Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rossoneri

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej, Jag har skapat en tråd här om min dators ljudproblem: http://eforum.idg.se...helt-plotsligt/ Lösningen verkar vara att köpa ett nytt ljudkort men jag behöver hjälp för att hitta den som passar mina behov bäst. Jag funderar på att köpa en extern USB ljudkort, jag antar att man bara pluggar in det och så är det klart? Jag vill använda ljudkortet till att streama matcher och filmer till min tv, men det måste också ha utrymme för en mic då jag har online lektioner på skype. Den ska alltså kunna hantera ett headset men den ska också kunna streama ljud till tv:n. Prisklass, bör vara under 500kr. Datorns egenskaper: AMD Athlon 64 X2 Dual core 5600+ 2GB RAM 8600 GT grafik kort MSI K9N SLI Realtek HD Audio XP SP3 Datorn är köpt från komplett. Tack på förhand.
 2. Jag har uppdaterat BIOS också, det hjälpte inte. Jag startar en ny tråd, men tack för all hjälp
 3. Jag har nu uppdaterat alla mina drivrutiner till moderkortet, ljudkortet, flashat bios och jag har även uppdaterat xp sp3. Inget hjälper. Detta enda ljudet som jag får ut är en konstant brus och inget annat. Jag har en stationär dator köpt från komplett med följande egenskaper; AMD Athlon 64 X2 Dual core 5600+ 2GB RAM 8600 GT grafik kort MSI K9N SLI Realtek HD Audio XP SP3 Jag tror ljudkortet är körd och att jag måste skaffa en ny. Jag har kollat upp USB externa ljudkort. Jag tänkte skapa en ny tråd om vilken jag ska köpa, går det bra eller? Tack för att du försökte hjälpa mig iag, uppskattar det verkligen PS. Finns det något sista jag kan göra innan jag köper ett nytt ljudkort? Kan jag göra något med själva hårdvaran för att se om det går att fixa?
 4. Jag testade med Ubuntu men jag fick fortfarande inget ljud. När jag stänger av all ljud på datorn så hörs fortfarande "surret" i mina hörlurar och högtalare. Hur kan jag veta om ljudkortet verkligen är död? Och vad blir mina alternativ då, jag har läst om ljudkort med usb? Finns det någon billig sådan som är enkel att installera?
 5. Okej, så med Driver Sweeper kan jag avinstallera ljudkortet? Jag har testat avinstallera realtek programmet och installera om det, men det har inte hjælpt.
 6. Jag kunde streama bilden men ljudet kom inte, så det var inte så att ljudet funkade under streamen och att den sen dog utan den var død nær jag skulle børja strema precis. Jag har testat koppla hørlur, høgtalare eller strema ljud till tv:n. Inget av alternativen funkar. Vad innebær det att det blivit ett "øverslag" ? Måste jag køpa nytt ljudkort då eller?
 7. Hej, Mitt ljud dog helt plötsligt jag gjorde inget speciellt, jag skulle streama match på datorn till tv:n som vanligt men allt ljud är nu "död". Jag har formaterat om hela datorn, men detta har inte hjälpt. Jag har; XP SP2, MSI K9N SLI moderkort, Realtek HD Audio Manager, Jag ser ingen gul ikon i enhetshanteraren, Realtek finns där och det står den funkar normalt. När Jag försöker plugga in den rosa pluggen el. den gröna på frontpanelen så märker inte datorn om dem sätts i eller dras ut men detta har alltid funkat förut. Jag har högtalare, hörlurar och brukar streama ljud och bild till tv. Allt har funkat perfekt. Men inte nu. Jag har pluggat ut alla och sätter bara en i taget men det funkar fortfarande inte. Jag hör bara en konstant brus i hörluren och högtalaren. Jag har installerat om drivrutiner till Realtek HD men det funkar ändå inte. Jag har spenderat minst 20-30 timmar på nätet och inte funnit något svar... tacksam för hjälp!
×
×
 • Skapa nytt...