps. är det ett annat ord för mor? tänkte om man byter ut mamma mot mor? ds
 9. Hej! Jag har planerat att göra en tatuering tillägnad min mamma där jag gärna vill att det ska stå alltid min mamma, nu även min vän är det någon duktig snäll person som har tid att hjälpa mig, det vore guld värt!
×
×
 • Skapa nytt...