Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Emilemil

Medlem
 • Antal inlägg

  97
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Intressant hur svaren varierar helt.... http://forum.xda-developers.com/lg-g2/help/root-questions-t2844556 Skall bara roota och inte installera ex. CyanogenMod.
 2. Hej! Kan inte speciellt mycket om rootning av android, men vill lära mig så jag kan dra full nytta av Tasker. Äger en LG G2. 1. Om Lg släpper en uppdatering (om extrem tur Android L) kommer man få den om man rootat? Eller måste man installera det manuellt? 2. När man rootar kommer jag att förlora allt som finns på telefonen? 3. Går det att återställa telefonen senare och förlora rootningen? 4. Andra "faror" vid rootning?
 3. Hej Funderar på att köpa en ny mobiltelefon, men jag har svårt att bestämma mig för om jag ska köpa Nexus 5 eller LG G2. Jag undrar om någon har någon av dessa telefoner, och vad deras uppfattning är om dem. Som jag ser det: LG G2 större skärm bättre kamera större batteri Nexus 5 android 4.4 Garanterad uppdatering i framtiden Vilken skulle du valt? Har jag missat något? MVH Emil
 4. Men kommer mobilen då fungera i Sverige om man importerar från England eller Tyskland? Har du något förslag på webbutik som levererar till Sverige? Och hur stor är risken att den fastnar i tullen?
 5. Jo, men i Sverige så kommer den kosta ca.4500kr medans i USA och på andra ställen så kommer den kosta 399USD (2600sek)
 6. Hej Är det någon som vet var och hur man kan göra för att importera en Nexus 5 till Sverige, antingen från Tyskland eller USA? Och om telefonen kommer att fungera i Sverige?
 7. Hej Kan inte bestämma mig för vilken surfplatta som jag ska köpa har funderat på dessa två: Asus MeMo Pad ME301T 16GB - http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1672198 eller Toshiba AT300-101 - http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1279076 Är det någon som kan hjälpa mig vilken som jag ska välja. Har förstått att de båda är ganska lika, men kanske är det något som jag har missat. Ska ha surfplattan för att surfa på nätet och spela Tack!
 8. Tack så jättemycket. Tänk att det kunde vara så enkelt att fixa det
 9. Hej Uppgraderad för några dagar sedan till windows 8. På datorn så har vi 3 användarkonton, men problemet är att när jag loggar in och går in i windows store så kan jag hitta appar som mina föräldrar (eget inlogg) inte kan hitta hos sig. Tacksam för hjälp.
 10. Så slutsats: Det skiljer mellan programmen för att det är lite olika "noggranna". Så det är inget konstigt att det kan skilja på nästan 20%. Stämmer det?
 11. så då är Defraggler i alla fall bättre än windows inbyggda defragmenterings program, men defraggler är inte heller det bästa programmet som finns. Tror jag håller mig till Defraggler, tycker det verkar bra. Tack
 12. okej, men jag tycker ändå att det är väldigt stor skillnad mellan programmen. hade förståt om det bara skilt 1-5%.
 13. Hej Jag använder programmet Defraggler för att defragmentera hårddisken. Defraggler visar att hårddisken är 18% fragmenterad, medan Windows egna defragmenterings program visar att hårddisken är 0% defragmenterad. Tycker att skillnaden är ganska stor mellan programmen, därför undrar jag vilket program kan man lita på? MVH Emil
 14. Ja det är ju inte så dumt att ha 1TB istället för 500GB. :-) Har redan laddat ned Speccy och kollat upp lite olika komponenter, bland annat hårddisken
 15. Jag har också märkt det, för nu när jag tog bort RAW-partitionen och utökat system-partitionen så har jag 914gb hårddisk, när jag egentligen ska ha en 500gb hårddisk. Men när jag köpte den av CDON så står det 500gb hårddisk. http://cdon.se/hemelektronik/fujitsu_ph300_intel_i5-2320_8gb_500gb_w7hp-17803262
×
×
 • Skapa nytt...